حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان تولیدکننده نهاده‌های زراعت

شرکت‌های دانش‌بنیان تولیدکننده نهاده‌های کشاورزی حمایت می‌شوند


در یک نشست با نمایندگان شرکت‌های دانش‌بنیان عضو انجمن صنفی ساخت و ساز کنندگان فرآورده‌های آلی و زیستی زراعت، شمس‌اله ملازاده، عضو هیأت مدیره و معاون فنی و کنترل کیفی شرکت‌های حمایتی زراعت، امکانات همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در زمینه ساخت و ساز نهاده‌های زراعت را اعلام کرد. او اضافه کرد که این شرکت‌ها می‌توانند از شبکه توزیع گسترده این شرکت در سراسر کشور برای معرفی و فروش محصولات کودی خود بهره ببرند و به توسعه فروش خارجی و مصرف داخلی محصولات کودی تأکید کردند. همچنین تاکید شد که برای تجاری‌سازی محصولات کودی دانش‌بنیان، باید دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های رایج رعایت شود.

به گزارش دیجیاتور، شمس‌اله ملازاده، عضو هیأت مدیره و معاون فنی و کنترل کیفی شرکت خدمات حمایتی زراعت در نشست با نمایندگان شرکت‌های دانش‌بنیان عضو انجمن صنفی ساخت و ساز کنندگان فرآورده‌های آلی و زیستی زراعت که با هدف گردآوری خواسته‌ها و دغدغه‌های شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه ساخت و ساز نهاده‌های زراعت به ویژه کود برگزار شد، گفت: شرکت خدمات حمایتی زراعت با توجه به اختیارات و امکانات در دسترس خود همواره آماده هرگونه همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در زمینه ساخت و ساز نهاده‌های زراعت است.

وی با بیان توضیحاتی در زمینه فرآیندهای فنی و تضمین کیفیت چرخه تأمین، تدارک و توزیع کودهای زراعت در این شرکت افزود: شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند در قالب انعقاد تفاهم‌نامه، به صورت رایگان از شبکه توزیع گستره این شرکت در سراسر کشور (بیش از ۳۵۰۰ کارگزاری) برای معرفی و فروش محصولات کودی تولیدی خود استفاده کنند.

وی ادامه داد: این شرکت‌ها می‌توانند در نمایشگاه‌ها و همایش‌هایی که توسط شرکت خدمات حمایتی زراعت در تمام استان‌ها برگزار می‌شود، حضور یافته و نسبت به معرفی محصولات تولیدی خود به کارگزاران توزیع نهاده‌های زراعت و کشاورزان زبده و کارشناسان ترویج، اقدام کنند.

نمایندگان انجمن صنفی تولیدکنندگان فرآورده‌های آلی و زیستی زراعت در این نشست، ضمن برشمردن اهمیت همکاری در حفظ و توسعه ظرفیت‌های صادراتی محصولات کودی شرکت‌های دانش‌بنیان، بر ضرورت بهره‌برداری از ظرفیت توسعه مصرف داخلی محصولات کودی این شرکت‌ها در طرح‌های جامع بخش زراعت تاکید کردند.

همچنین اعضای این انجمن ضمن تاکید بر ضرورت همکاری وزارت جهاد زراعت و شرکت خدمات حمایتی زراعت در زمینه تجاری‌سازی محصولات کودی دانش‌بنیان ساخت و ساز شده در شرکت‌های دانش‌بنیان، رعایت دستورالعمل‌ها، ضوابط و پروتکل‌های رایج تجاری‌سازی در ارتباط با محصولات کودی شرکت‌های مزبور بویژه در مؤسسه تحقیقات خاک و منابع آبی، را خواستار شدند.


نشست بین نمایندگان شرکت‌های دانش‌بنیان ساخت و ساز کننده فرآورده‌های آلی و زیستی زراعت با عضو هیأت مدیره شرکت خدمات حمایتی زراعت برگزار شد. در این نشست، شرکت خدمات حمایتی زراعت آمادگی همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در زمینه ساخت و ساز نهاده‌های زراعت را اعلام کرد. همچنین، شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند از شبکه توزیع شرکت خدمات حمایتی زراعت برای معرفی و فروش محصولات کودی تولیدی خود به صورت رایگان استفاده کنند.همچنین نمایندگان انجمن صنفی تولیدکنندگان آلی و زیستی زراعت بر اهمیت همکاری در حفظ و توسعه ظرفیت‌های صادراتی و توسعه مصرف داخلی محصولات کودی شرکت‌های دانش‌بنیان تاکید کردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *