صدر نوسازی بهافتهای فرسوده: شهر جدید “بهارستان”
0 نظر
در این متن، حسین جنتی، مدیر کل راه و شهرسازی استان تهران، اعلام کرده است که شهرستان بهارستان با سه شهر نسیم شهر، گلستان و صالحیه توانسته است با ثبت ۱۷۸۴ مورد نوسازی مردمی در سامانه ستاد ملی در رتبه بالاتری نسبت به شهرهای دیگر استان تهران قرار بگیرد. وی نیز خواستار اقدام جدی شهرداران سایر شهرستانهای استان تهران در نوسازی بافتهای فرسوده است. البته شهرهای قدس، اسلامشهر و شهریار هم با تعداد مورد نوسازی کمتر به ترتیب در رتبههای بعدی قرار دارند. علاوه بر این، برای سازماندهی بهتر بحرانهای شهری، کاهش آسیبها در زمان لرزهنگاری و انجام درست فرآیندهای شهرسازی و معماری، به جای ساخت و ساز در حاشیه شهرها و الحاق زمین به محدودههای شهری، نوسازی بافتهای فرسوده در داخل شهرها با استفاده از تخفیفهای سازماندهی شهریها، تخفیف سازمان نظام فناوری طراحی و تسهیلات بانکی در الویت قرار بگیرد.
به گزارش دیجیاتور، حسین جنتی مدیر کل راه و شهرسازی استان تهران با اعلام این که بعد از شهر تهران، شهرستان بهارستان با سه شهر (نسیم شهر، گلستان و صالحیه) توانسته است با ثبت ۱۷۸۴ مورد نوسازی مردمی در سامانه ستاد ملی در رتبه بالاتری نسبت به شهرهای دیگر استان تهران قرار بگیرد، گفت: به دنبال پایلوت شدن شهرستان بهارستان به عنوان شهر بازآفرینی طی سال گذشته و برنامه ریزی و اقدام خوب شهرداران این شهرستان آمار بالایی در سامانه ستاد ملی بازآفرینی ثبت شده است و باید از شهرداران سایر شهرستانهای استان تهران خواست با جدیت بیشتری نسبت به نوسازی بافتهای فرسوده اقدام کنند.
وی گفت: شهرهای قدس، اسلامشهر و شهریار با ۸۲۰، ۴۴۳ و ۴۳۱ مورد در رتبههای بعدی نوسازی پس از بهارستان قرار دارند اما آمار سایر شهرهای استان به هیچ وجه قابل قبول نیست.
وی در پایان بیان کرد: به لحاظ سایر مباحث همچون سازماندهی بحرانهای شهری، به حداقل رساندن آسیبها در زمان لرزهنگاری و روند درست انجام فرآیندهای شهرسازی و معماری نیز بهتر است به جای ساخت و ساز در حاشیه شهرها و الحاق زمین به محدودههای شهری به جهت ساخت نهضت ملی مسکن، نوسازی بافتهای فرسوده در داخل شهرها با استفاده از مشوقهایی همچون تخفیفهای سازماندهی شهریها، تخفیف سازمان نظام فناوری طراحی و تسهیلات بانکی در الویت کار حکومت و سازماندهی شهریها قرار بگیرد.
با ثبت ۱۷۸۴ مورد نوسازی مردمی، شهرستان بهارستان در رتبه بالاتری نسبت به شهرهای دیگر استان تهران قرار گرفته است. آمار ستاد ملی بازآفرینی نشان میدهد که شهرهای قدس، اسلامشهر و شهریار نیز به تعداد موردهای نوسازی قابل قبولی دست پیدا کردهاید، اما سایر شهرهای استان به طور کلی بهینه نیستند. برای سازماندهی بحرانهای شهری، کاهش آسیبها در زمان لرزهنگاری و بهبود فرآیندهای شهرسازی و معماری، باید به جای ساخت و ساز در حاشیه شهرها، نوسازی بافتهای فرسوده در داخل شهرها در اولویت قرار گیرد. این امر با ارائه مشوقهایی مانند تخفیفات سازماندهی شهریها، تخفیف سازمان نظام فناوری طراحی و تسهیلات بانکی قابل دستیابی است و باید از هماهنگی بین حکومت و سازماندهی شهریها برای تحقق این هدف استفاده شود.