شکست آمریکا در منازعه: انجام ۶۰ پرواز بین ایران و سوریه در هفته

ناکامی آمریکا در جنگ/ انجام ۶۰ پرواز بین ایران و سوریه در هفته


در نشست همایش بازسازی سوریه، سفیر سوریه در ایران اعلام کرد که آمادگی دارند برای اتخاذ تدابیر لازم برای باز کردن راه بازرگانی از طریق عراق و برگزاری نشست سه جانبه در سطح وزرای راه سه کشور. او همچنین بر اهمیت سرمایه گذاری مشترک و افزایش حجم مبادلات تجاری دو کشور تأکید کرد و خواستار توجه به مسائل بیشتر از بازرگانی به صورت گسترده تر شد. همچنین درخواستی برای حضور سرمایه گذاران در سوریه داشت و اهمیت محدودیت‌های بین‌المللی‌های ظالمانه برای روابط مالی دو کشور را برجسته کرد. از طرف دیگر، افزایش پروازها بین دو کشور و توسعه صنایع نیز از موضوعات مورد بحث بودند.

به گزارش خبرنگار دیجیاتور، شفیق دیوب سفیر سوریه در ایران امروز در نشست همایش بازسازی سوریه اظهار کرد: ما به حکومت جمهوری اسلامی ایران برای اتخاذ مقدمات لازم برای باز کردن راه بازرگانی از طریق عراق اعلام آمادگی کردیم. حاضریم نشست سه جانبه در سطح وزرای راه سه کشور برگزار شود.

وی با بیان اینکه باید به صورت همه جانبه این موضوع را بررسی کنیم تا دشمنان دخالت نکنند، گفت: هدف اصلی حضور نیروهای امریکایی در این مناطق مانع تراشی در برابر باز شدن این راه هاست. آمریکا و رژیم صهیونیستی چندین بار این راه‌ها را مورد هدف قرار دادند و ما و شما در این راه‌ها شهید داده‌ایم.

دیوب ادامه داد: درست است که حجم بازرگانی دو کشور قابل قبول نیست و یکی از اهداف این همایش افزایش حجم مبادلات تجاری دو کشور است اما خواهش ما این است که روابط تجاری دو کشور صرفاً در جهت رفع مشکلات مبادلات تجاری نباشد بلکه شامل سرمایه گذاری‌های مشترک هم باشد. نباید فقط به مبادلات تجاری فکر کنیم.

سفیر سوریه در ایران افزود: ما یک خط اعتباری داریم اما حکومت ایران می‌داند که این خط را چه زمانی فعال کند؛ چراکه این خط در حوزه مبادلات تجاری کمک زیادی می‌کند. همین الان زمان مناسبی برای حضور سرمایه گذاران است.

وی خطاب به تجار ایرانی گفت: فردا شاید دیر باشد همین امروز برای حضور در سوریه اقدام کنید. باید شرکت های تجاری و سرمایه گذاری مشترک تأسیس کنیم.

دیوب گفت: در خصوص اشاره به مشکلات شرکت‌های ایرانی در سوریه باید بگویم که مقامات حکومت سوریه با این شرکت‌ها ارتباط گرفته و بخش اعظم مشکلات برطرف شد اما باز هم آماده بررسی مشکلات و حل آنها هستیم.

سفیر سوریه در ایران افزود: ایران و سوریه دچار محدودیت‌های بین‌المللی‌های ظالمانه هستند اما نباید محدودیت‌های بین‌المللی تبدیل به مانعی برای گسترش روابط مالی دو کشور شود بلکه باید از این محدودیت‌های بین‌المللی انگیزه بگیریم و با همکاری مشترک تلاش‌های دشمنان که در راستای جلوگیری از توسعه روابط ما است را بی ثمر بگذاریم و پیروز شویم.

وی گفت: دشمنان ما وقتی در میدان منازعه ناموفق شدند منازعه را به سمت میدان‌های مالی کشاندند البته همانطور که در میدان امنیتی ناکام مانند در میدان مالی هم شکست می‌خورند.

دیوب اضافه کرد: بر حضور در نمایشگاه‌های دو کشور تاکید دارم؛ از وزیر منابع هیدروکربن ایران برای افتتاح و مشارکت در نمایشگاه‌های سوریه دعوت خواهیم کرد.

انجام ۶۰ پرواز بین ایران و سوریه در هر هفته

وی به لزوم افزایش پروازها بین شهرهای ایران و سوریه اشاره کرد و گفت: برنامه‌ای داریم تا هر هفته ۶۰ پرواز بین ایران و سوریه انجام شود. یک نشستی را بین سازمان‌های پرواز دو کشور برگزار خواهیم کرد که این موضوع را به وزارت راه ایران هم منعکس کردیم.

سفیر سوریه در ایران افزود: دو هفته پیش پیشنهاداتی را به سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ای درو) برای توسعه صنایع فرستادیم. به همراه آن لازم است روی پروژه‌هایی که اولویت است و وزارت صمت ایران نیز به آنها تمایل دارد سرمایه گذاری و شراکت مشترک صورت گیرد.

وی گفت: زمانی که مسافرت رسمی بین دو کشور انجام می‌شود نمایندگان بخش خصوصی هم باید دولتمردان را همراهی کنند.

دیوب اظهار کرد: جهت تحقق منافع مشترک و افزایش حجم مراودات و مبادلات تجاری و گسترش پروژه‌های مشترک دو کشور تلاش می‌کنیم.

وی خطاب به تجار ایرانی گفت: رایزن تجاری داریم اما معاون خودم را هم جهت تولی و تصدی پرونده همکاری‌های مالی بین دو کشور به شما معرفی می‌کنم.

تکمیل می شود…


پیشنهاد افزایش پروازها بین ایران و سوریه ارائه شد. گفته شد که باید به صورت همه جانبه موضوع مورد بررسی قرار گیرد تا دشمنان دخالت نکنند. همچنین اظهار شد که باید در جهت افزایش حجم مبادلات تجاری دو کشور تلاش کنیم و روابط تجاری به شکلی جامعتر از مبادلات تجاری تنها باشند. از طرف دیگر، نیاز به حضور سرمایه گذاران و شرکت‌های تجاری در سوریه به عنوان یک فرصت مناسب برای اقدامات سرمایه گذاری و مشارکت مشترک بین دو کشور پررنگ شد. از سوی دیگر، ضرورت برقراری مخابرات شرکت‌های ایرانی با مقامات حکومت سوریه برای حل مشکلات شرکت‌ها تاکید شد. نهایتا، تلاش برای گسترش روابط مالی و تجاری بین ایران و سوریه تحت پوشش نمایشگاه‌ها، پروژه‌های مشترک و تسهیلات بیشتر برای پروازهای هوایی بین دو کشور مورد بررسی قرار گرفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *