اصلاح مجوز ۳۱۳۰ چاه منابع آبی زراعت در اصفهان و مسدودسازی ۸۵۸ حلقه چاه
0 نظر
ابوذر حنیف زاده اعلام کرده است که در سال ۱۴۰۲، بهره برداری ۳۱۳۰ پروانه چاههای مجاز زراعت اصلاح و تعدیل شدند و حجم منابع آبی صرفه جویی شده از محل اصلاح و تعدیل پروانهها بیش از ۱۸۱ میلیون مترمکعب است. او اظهار کرده است که اقدامات احیا و تعادل بخشی اهمیت زیادی دارند و برای کنترل برداشت چاههای مجاز در استان اصفهان، ابزار اندازه گیری هوشمند نصب و بهره برداری شده است. رئیس گروه احیا و تعادل بخشی منابع آبیهای زیرزمینی شرکت منابع آبی منطقهای اصفهان افزود که طی سال جاری، ۸۵۸ حلقه چاه غیر مجاز پر و مسلوب المنفعه شدهاند که حجم صرفه جویی شده از محل آنها بیش از ۶ میلیون متر مکعب است.
به گزارش دیجیاتور، ابوذر حنیف زاده با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲، سه هزار و ۱۳۰ پروانه بهره برداری چاههای مجاز زراعت اصلاح و تعدیل شدند، اظهار کرد: حجم منابع آبی صرفه جویی شده از محل اصلاح و تعدیل پروانهها بیش از ۱۸۱ میلیون مترمکعب است.
وی تصریح کرد: مهمترین اقدام جهت مقابله با تداوم افت سطح منابع آبی زیرزمینی اجرای پروژههای طرح احیا و تعادل بخشی است که توسط دفتر حفاظت منابع منابع آبی زیرزمینی شرکت منابع آبی منطقهای اصفهان اجرا و پیگیری میشود.
حنیف زاده خاطرنشان کرد: برای کنترل برداشت چاههای مجاز، ۲۵۰۰ ابزار اندازه گیری هوشمند روی چاههای بهره برداری در استان اصفهان نصب و بهره برداری شده است.
رئیس گروه احیا و تعادل بخشی منابع آبیهای زیرزمینی شرکت منابع آبی منطقهای اصفهان افزود: در راستای چارهاندیشی برای کنترل عملیات حفاری در استان، تجهیزات مکانیاب (GPS) روی همه دستگاههای حفاری استان نصب شده است و نظارت بر این دستگاههای حفاری به صورت مستمر انجام میشود.
به گفته وی، طی سالجاری ۸۵۸ حلقه چاه غیر مجاز در استان اصفهان پر و مسلوب المنفعه شده که حجم صرفه جویی شده از محل پر و مسلوب المنفعه نمودن چاههای غیرمجاز بیش از ۶ میلیون متر مکعب است.
نتیجه این متن این است که با اصلاح و تعدیل پروانههای بهره برداری از چاههای مجاز زراعت، حجم منابع آبی صرفه جویی شده از محل اصلاح پروانهها بیش از ۱۸۱ میلیون مترمکعب است. اجرای پروژههای طرح احیا و تعادل بخشی و نصب ابزار اندازهگیری هوشمند روی چاههای بهره برداری، منجر به کنترل برداشت منابع آبی و صرفه جویی بیشتر شده است. همچنین، با پر و مسلوب المنفعه کردن چاههای غیرمجاز، حجم صرفه جویی از محل آنها بیش از ۶ میلیون متر مکعب است.