ماده غذایی چیستان که آخرش نمی‌شنود؟

درگیر کردن ذهن و تقویت مهارت تفکر خارج از چارچوب، از جمله مزایای حل چیستان‌ها و سوالات معماگونه است. این فعالیت‌ها نه تنها سرگرم‌کننده اند بلکه باعث بهبود حافظه، حل بهتر مسائل، افزایش ضریب هوشی، تاخیر در زوال عقل و آلزایمر، بهبود خلق و خو، کاهش سطح استرس و افزایش بهره‌وری مغزی می‌شوند. این چیستان‌ها، به شدت از انواع مختلفی مانند چیستان‌های کلمه‌ای، چیستان‌های تصویری و معماهای علم اعداد هستند که علاوه بر سرگرمی، باعث افزایش مهارت‌های متنوع مغزی مانند بروز خلاقیت، تفکر تحلیلی و تفکر نقادانه می‌شوند. بنابراین، افزودن حل چیستان و سوالات معماگونه به برنامه روزانه می‌تواند بهبودی چشمگیری در کیفیت ذهن و مغز ایجاد کند.

از آن‌جا که این چیستان‌ها با هدف درگیر کردن ذهن شما و تقویت مهارت تفکر خارج از چارچوب طراحی می‌شوند، اگر شما حل چیستان و سوالات معماگونه را به طور روزانه و روتین در برنامه خود قرار دهید مطمئنا نه تنها اوقات فراغت خود را به شکلی سرگرم‌کننده و جالب پر می‌کنید، بلکه باعث بهبود حافظه، حل بهتر مسائل، افزایش ضریب هوشی، تاخیر در زوال عقل و آلزایمر، بهبود خلق و خو، کاهش سطح استرس و بهره‌وری بیشتر می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اون چه پایتخت اروپایی است که یکی از اعضای خانواده درونش پنهان شده است؟

چیستان‌های کلمه‌ای، چیستان‌های تصویری و معماهای علم اعداد جز چیستان‌هایی هستند که علاوه بر سرگرمی، باعث افزایش مهارت‌های متنوع مغزی مانند بروز خلاقیت، تفکر تحلیلی و تفکر نقادانه می‌شوند.

چیستان مواد غذایی

به سوالی که در تصویر است دقت کنید، چه پاسخی می‌توانید به این سوال بدهید؟ چقدر زمان نیاز دارید؟

.

.

.

.

می‌توانید پاسخ این سوال را حدس بزنید؟

.

.

.

بیشتر بخوانید: کدام یک از سبزیجات است که اگر حرف اولش را برداریم نام حیوانی می‌شود؟

.

.

.

زمان شما رو به اتما است، بهتر است عجله کنید!

.

.

.

بیشتر بخوانید: آن کدام فامیل است که می‌ توان از آن نتیجه گرفت؟

.

.

.

پاسخ را مشاهده کنید:

پاسخ چیستان مواد غذایی

پاسخ این چیستان کلمه شکر است. چگونه؟ دو حرف آخر کلمه شکر، می‌شود کر، که به معنای ناشنوا است و نمی‌شنود.

چیستان یا لغز، از انواع ادبی مشترک میان ادب شفاهی و ادب کتبی بوده و پدیده‌ای یا چیزی است که نام چیزی را پوشیده دارند اما با ذکر اوصاف آن چیز، از شنونده نام آن را بپرسند و آگاهی از آن در گرو تیزهوشی و باریک بینی و خرده‌سنجی باشد. از آنجا که در هنگام طرح این سوال، بیشتر از لفظ “چیست آن” استفاده می‌شد، به آن چیستان گویند. در نوشتار خلاقانه عبری، عربی، یونانی، لاتینی و انگلیسی کهن (انگلوساکسون) نمونه‌های متعدد از چیستان یافت می‌شود.

لطفا این چیستان را برای دوستان خود بفرستید و نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *