۳۰ درصد کاهش فروش در صنایع غذایی و شوینده

۳۰ درصد کم‌فروشی در صنایع غذایی و شوینده


طرح رصد کم‌فروشی و نظارت بر صنایع غذایی و شوینده، با هدف بررسی کم‌فروشی محصولات، تاکنون به بررسی 80 هزار فرآورده از واحدهای تولیدی مشمول این طرح در استان پرداخته است. حدود 33 درصد کم‌فروشی در انواع فرآورده‌های صنایع غذایی و شوینده شناسایی شده و مراحل قانونی برای متخلفین انجام شده است. ادامه اجرای این طرح با عملکرد موفق بیش از نیمی از واحدها از ابتدای اجرا تاکنون ادامه داشته و از محصولات مختلف در سطح مختلف صنایع، نمونه‌برداری و بازرسی صورت گرفته است.

به گزارش دیجیاتور، محمدحسین طاهری درباره اجرای طرح رصد کم‌فروشی و نظارت بر آن، اظهار کرد: از ابتدای سال تاکنون ۸۰ هزار فرآورده از صنایع غذایی و شوینده، از واحدهای تولیدی مشمول این طرح در استان، از نظر کمی مورد بررسی و پایش قرار گرفت و حدود ۳۳ درصد کم فروشی در بسته‌بندی انواع فرآورده‌های صنایع غذایی (لبنیات – غذایی – غلات و حبوبات – تنقلات و شیرینی) و شوینده احصاء شده است.

به گفته وی، اداره‌کل استاندارد استان تهران در راستای انجام این وظیفه، علاوه بر بازرسی و نمونه‌برداری از واحدهای تولیدی، اقدام به خرید و توزین ۷۰۰۰ فرآورده از سطح بازار کرده که در پایان طرح، حدود ۳۰ درصد کم فروشی در محصولات مشخص شد.

طاهری با اشاره به اینکه پرونده متخلفین به مراجع ذی‌صلاح از جمله مرجع محترم قضائی ارجاع شد، ادامه داد: وضعیت عملکرد بیش از نیمی از واحدها از ابتدای اجرای طرح مورد قبول بوده است.

به گفته وی، از بین محصولات مختلف مشمول طرح، ۳۱.۴۱ درصد از صنایع غذایی، ۴۳.۱۵ درصد از صنایع لبنیات، ۸۲.۷ درصد از غلات و حبوبات، ۳۰.۱۷ درصد از تنقلات و شیرینی‌جات و ۱۴.۱۸ درصد از تولیدی شوینده و شیمیایی پایش شده است.


پایش کم‌فروشی و کاهش درصد کم‌فروشی محصولات صنایع غذایی و شوینده در استان توسط اداره‌کل استاندارد تهران انجام شده است. در این ارزیابی، تاکنون ۸۰ هزار فرآورده مورد بررسی و پایش قرار گرفته و درصد ۳۳ کم‌فروشی در بسته‌بندی محصولات تعیین شده است. اقدامات این اداره‌کل شامل بازرسی و نمونه‌برداری از واحدهای تولیدی و خرید و توزین ۷۰۰۰ فرآورده از بازار است. نتایج این طرح نشان داده است که بیش از نیمی از واحدها عملکرد قابل قبولی داشته‌اند و در نهایت، کاهش ۳۰ درصدی در کم‌فروشی محصولات مشخص شده است. این بررسی شامل صنایع مختلف از جمله صنایع غذایی، لبنیات، غلات و حبوبات، تنقلات و شیرینی‌جات و تولیدی شوینده و شیمیایی بوده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *