افزایش ۸۰۰ میلیون متر مکعب به ذخایر آبی خوزستان

۸۰۰ میلیون متر مکعب به ذخایر آبی خوزستان اضافه شد


در حاشیه بازدید محمدحسن نامی، رئیس سازمان سازماندهی بحران کشور، عباس صدریان فر اظهار کرد که با هماهنگی‌های انجام شده در بارندگی اخیر و با رصد جوانب مختلف، بحران به گونه‌ای سازماندهی شد که بوقوع حادثه سیلاب نیافتاده و ذخیره سازی منابع آبی به حدود ۸۰۰ میلیون مترمکعب افزایش یافته است. وی اشاره کرد که پیش بینی‌های پیش‌بینی آب و هوا نیز بارندگی قابل توجهی را در استان خواهند آورد و امیدوار است که با این بارش‌ها بیشتر، ذخیره سازی منابع آبی در سدهای استان به بیشتر از یک و نیم میلیارد مترمکعب افزایش یابد.

به گزارش خبرنگار دیجیاتور، عباس صدریان فر ظهر امروز در حاشیه بازدید محمدحسن نامی، رئیس سازمان سازماندهی بحران کشور از سد و نیروگاه دز اظهار کرد: در بارندگی اخیر که نگرانی از وقوع سیلاب بود، با هماهنگی‌های صورت گرفته و رصد جوانب مختلف با ریاست استاندار خوزستان و مجموعه وزارت نیرو در سطح ملی، بحران به گونه‌ای سازماندهی شد که ما شاهد حادثه در منطقه نبودیم و با سازماندهی و برنامه‌ریزی، این تهدید به فرصت و ظرفیت تبدیل و ذخیره سازی خوبی انجام شد.

وی افزود: تاکنون حدود ۸۰۰ میلیون مترمکعب منابع آبی به ظرفیت منابع آبی خوزستان اضافه شد و این پایان ماجرا نیست و در روزهای آینده افزایش ذخیره سازی در سدها استان خواهیم بود، زیرا در سرشاخه شاهد ورود روان منابع آبی‌ها به پشت سدها هستیم.

صدریان فر با اشاره به بیشترین ذخیره آبی در سد دز با ۳۰۰ میلیون متر مکعب، ادامه داد: در سد کرخه حدود ۱۶۰ میلیون متر مکعب و در زنجیره سد کارون نیز ۱۶۰ میلیون متر مکعب ذخیره منابع آبی اتفاق افتاده است.

مدیرعامل سازمان منابع آبی و برق خوزستان ابراز امیدواری کرد که این ذخیره سازی بر اثر بارندگی اخیر به بیش از یک و نیم میلیارد افزایش یابد.

وی به پیش بینی‌های پیش‌بینی آب و هوا مبنی بر وقوع بارندگی در روزهای آینده اشاره و تاکید کرد: اگرچه شدت بارش‌ها کمتر از بارندگی اخیر است، ولی بر اساس سیگنال‌های دریافتی، در نیمه فروردین ماه شاهد بارش قابل توجهی در استان خواهیم بود و امیدواریم که بتوانیم کمبودهای مخازن سدهای استان را جبران کنیم.


ذخیره منابع آبی در سدها و نیروگاه دز افزایش یافته است و پیش بینی می‌شود که با بارندگی های آینده بیشتر افزایش یابد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *