میتوان طلافروشان برخی فرارمالیاتی را از ۳ تا ۷۰۰ میلیارد تومان نامید.

0 نظر
[ad_1]
طلافروشان در کنار وکلا و پزشکان به یکی از اصنافی تبدیل شدهاند که بیشترین فرار مالیاتی را انجام میدهند. این اصناف باید به مثابه کارمندان و اقشار ضعیف و متوسط جامعه وجوه دولتی حقه خود را پرداخت کنند. بر اساس مقررات، همه مشاغل باید به سامانه مودیان و مقررات پایانههای فروشگاهی متصل شوند و هر گونه خرید و فروش را ثبت کنند که منجر به شفافیت در بازارها میشود. بهتازگی برخی از طلافروشان به دلایلی اعتراض خود را نسبت به وجوه دولتی ستانی و شفافیت اعلام کردند. سازمان امور مالیاتی نیز با اقدامات متعددی، سعی کرده است که بهمثابه تمامی اصناف از طلافروشان نیز وجوه دولتی اخذ کند و علیه فرار مالیاتی آنها اقدام کند. در راستای اجرای مقررات پایانههای فروشگاهی و سامانه مودیان از اول دی ماه، شایعات و اشتباهاتی در خصوص وجوه دولتی طلا وجود دارد که باعث شده است برخی از افراد نگران شوند. سازمان امور مالیاتی نمونههایی از فرارهای مالیاتی طلافروشان را شناسایی کرده است که جمع مبلغ زیادی را شناسایی کرده است.
به گزارش دیجیاتور به نقل از سازمان امور مالیاتی، طلافروشان در کنار وکلا و پزشکان یکی از اصناف و مشاغلی پردرآمدی است که بیشترین فرار مالیاتی را نیز به خود اختصاص میدهند، این در حالی است که همه اصناف باید به مثابه کارگران، کارمندان و اقشار ضعیف و متوسط جامعه وجوه دولتی حقه خود را پرداخت کنند.
با این حال بر اساس مقررات، همه مشاغل از جمله صنف طلافروشان باید به سامانه مودیان و مقررات پایانههای فروشگاهی متصل شوند و از طریق این سامانه هر گونه خرید و فروش را ثبت کنند که منجر به شفافیت در همه بازارها به ویژه بازار طلا و سکه میشود. اصنافی که به این سامانه متصل شوند باید برای هر خرید و فروشی صورتحساب الکترونیکی صادر کنند.
این امر باعث شناسایی فراریان مالیاتی دانهدرشت میشود و هیچگونه فشار مالیاتی بر اقشار عادی مردم وارد نمیشود. همه مردم که بهنوعی وجوه دولتی پرداخت میکنند و بیمی از پرداخت وجوه دولتی ندارند، اما این دانه درشتان و فراریان مالیاتی هستند که با ترفندهای مختلف از زیر بار وجوه دولتی شانه خالی میکنند.
در راستای اجرای مقررات پایانههای فروشگاهی و سامانه مودیان و همچنین اتصال همه صاحبان مشاغل به این سامانه از اول دی ماه، موجی از شایعه و گرانی در خصوص وجوه دولتی طلا از سوی برخی از افراد ایجاد شد، این در حالی است هیچگونه افزایشی در نرخ وجوه دولتی طلا اتفاق نیافته است.
با این حال طلافروشان در برخی مناطق کشور و پایتخت درب واحد صنفی خود را به نشانه اعتراض بستند تا مخالفت خود را با شفافیت و وجوه دولتی ستانی عادلانه اعلام کردند، این در حالی است که در سال جاری سازمان امور مالیاتی با اقدامات متعددی سعی کرده که به مثابه تمامی اصناف از طلافروشان نیز وجوه دولتی اخذ کند و جلوی فرار مالیاتی آنها را بگیرد.
نمونههایی از فرارهای مالیاتی که در نقاط مختلف کشور توسط سازمان امور مالیاتی شناسایی شده، نشانگر این است که چه چیزی موجب نگرانی بخش قلیلی از این صنف شده بود که اصرار به بی قانونی داشتند.
در استان مرکزی، از یک طلافروش که اقدام به خرید و فروش غیررسمی در طول سالهای ۹۷ تا ۹۹ میکرد، ۷۰۰ میلیارد تومان فرار مالیاتی شناسایی گردید.
در استان کرمان طی بازرسی مالیاتی انجام شده از یک طلافروشی ۱۸۰ میلیارد تومان برگ تشخیص و مطالبه وجوه دولتی صادر شد.
در استان یزد، اوراق تشخیص متمم به مبلغ ۳۰ میلیارد تومان برای ۳ طلافروش در اجرای بازرسی ماده ۱۸۱ مقررات وجوه دولتیهای مستقیم ابلاغ شد.
اداره کل خراسان رضوی، برای کتمان درآمد دو طلافروش، تشخیص وجوه دولتی ۸ میلیارد تومانی داد.
در گلستان، ۳ میلیارد تومان از یک طلافروش فرار مالیاتی شناسایی شد.
در آذربایجان غربی، کتمان فروش ۱۸۰۰ میلیارد تومانی برای ۷ طلا فروش با اجرای بازرسی مالیاتی به دست آمد.
اداره کل اردبیل از طریق الگوهای شناسایی سیستمی فرار، سو استفاده از دستگاه کارتخوان ۴ مؤدی با مشاغل باشگاه ورزشی، قالیبافی، طلای منابع آبی شده و صندوق قرضالحسنه توسط تعدادی از طلافروشان را با جمع مبلغ واریز ۸۱۵ میلیارد تومان شناسایی نمود.
در اصفهان طی بازرسی از یک طلافروشی بیش از ۴ میلیارد تومان فرار مالیاتی قطعی به دست آمد.
[ad_2]
طلافروشان یکی از اصناف و مشاغلی پردرآمد هستند و بیشترین فرار مالیاتی را به خود اختصاص میدهند. بر اساس مقررات، طلافروشان باید به سامانه مودیان و مقررات پایانههای فروشگاهی متصل شوند و هر خرید و فروشی را ثبت کنند. صاحبان مشاغلی که به این سامانه متصل میشوند باید برای هر خرید و فروشی صورتحساب الکترونیکی صادر کنند. این اقدام باعث شناسایی فراریان مالیاتی میشود و هیچ گونه فشار مالیاتی بر اقشار عادی مردم نمیآید. سازمان امور مالیاتی بر اساس اقدامات متعددی تلاش میکند تا به مثابه تمامی اصناف از طلافروشان نیز وجوه دولتی اخذ کند و جلوی فرار مالیاتی آنها را بگیرد. این اقدامات باعث شناسایی نمونههایی از فرارهای مالیاتی شده است که برخی از طلافروشان اقدام به کتمان درآمدهای خود کرده بودند. تمامی این اقدامات هدفشان شفافیت و وجوه دولتی ستانی عادلانه است.