معرفی برگزیدگان جایزه حقوق بشر اراده ملی/انسیه شاهحسینی
0 نظر
در اختتامیه بخش تجلی اراده ملی چهل و دومین جشنواره بین المللی اثر سینمایی فجر که در هتل پارسیان آزادی برگزار شد، از اقدامی با شکوه و آرام و دلگرم کننده یاد شد. در این مراسم ضمن اهدای جوایز به برگزیدگان، نمایندگان سازمانهای مختلف به سن ویژهی این رویداد حضور یافتند و از حمایتشان از تولیدی هنر هفتم و دانش مالی هنر هفتم سخن گفتند. همچنین، اثر سینماییسازانی که آثار خود را به جشنواره فرستادند تشکر و قدردانی شدند و از صاحبان آثار متقاضی برای ورود به بخش رقابتی و غیرکسبی جشنواره عذرخواهی شد.
به گزارش خبرنگار دیجیاتور، آیین اختتامیه بخش تجلی اراده ملی چهل و دومین جشنواره بین المللی اثر سینمایی فجر امشب ۲۹ بهمن با حضور سینماگران و نهادها و ارگانهای مختلف در هتل پارسیان آزادی در حال برگزاری است.
این مراسم دقایقی پیش با سرود جمهوری اسلامی ایران و قرایت آیاتی از قرآن کریم آغاز شد.
اجرای مراسم را مژده لواسانی برعهده دارد.
مجتبی امینی دبیر جشنواره اثر سینمایی فجر، محمدحسین لطیفی، بابک خواجه پاشا، محمدرضا شریفی نیا، مهدی فرجی، پوران درخشنده، مجید زین العابدین، محمود کلاری، ابوالفضل پورعرب و … از جمله حاضران در مراسم هستند.
مجتبی امینی دبیر جشنواره در سخنانی درباره این دوره از جشنواره اثر سینمایی فجر عنوان کرد: خدا را شاکریم که این دوره از جشنواره هم با شکوه و با فضایی آرام و دلگرم کننده و امیدبخش برای اهالی محترم هنر هفتم به لحظات آخر خود نزدیک میشود و قطار جشنواره وارد ایستگاه آخر شد.
وی اضافه کرد: آیین تجلی اراده ملی آخرین برنامه این دوره از جشنواره است. از ۱۸ نهاد و مجموعه فرهنگی که همراه ما بودند در آیین امسال و از صاحبان آثار حمایت کردند، ممنونم. این اتفاق بزرگی است و این حمایت باعث پشتکار بیشتر فیلمسازان می شود. امیدواریم این حمایت
که برای چرخه تولیدی هنر هفتم و دانش مالی هنر هفتم لازم است ادامه یابد چراکه فیلمسازی حمایت دستگاه های دولتی را می طلبد؛ کسانی که متولیان پشتیبانی در حوزه میراث هستند.
امینی یادآور شد: امیدوارم در سال آینده هم در این چرخه و برای خانواده هنر هفتم حمایت ویژه ای باشد و شاهد آثار فاخری در تولیدی هنر هفتم باشیم. جا دارد از صاحبان ۱۰۶ اثری که متقاضی بودند چه آنها که وارد بخش رقابتی شدند و چه آنها که نشدند، تشکر کنم. فکر می کنم این میزان آثار در طول یک دهه گذشته یک رکورد بوده است.
دبیر جشنواره در ادامه گفت: فیلمسازی کار سختی است و از گرما و سرما تا بی پولی را در بر دارد. همه می دانند سخت ترین شغل دنیا کار استخراج معدنی است و بعد از آن فیلمسازی. از اینکه فیلمسازان همت کردند، اثر سینمایی ساختند و به جشنواره فرستادند ممنون هستیم.
وی همچنین اظهار کرد: خود ما در سال های قبل اثر سینمایی می ساختیم و پشت در جشنواره می ماندیم و می گفتیم کاش ۳۳ اثر سینمایی می شد ۳۴ اثر سینمایی اما شرایط و مقررات سخت است. از اثر سینمایی هایی که به جشنواره راه پیدا نکردند عذرخواهی می کنم و امیدوارم سال های بعد فرصت حضور برایشان وجود داشته باشد. ۴۲ دوره جشنواره برگزار شده است؛ این میراث فرهنگی کشورمان امانتی است که بابد از آن مراقبت کنیم و به عزیزان برسانیم. امیدوارم شاهد جشنواره خوبی در سال های آینده باشیم.
در بخش بعدی برنامه کلیپی به یاد درگذشتگان هنر هفتم پخش شد.
سپس بخش اهدای جوایز آغاز شد که در ابتدا ۲ جایزه از طرف بنیاد ۱۵ خرداد به اثر سینمایی «دو روز دیرتر» از اصغر نعیمی و اثر سینمایی «آغوش باز» به کارگردانی بهروز شعیبی اهدا شد.
در بخش دیگر نمایندگان ستاد امر به معروف و نهی از منکر روی سن آمدند و به ترتیب آثار برگزیدهشان را اعلام کردند که بر این اساس امیر ابیلی و داوود گنجوی نویسندگان فیلمنامه اثر سینمایی «آبی روشن»، عباس نادران برای تهیه کنندگی اثر سینمایی «مجنون» و در رتبه بعد امیرعباس ربیعی برای اثر سینمایی «احمد» به عنوان برگزیده شناخته شدند.
سپس نمایندگان سازمان بسیج دانشجویی روی صحنه رفتند و جایزه خود را به علی ثقفی کارگردان اثر سینمایی «پرویزخان» اهدا کردند.
در ادامه ستاد حقوق بشر جایزه خود را به اثر سینمایی «دست ناپیدا» به کارگردانی انسیه شاه حسینی اهدا کرد.
جوایز شرکت فناوری طراحی منابع آبی و فاضلاب کشور به محمود کلاری کارگردان اثر سینمایی سینمایی «تابستان همان سال»، محمدرضا شریفی نیا تهیه کننده اثر سینمایی سینمایی «پروین» و مارال بنی آدم بازیگر اثر سینمایی سینمایی «پروین» اهدا شد.
در ادامه از طرف بانک سینا جایزه ای به علی ثقفی برای اثر سینمایی «پرویزخان» رسید. دومین انتخاب این بانک نیز مهدی شامحمدی برای اثر سینمایی «مجنون» بود که این اثر سینمایی را شایسته تقدیر دانست. همچنین انتخاب بعدی این بانک امیرعباس ربیعی برای اثر سینمایی «احمد» بود.
این گزارش به روز رسانی می شود …
مراسم اختتامیه بخش تجلی اراده ملی چهل و دومین جشنواره بین المللی اثر سینمایی فجر در هتل پارسیان آزادی برگزار شده است. اجرای این مراسم توسط مژده لواسانی انجام شده و برخی از حاضران شامل مجتبی امینی، محمدحسین لطیفی، بابک خواجه پاشا، محمدرضا شریفی نیا، مهدی فرجی، پوران درخشنده، مجید زین العابدین، محمود کلاری، ابوالفضل پورعرب و دیگران بودهاند. امینی در سخنانش درباره جشنواره اثر سینمایی فجر اظهار کرد که باید از تمام صاحبان آثار که در این دوره از جشنواره حضور داشتند و همچنین از صاحبان ۱۰۶ اثری که متقاضی بودند، قدردانی کرد. او همچنین افزود که باید امیدوار بود که این حمایت از چرخه تولیدی هنر هفتم و دانش مالی هنر هفتم ادامه یابد و جشنوارههای خوبی در آینده برگزار شود.