تایید سند محل سکونت ناقص برای ۷۰ منطقه غیررسمی در «تهران» طی ۳ ماه

فرصت ۳ماهه برای دریافت سند در ۷۰ محله سکونت‌گاهی غیررسمی «تهران»


در این متن، حسین جنتی، مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران، درباره برنامه حکومت و فعال شدن ظرفیت بند م تبصره ۱۱ مقررات برنامه‌ریزی مالی سال ۱۴۰۲ صحبت می‌کند. او اعلام کرده که ساکنان متصرف زمین‌های دولتی در ۷۰ محله سکونتگاهی مصوب باید با ثبت نام در سامانه تسهیلات بافت فرسوده و با داشتن مدارک ملکی و هویتی و قبض منابع آبی و برق به حوزه واگذاری اداره کل راه و شهرسازی استان تهران یا به ادارات راه و شهرسازی شهرستان‌ها مراجعه کنند. وی همچنین ذکر می‌کند که صدور سند برای زمین‌های قبل از فروردین سال ۱۳۹۴ ساخت و ساز در آنها ممکن است. جنتی این موضوع را به منظور صدور پروانه و پایان کار نوسازی و بهسازی محلات سکونتگاهی برای تقویت بناهای تازه و بهبود کیفیت زندگی ساکنان توجیه می‌کند.

به گزارش دیجیاتور، حسین جنتی مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران با اشاره به برنامه حکومت و فعال شدن ظرفیت بند م تبصره ۱۱ مقررات برنامه‌ریزی مالی سال ۱۴۰۲ گفت: ساکنان متصرف زمین‌های دولتی در ۷۰ محله سکونتگاهی مصوب پس از ثبت نام در سامانه تسهیلات بافت فرسوده به آدرس facility.udre.ir باید با به همراه داشتن مدارک ملکی و هویتی و قبض منابع آبی و برق در تهران به حوزه واگذاری اداره کل راه و شهرسازی استان تهران و در شهرستان‌ها به ادارات راه و شهرسازی شهرستان مربوطه مراجعه کنند.

وی تصریح کرد: صدور سند برای زمین‌هایی ممکن است که قبل از فروردین سال ۱۳۹۴ ساخت و ساز در آنها انجام شده است.

جنتی این موضوع را در راستای امکان صدور پروانه و پایان کار نوسازی و بهسازی محلات هدف سکونتگاهی با هدف افزایش استحکام بناهای تازه تأسیس شده، ایجاد حس تعلق و در نهایت افزایش کیفیت زندگی ساکنان محلات عنوان کرد.


نتیجه گیری این متن این است که ساکنان زمین‌های دولتی در ۷۰ محله سکونتگاهی ملزم به ثبت نام در سامانه تسهیلات بافت فرسوده هستند. آن‌ها باید با داشتن مدارک ملکی و هویتی و قبض منابع آبی و برق به حوزه واگذاری اداره کل راه و شهرسازی استان تهران و ادارات راه و شهرسازی شهرستان مراجعه کنند. صدور سند برای زمین‌هایی که قبل از فروردین سال ۱۳۹۴ ساخت و ساز در آنها انجام شده است نیز ممکن است. هدف از این اقدامات پروانه و پایان کار نوسازی و بهسازی محلات هدف سکونتگاهی، افزایش استحکام بناهای تازه تأسیس شده، ایجاد حس تعلق و افزایش کیفیت زندگی ساکنان محلات است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *