میزان مصرف برق مشترکان قابل کاهش تا ۳۰ درصد است.

0 نظر
[ad_1]
در دوره آموزش تعالی مدیران عامل شرکتهای توزیع برق، حمیدرضا پیرپیران، معاون هماهنگی توزیع توانیر، بیان کرد که تولیدی برق نیازمند احداث نیروگاه، پست و خطوط انتقال جدید است تا بتواند با رشد فزاینده مصرف برق سازگار باشد. او با تغییر مدل مصرف امکانپذیر میدانست که ۳۰ درصد از مصرف برق مشترکان کاهش پیدا کند و با تغییرات در بخشهای زراعت، تولیدی و خانگی میتوان تا ۳۰ درصد از مصرف برق را کاهش داد. هدف راهاندازی اپراتور انرژی نیز سازماندهی انرژی و ایجاد زبان مشترک با مصرف کنندگان و متقاضیان برق بود. او برای موفقیت این طرح ملی، همکاری بخش توزیع برق و توسعه کنتورهای هوشمند و رؤیتپذیری را ضروری دانست.
به گزارش دیجیاتور، حمیدرضا پیرپیران معاون هماهنگی توزیع توانیر در دوره آموزش تعالی مدیران عامل شرکتهای توزیع برق که با حضور مدیرعامل شرکت توانیر در مجموعه فرهنگی ورزشی طرشت برگزار شد، تبعیت تولیدی برق از رشد فزاینده مصرف برق و ایجاد ظرفیتهای جدید نیروگاه و خطوط برای پاسخگویی به رشد بالای مصرف که سال گذشته به ۵.۷ درصد رسید را نیازمند احداث سالانه ۵ هزار مگاوات نیروگاه، پست و خطوط انتقال مربوطه عنوان کرد که جدا از هزینههای جاری، حداقل ۲۵۰ هزار میلیارد تومان بار مالی برای تولیدی برق به همراه دارد و این نگاه طی ۲ سال گذشته تغییر پیدا کرده و تولیدی برق از رشد غیرمنطقی مصرف پیروی نمیکند.
وی کاهش ۳۰ درصد از مصرف برق مشترکان را با تغییر نگاه و مدل مصرف امکانپذیر دانست و اظهار داشت: با تغییر پمپ و شناور در بخش زراعت، تغییر الکتروموتورها در بخش تولیدی و تغییر سامانههای سرمایشی در بخش خانگی میتوان تا ۳۰ درصد از مصرف برق را کاهش داد و تولیدی برق را از طرحهای توسعه نیروگاه و خطوط طی ۷ – ۸ سال آینده بی نیاز ساخت.
پیرپیران هدف از راه اندازی اپراتور انرژی را سازماندهی انرژی، ایجاد زبان مشترک بین تولیدی برق با مصرف کنندگان و متقاضیان برق و همچنین تأمین برق مصرف کنندگان با رعایت پارامترهای تعیین شده و متناسب با نیاز و نوع مصرف ذکر کرد.
معاون هماهنگی توزیع توانیر گفت: موفقیت این طرح ملی منوط به همکاری همه ارکان سازمانی تولیدی برق کشور به خصوص بخش توزیع برق است که با در اختیار گذاشتن اطلاعات مورد نیاز، توسعه کنتورهای هوشمند و توسعه رؤیت پذیری، موفقیت کامل این طرح به خصوص در بخشهای تجاری و خانگی را تضمین میکنند.
[ad_2]
تولیدی برق نیازمند احداث ظرفیتهای جدید نیروگاه و خطوط انتقال برق است. این نیاز به هزینههای جاری و همراه با بار مالی بالغ بر ۲۵۰ هزار میلیارد تومان میباشد. تولیدی برق تاکنون از رشد غیرمنطقی مصرف پیروی نمیکرده است. کاهش ۳۰ درصد مصرف برق مشترکان بهوسیله تغییر نگاه و مدل مصرف امکانپذیر است. با تغییر در بخش زراعت، تولیدی و خانگی، میتوان تا ۳۰ درصد از مصرف برق را کاهش داد. هدف از راه اندازی اپراتور انرژی، سازماندهی انرژی، ایجاد زبان مشترک بین تولیدی برق و مصرف کنندگان و تأمین برق مصرف کنندگان با رعایت پارامترهای تعیین شده است. موفقیت این طرح نیازمند همکاری همه ارکان سازمانی تولیدی برق است. توسعه کنتورهای هوشمند و توسعه رؤیت پذیری میتوانند موفقیت این طرح را به خصوص در بخشهای تجاری و خانگی تضمین کنند.