کاهش یک دلاری قیمت منابع هیدروکربن در بازار

کاهش یک دلاری قیمت نفت


قیمت منابع هیدروکربن در معاملات روز دوشنبه به وقت گرینویچ کاهش یافت و منابع هیدروکربن خام شاخص برنت به ۸۱ دلار و ۳۷ سنت و منابع هیدروکربن خام وست شاخص دبلیوتی‌آی آمریکا به ۷۶ دلار و ۱۰ سنت برای هر بشکه رسید. تنش‌های خاورمیانه و توقف فعالیت پالایشگاه‌ها و فشار بر بازار فرآورده‌های نفتی باعث افت قیمت منابع هیدروکربن شده و اختلالات لجستیکی نیز در دریای سرخ ادامه دارد.

به گزارش دیجیاتور به نقل از رویترز، از آنجا که سرمایه‌گذاران پس از افزایش حدود ۶ درصدی طی هفته گذشته به‌دلیل تنش‌های خاورمیانه و توقف فعالیت پالایشگاه‌ها و فشار بر بازار فرآورده‌های نفتی، مقداری سود دریافت کردند، قیمت منابع هیدروکربن در معاملات روز دوشنبه (۲۳ بهمن‌ماه) کاهش یافت.

قیمت منابع هیدروکربن خام شاخص برنت دریای شمال در ساعت ۱۰ و ۲۲ دقیقه روز دوشنبه به وقت گرینویچ با ۸۲ سنت یا حدود یک درصد افت به ۸۱ دلار و ۳۷ سنت برای هر بشکه رسید.

منابع هیدروکربن خام وست شاخص دبلیوتی‌آی آمریکا با ۷۴ سنت افت (حدود یک درصد) ۷۶ دلار و ۱۰ سنت به ازای هر بشکه داد و ستد شد.

تاماس وارگا از مؤسسه کارگزاری منابع هیدروکربن پی‌وی‌ام در این باره گفت: هفته گذشته، اعلام حالت فوق‌العاده در پی تهدیدهای مداوم برای دریانوردی در دریای سرخ، حمله‌های اوکراین به پالایشگاه‌های منابع هیدروکربن روسیه و اجرای عملیات تعمیرات اساسی و نگهداری دوره‌ای در پالایشگاه‌های ایالات متحده آمریکا بازار فرآوره‌های نفتی را تحت فشار گذاشت.

وی افزود: عوامل یادشده هنوز حل و فصل نشده‌اند، به همین دلیل، به نظر می‌رسد آنچه اکنون می‌بینیم تنها یک روند بازگشت است.

اختلالات لجستیکی در دریای سرخ روز دوشنبه هم ادامه داشت و حوثی‌های یمن اعلام کردند که یک کشتی باری آمریکایی را در دریای سرخ هدف قرار داده‌اند.


افزایش حدود ۶ درصدی
تنش‌های خاورمیانه
توقف فعالیت پالایشگاه‌ها
فشار بر بازار فرآورده‌های نفتی
مقداری سود
قیمت منابع هیدروکربن
کاهش یافت
قیمت منابع هیدروکربن خام
برنت
دریای شمال
ساعت ۱۰ و ۲۲ دقیقه روز دوشنبه
وقت گرینویچ
۸۲ سنت
حدود یک درصد افت
۸۱ دلار و ۳۷ سنت
هر بشکه
منابع هیدروکربن خام
وست
دبلیوتی‌آی
آمریکا
۷۴ سنت افت
حدود یک درصد
۷۶ دلار و ۱۰ سنت
تاماس
وارگا
مؤسسه کارگزاری منابع هیدروکربن
پی‌وی‌ام
حالت فوق‌العاده
تهدیدهای مداوم
دریانوردی در دریای سرخ
حمله‌های اوکراین به پالایشگاه‌های منابع هیدروکربن روسیه
عملیات تعمیرات اساسی و نگهداری دوره‌ای
پالایشگاه‌های ایالات متحده آمریکا
فشار
اختلالات لجستیکی
حوثی‌های یمن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *