برنده جایزه “پیتاژ”، پایان فیلمبرداری “تغییر” و ساخت “انگشتر”

«پیتاژ» جایزه گرفت/ پایان فیلمبرداری «تغییر» و ساخت «انگشتر»


اثر سینمایی کوتاه “پیتاژ” به تهیه‌کنندگی و کارگردانی علی خالدی جایزه «پیتر اوفالون» نهمین جشنواره اثر سینمایی‌های مستقل Ridgway در کلرادو آمریکا را دریافت کرد. در حضور پیتر اوفالون و مقام‌های مربوطه، این جایزه به علی خالدی اهدا شد. اثر سینمایی به یک موضوع انسانی می‌پردازد و پیش‌تر در بیش از ۱۶ جشنواره داخلی و خارجی حضور داشته و موفق به دریافت جوایز مختلفی شده است. در ادامه، اثر سینمایی کوتاه داستانی «تغییر» به کارگردانی هادی خان‌محمدی در تبریز به پایان رسیده و از عوامل دیگر این اثر سینمایی همچون «انگشتر» و «همستر» نیز گفته می‌شود.

به گزارش دیجیاتور، جایزه «پیتر اوفالون» نهمین جشنواره اثر سینمایی‌های مستقل Ridgway در کلرادو آمریکا به اثر سینمایی کوتاه «پیتاژ» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی علی خالدی تعلق گرفت. این جایزه که به رسم یادبود با اسم پیتر اوفالون کارگردان آمریکایی اهل کلرادو نام گذاری شده است، در یک کنفرانس ویدیویی با حضور پیتر اوفالون، آریل بیلاک مدیر جشنواره، برونو سوفی نماینده موسسه آموزش عالی مطالعات کلرادو، محمد توریوریان مدیر ماداکتو پیکچرز و لیندا نایینی مترجم به علی خالدی تقدیم شد.

«پیتاژ» با بازی جواد پولادی، داوود ونداده، عباس علیرضا و محمدامین فاضلیان به یک موضوع انسانی می‌پردازد. این اثر سینمایی پیش‌تر در بیش از ۱۶ جشنواره داخلی و خارجی حضور داشته و موفق به دریافت جایزه بهترین اثر سینمایی با موضوع هوشیاری اجتماعی در رودخانه دانوب در صربستان شده است.

از عوامل این اثر سینمایی می‌توان به مشاور کارگردان: صمد علیزاده، مدیر اثر سینمایی‌برداری: محمدرضا شعبانپور، تدوین: مجید طارمی، مدیر ساخت و ساز: آرش صالحی، مدیر صدابرداری: امین جعفری، طراح صحنه و لباس: مرضیه محمدی حاجی، طراح گریم: محسن هداوند، برنامه‌ریز و دستیار یک کارگردان: حامد حکومت یاری، اصلاح رنگ و نور: محمد سلیمی، طراحی و ترکیب صدا: سارا توکلی، هنر صوتی: امیررضا دلجو، جلوه‌های بصری: محمد سلیمی، عکاس: کیمیا پوراحمد، طراح نشان تجاری: مهدی شریفی، طراح پوستر: فتاح ذی نوری، دستیار دوم کارگردان: علیرضا دشتی پور و گروه اثر سینمایی‌برداری: ستار گودرزی، بنیامین مهدی‌زاده، امیرحسین ارداقی و سحر صارمی اشاره کرد.

پایان فیلمبرداری اثر سینمایی کوتاه «تغییر»

فیلمبرداری اثر سینمایی کوتاه داستانی «تغییر» از سری اثر سینمایی‌های کوتاه تصویب شده در شورای حمایت از ساخت و ساز انجمن سینمای جوانان استان آذربایجان شرقی به کارگردانی هادی خان‌محمدی در تبریز به پایان رسید.

هادی خان‌محمدی دانش‌آموخته انجمن سینمای جوانان تبریز و دارای مدرک کارشناسی ارشد نوشتار خلاقانه نمایشی از موسسه آموزش عالی آثار خلاقانه تهران است و اثر سینمایی‌های کوتاه «چووال»، «یک بعد از ظهر» و «سخن» را در رزومه کاری خود دارد.

علی پوریان، سیویل شیرگیر، محمد شامخی، آیسان حقیقت‌دوست، فرناز دیزجی، پویا فیضی‌نژاد، شایان نوری، شهرزاد مقدم، کیمیا اعلایی، دلارام بابازاده و بنیامین نقی‌لو بازیگران اثر سینمایی هستند. «تغییر» روایت خیالی مردی را روایت می‌کند که استاد موسسه آموزش عالی است و سیستمی اختراع کرده که می‌تواند نسخه‌ای کپی شده از هر انسانی را به یک جهان مجازی بفرستد. او قرار است به همراه همسرش اولین آزمایش را انجام داده و وارد این جهان مجازی شوند اما همسرش منصرف شده و تخیلات مرد برای جهان نوینش در آستانه فروپاشی قرار گرفته است … .

عوامل ساخت این اثر سینمایی عبارتند از نویسنده و کارگردان: هادی خان‌محمدی زنوزی، دستیار اول کارگردان: علی اشرفی‌جو، دستیار و منشی صحنه: نسترن قیاسی، دستیار و عکاس پشت‌صحنه: آرزو عاقل، دستیار و برنامه‌ریز: شهرزاد مقدم، مدیر اثر سینمایی‌برداری: مهدی میمندی، دستیاران تصویر: احد افسر و داوود عبدالهی، طراح و اجرای گریم و مشاور طراحی صحنه: الناز عبدالهی، گروه صدابرداری: علی اشرفی‌جو، کمال سرخابی، مدیر صحنه: کمال سرخابی، گروه صحنه: شایان نوری، کیمیا اعلائی و پویا فیضی‌نژاد، دلارام بابازاده، امیرحسین رمضان‌نیا، فاطمه کلانتری، مدیر ساخت و ساز: ضیا وظیفه‌شعاع، مشاور ساخت و ساز: فرهود مختاریان، مدیر اجرایی: رضا فتحی، تهیه‌کننده: هادی خان‌محمدی و انجمن سینمای جوانان ایران دفتر تبریز.

«انگشتر» با اقتباس از روایت خیالی هوشنگ مرادی کرمانی ساخت و ساز شد

اثر سینمایی کوتاه «انگشتر» با اقتباسی از روایت خیالی کوتاه «گوشواره» نوشته هوشنگ مرادی کرمانی در باشگاه تجربه دفتر سینمای جوانان کرمانشاه ساخت و ساز شد.

مهران مهیمن اثر سینمایی‌ساز و عضو انجمن سینمای جوانان کرمانشاه با حمایت باشگاه تجربه، اولین تجربه اثر سینمایی‌سازی خود را با اقتباسی از روایت خیالی «گوشواره» هوشنگ مرادی کرمانی به‌عنوان نویسنده و کارگردان به سرانجام رساند.

مراحل تدوین و صداگذاری این اثر سینمایی ۱۰ دقیقه‌ای که برشی کوتاه از زندگی یک نوجوان را روایت می‌کند چندی پیش به پایان رسیده و هم اکنون آماده ارایه و عرضه است. سپیده الفتی، یوسف میرزایی و غزل شاه‌آبادی بازیگران اثر سینمایی هستند.

سایر عواملی که در ساخت این اثر همکاری داشتند، عبارتند از تهیه‌کننده: انجمن سینمای جوانان دفتر کرمانشاه، مدیر اثر سینمایی‌برداری: حیدر حجت، اثر سینمایی‌بردار: امین میرزایی، نورپرداز: سهیل رشیدی، تدوین و صداگذاری: سعید امیری‌فرد، هنر صوتی: متین صادقی، صدابردار: سعید امیری‌فرد، طراح صحنه و لباس: دریاکنار امیری، دستیار کارگردان و مدیر ساخت و ساز: سهیل پریانی، منشی صحنه: آزاده نیازنژاد، عکاس و اثر سینمایی‌بردار پشت صحنه: مجید اسماعیلی.

راهیابی «همستر» به جشنواره آمریکایی

اثر سینمایی کوتاه «همستر» به کارگردانی فاطیما نوفلی و تهیه‌کنندگی مجید برزگر و برونو اسماجا محصول مشترک ایران و فرانسه، در ادامه حضور بین‌المللی خود به بخش اصلی مسابقه ششمین دوره جشنواره بین‌المللی اثر سینمایی ماموت در کشور آمریکا راه یافت.

جشنواره اثر سینمایی ماموت رویدادی بین‌المللی است که علاوه بر انتخاب و نمایش اثر سینمایی‌ها از سراسر جهان، بهترین فرصت را برای شناسایی، خرید و فروش اثر سینمایی توسط برخی از متخصصان برتر تولیدی اثر سینمایی، تلویزیون و وب در بازار اثر سینمایی، فراهم می‌کند. این جشنواره علاوه بر بازار، در طول مدت برگزاری، شاهد مراسم فرش قرمز، جلسات تعاملی، نشست‌های مطبوعاتی و جشن‌ها در کنار دریاچه ماموت کالیفرنیا نیز خواهد بود. ششمین جشنواره اثر سینمایی ماموت ۱۰ تا ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ مصادف با ۲۹ فوریه تا ۴ مارچ ۲۰۲۴ در کشور آمریکا برگزار خواهد شد.

در خلاصه «همستر» آمده است: من گُرگو دیده بودم بچه‌شو بخوره ولی دیگه از همستر توقع نداشتم!

نوید لایقی‌مقدم، یکتا طبیبی، آذین نظری، پوریا سلطان‌زاده، بهاره علی‌یار، کیانا منتجبی و شایان فصیح‌زاده در این اثر سینمایی کوتاه به ایفای نقش پرداخته‌اند.


jشنواره اثر سینمایی‌های مستقل Ridgway در کلرادو آمریکا به اثر سینمایی کوتاه «پیتاژ» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی علی خالدی نهمین جشنواره اثر سینمایی‌های مستقل Ridgway در کلرادو آمریکا به اثر سینمایی کوتاه «پیتاژ» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی علی خالدی تعلق گرفت. «پیتاژ» در ۱۶ جشنواره داخلی و خارجی حضور داشته و موفق به دریافت جایزه بهترین اثر سینمایی با موضوع هوشیاری اجتماعی در رودخانه دانوب در صربستان شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *