نامایشگاه موفقیت‌های برتر سربازان فناوری و نخبگان برگزار خواهد شد.

نمایشگاه دستاوردهای برتر سربازان فناور و نخبه برگزار می شود

[ad_1]
به گزارش دیجیاتور، در نمایشگاهی که با حضور رؤسا، فرماندهان و مدیران ارشد ستاد کل نیروهای مسلح در قالب تفاهم‌نامه نظام‌وظیفه تخصصی برگزار می‌شود، دستاوردهای شاخص در حوزه سرباز امریه و پروژه جایگزین خدمت به نمایش گذاشته خواهد شد. همچنین تکریمی از تعدادی از مسئولان نیروهای مسلح که با معاونت علمی همکاری داشته‌اند نیز برگزار خواهد شد. تحقیقات نشان می‌دهد که درآمد آزادخواهان به‌دلیل جذابیت، فعالیتهای تحصیلی مجدد، ارتقای فناوریهای روز و مزایای مالی بالا در این شرکت‌ها قابل توجه است. تمرکز این شرکت‌ها بر حوزه‌هایی مانند سلول‌های بنیادی، درمان سرطان، داروهای بیولوژیکی، منابع انرژی نو‌، نانو‌فناوری و سلولهای خورشیدی است. همچنین چشم‌انداز تبدیل شدن این شرکت‌ها به پاهای پشتیبان از دیگر صنایع در حوزه‌هایی مانند فروش و معرفی محصولات مستقیم، منابع انسانی، پشتیبانی حقوقی و مالی و سازماندهی پروژه می‌باشد. این نمایشگاه در مطالعات تاریخی ۱۳ و ۱۴ دی ماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

به گزارش دیجیاتور به نقل از معاونت علمی، فناوری و دانش مالی دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، رضا اسدی فرد، معاون توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان معاونت علمی با اعلام این مطلب گفت: پس از اجرایی‌شدن تفاهم‌نامه نظام‌وظیفه تخصصی بین معاونت علمی و ستاد کل نیروهای مسلح، برای نخستین‌بار با حضور رؤسا، فرماندهان و مدیران ارشد ستاد کل نیروهای مسلح، در قالب نمایشگاهی دستاوردهای شاخص در حوزه سرباز امریه و پروژه جایگزین خدمت به نمایش گذاشته خواهد شد. همچنین در جریان این نمایشگاه از تعدادی از مسئولان نیروهای مسلح که در برنامه نظام‌وظیفه تخصصی با این معاونت همکاری مؤثری داشته‌اند نیز تقدیر خواهد شد.

وی یکی از مهم‌ترین حمایت‌ها از شرکت‌های دانش‌بنیان را ارائه تسهیلات سربازی تخصصی دانست و افزود: تأمین نیروی انسانی متخصص همیشه یکی از دغدغه‌های اصلی شرکت‌های دانش‌بنیان بوده و ارائه این تسهیلات به‌عنوان یکی از راه‌حل‌های مناسب برای حل این مشکل پیش‌بینی شده است. تسهیلات سربازی تخصصی به‌صورت رسمی از سال ۱۳۹۷ به سبد حمایتی شرکت‌ها اضافه شده و خدماتی همچون امریه سربازی در شرکت‌های دانش‌بنیان، پروژه جایگزین خدمت در شرکت دانش‌بنیان و همچنین پروژه جایگزین خدمت در دستگاه‌های دفاعی و دولتی به شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه می‌شود.

رئیس شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی با تأکید بر اینکه مطابق آمار از سال ۹۷ تا به امروز، نزدیک به ۱۳ هزار و ۷۰۰ نفر درخواست استفاده از تسهیلات سربازی تخصصی خود را به معاونت علمی ارسال کرده‌اند، تصریح کرد: از این تعداد ۱۲ هزار نفر متقاضی استفاده از امریه در شرکت‌های دانش‌بنیان و هزار و ۷۰۰ نفر هم متقاضی استفاده از پروژه جایگزین خدمت بوده‌اند. از بین متقاضیان نزدیک به پنج هزار نفر موفق شدند معیارهای ارزیابی سربازی تخصصی را کسب نموده و به صورت امریه یا پروژه جایگزین خدمت، سربازی خود را آغاز کنند.

وی به بیان اثربخشی سربازان فناور در شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت و افزود: «۷۷ درصد از این سربازان پس از گذراندن دوره سربازی در شرکت خود ماندگار شدند، ۱۴ درصد به شرکت‌های دیگر رفتند و پنج درصد نیز شرکت‌های فناورانه جدیدی تأسیس کردند. همچنین تنها چهار درصد از این سربازان پس از اتمام دوره نظام وظیفه به کشورهای دیگر مهاجرت کرده‌اند که نشان‌دهنده اثربخشی بالای این حمایت است.»

نمایشگاه دستاوردهای برتر سربازان فناور و نخبه در شرکت‌های دانش‌بنیان، ۱۳ و ۱۴ دی ماه از ساعت ۸ تا ۱۵ در سالن ۳۷A (iHiT) محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران پذیرای عموم علاقمندان است.

[ad_2]
نتیجه این متن این است که برای نخستین بار در قالب نمایشگاهی دستاوردهای شاخص در حوزه سرباز امریه و پروژه جایگزین خدمت، حضور رؤسا، فرماندهان و مدیران ارشد ستاد کل نیروهای مسلح قرار خواهد گرفت. در این نمایشگاه، مسئولان نیروهای مسلح که در برنامه نظام وظیفه تخصصی با معاونت علمی همکاری داشته‌اند، نیز تقدیر خواهند شد. تسهیلات سربازی تخصصی از سال ۱۳۹۷ به شرکت‌های دانش‌بنیان اضافه شده و خدماتی همچون امریه سربازی، پروژه جایگزین خدمت در شرکت‌های دانش‌بنیان و پروژه جایگزین خدمت در دستگاه‌های دفاعی و دولتی ارائه می‌شود. تاکنون نزدیک به ۱۳ هزار و ۷۰۰ نفر درخواست استفاده از تسهیلات سربازی تخصصی را به معاونت علمی ارسال کرده‌اند و بیشترین تعداد از آنها متقاضی استفاده از امریه یا پروژه جایگزین خدمت در شرکت‌های دانش‌بنیان بوده‌اند. ۷۷ درصد از سربازان فناور پس از گذراندن دوره سربازی در شرکت خود ماندگار شدند، ۱۴ درصد به شرکت‌های دیگر رفتند و پنج درصد نیز شرکت‌های فناورانه جدیدی تأسیس کردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *