صرفهجویی یک هزار میلیارد ریال در تامین کالا و تحویل ماشینآلات
0 نظر
در این متن آمده است که به منظور بهبود ناوگان ترانزیت انتقال گاز در کشور، تحویل و تحول ماشینآلات و استفاده بهینه از اقلام مازاد و کمتحرک موجود در شرکتهای تابع وزارت منابع هیدروکربن جزء اولویتهای اصلی در فرآیند تأمین کالا قرار گرفته است. سازماندهی تدارکات و خدمات کالا با همکاری سازماندهی هماهنگی عملیات نیز هفت دستگاه ماشینآلات کارکرده را شناسایی و جمعآوری کرده است. تعمیر دستگاههای جرثقیل، لیفتراک و کمپرسور، با صرفهجویی حدود ۱,۰۰۰ میلیارد ریال در شرکت انتقال گاز صورت پذیرفته است. فرآیند تأمین کالاها از شناسایی تا زمان بارگیری حدود پنج ماه طول کشیده و بر اساس اقدامات واحد جمعآوری و واگذاری کالا و ماشینآلات، سازماندهی هماهنگی عملیات و شرکت فناوری طراحی و توسعه گاز ایران، بازرسی و تحویل ماشینآلات انجام شده است.
به گزارش دیجیاتور به نقل از شرکت انتقال گاز ایران، حسینعلی اسماعیلی با اشاره به کمبود بعضی از ماشینآلات تعمیراتی در مناطق عملیاتی و بهبود ناوگان حملونقل انتقال گاز کشور گفت: تحویل و تحول ماشینآلات و استفاده بهینه از اقلام مازاد و کمتحرک موجود در سطح شرکتهای تابع وزارت منابع هیدروکربن بهعنوان یکی از اولویتهای اصلی در فرآیند تأمین کالا انجام شد.
وی افزود: سازماندهی تدارکات و خدمات کالا با همکاری سازماندهی هماهنگی عملیات و با تکیه بر ظرفیتهای نیروی انسانی جوان شاغل در ستاد، مبادرت به شناسایی و جمع آوری هفت دستگاه ماشینآلات کارکرده موجود در شرکت فناوری طراحی و توسعه گاز ایران کرده است.
مدیر تدارکات و خدمات کالای شرکت انتقال گاز ایران ادامه داد: با تعمیر دو دستگاه جرثقیل ۴۰ تن و ۲۸ تن، سه دستگاه لیفتراک برقی ۴ تن و دو دستگاه کمپرسور کارکرده قابل تعمیر، با توجه به برآورد ارزش واقعی دستگاهها، حدود ۱,۰۰۰ میلیارد ریال در شرکت انتقال گاز صرفهجویی شد.
اسماعیلی با اشاره به اینکه فرآیند تأمین کالاها، از شناسایی تا زمان بارگیری و تحویل ماشینآلات به مناطق، حدود پنج ماه به طول انجامید، تصریح کرد: نتیجه تلاش بیوقفه کارکنان ستادی واحد جمعآوری و واگذاری کالا و ماشینآلات هماهنگی عملیات شامل مراحل شناسایی، بازرسی فنی، طرح تقسیم، پیگیری ایجاد سابقه در سیستم یکپارچه و یکنواخت کالا از سوی شرکت فناوری طراحی و توسعه گاز ایران، صدور اسناد درخواست انتقال کالا از سوی مناطق ۲ ،۶، ۷ و ۹ و سرانجام اعزام کارگروه تحویل و تحول متشکل از نمایندگان ستادی و مناطق مربوطه بوده است.
مشکل کمبود ماشینآلات تعمیراتی در مناطق عملیاتی حل شد.
ناوگان حملونقل انتقال گاز کشور بهبود یافت.
تحویل و تحول ماشینآلات و استفاده بهینه از اقلام مازاد و کمتحرک موجود در سطح شرکتهای تابع وزارت منابع هیدروکربن بهعنوان یکی از اولویتهای اصلی در فرآیند تأمین کالا انجام شد.
تدارکات و خدمات کالا با همکاری سازماندهی هماهنگی عملیات و با تکیه بر ظرفیتهای نیروی انسانی جوان شاغل در ستاد، موفق به شناسایی و جمعآوری هفت دستگاه ماشینآلات کارکرده موجود در شرکت فناوری طراحی و توسعه گاز ایران شده است.
با تعمیر دو دستگاه جرثقیل ۴۰ تن و ۲۸ تن، سه دستگاه لیفتراک برقی ۴ تن و دو دستگاه کمپرسور کارکرده قابل تعمیر، حدود ۱,۰۰۰ میلیارد ریال در شرکت انتقال گاز صرفهجویی شد.
فرآیند تأمین کالاها، از شناسایی تا زمان بارگیری و تحویل ماشینآلات به مناطق، حدود پنج ماه به طول انجامید.
تلاش بیوقفه کارکنان ستادی واحد جمعآوری و واگذاری کالا و ماشینآلات هماهنگی عملیات به مراحل شناسایی، بازرسی فنی، طرح تقسیم، پیگیری ایجاد سابقه در سیستم یکپارچه و یکنواخت کالا، صدور اسناد درخواست انتقال کالا و اعزام کارگروه تحویل و تحول متشکل از نمایندگان ستادی و مناطق مربوطه منجر شد.