نیازمندی سینمای ملی به همفکری است/ ضرورت ارایه طرح امنیت شغلی

سینمای ملی نیازمند همفکری است/ لزوم ارایه طرح امنیت شغلی


در نشست مشترک مدیران سازمان سینمایی و خانه هنر هفتم، تاکید شد که همکاری و همسویی میان این دو سازمان در حال حاضر بسیار زیاد است و نیاز به تدوین آیین‌نامه حقوق و دستمزد عوامل سینمایی و ارائه پوشش ریسک تولیدی هنر هفتم برای حل مشکلات صنف فعالان هنر هفتم و توسعه آنها و همچنین نیاز به تحقیقات در زمینه AI در هنر هفتم مورد بحث و تاکید قرار گرفت.

به گزارش دیجیاتور به نقل از اداره‌کل ارتباطات سازمانی سازمان سینمایی، نشست مشترک رییس و جمعی از معاونین و مدیران سازمان سینمایی با مدیرعامل و هیات مدیره خانه هنر هفتم عصر روز گذشته ۱۰ بهمن در محل خانه هنر هفتم برگزار شد. این نشست با حضور محمد خزاعی، محمدحسین نیرومند، محمدمهدی عسگرپور، اصغر فارسی، حبیب ایل بیگی، قادر آشنا، علی دهکردی، حبیب اسماعیلی، یزدان عشیری، علی لقمانی، جابر قاسمعلی، سیدعلیرضا حسینی، علیرضا نجف زاده، غلامرضا نجاتی و علیرضا اسماعیلی همراه بود.

در این نشست علی دهکردی مدیرعامل خانه هنر هفتم با اشاره به اهمیت این گونه جلسات مشترک برای حل مشکلات اعضای صنوف سینمایی بر لزوم تداوم جلسات همفکری و هم اندیشی پیرامون مسایل ۶ هزار عضو خانه هنر هفتم تاکید کرد و گفت: خوشبختانه، اختلاف نظر اساسی بین سازمان سینمایی و خانه هنر هفتم وجود ندارد، بر عکس، دغدغه‌های مشترک و همسویی و همگرایی بسیار زیادی بین این ۲ سازمان وجود دارد.

محمد مهدی عسگرپور رییس هیات‌مدیره خانه هنر هفتم نیز در این نشست مشترک با اشاره به مشکلات موجود گفت: رابطه میان خانه هنر هفتم و سازمان سینمایی در این دوره احترام آمیز و همراه با مفاهمه بوده است، به ویژه که از سال گذشته این همدلی و همگرایی در مقیاس وسیع‌تری نمود پیدا کرده و پر رنگ‌تر شده و رابطه فیمابین به مراتب، عمیق تر، بهتر، روان‌تر و محترمانه‌تر شده است که با وجود یک سینماگر در راس سازمان سینمایی غیر از این هم تصور نمی‌رفت.

لزوم تدوین آیین نامه حقوق و دستمزد عوامل سینمایی

محمد خزاعی رییس سازمان سینمایی کشور با اشاره به همگرایی شکل گرفته مابین سازماندهی هنر هفتم و صنوف سینمایی گفت: خوشبختانه روند تعاملی رضایت‌بخشی میان خانه هنر هفتم و سازمان سینمایی شکل گرفته است که قطعا به نفع خانواده هنر هفتم و جامعه است. در حال حاضر جریان ملی هنر هفتم نیاز به همفکری، حمایت و همراهی دارد و در حوزه‌های مهمی همانند سینمای بین‌الملل و فروش و معرفی محصولات و ارزآوری در این بخش نیازمند گفت‌وگو هستیم.

خزاعی با توضیح اینکه برای توسعه اشتغال و امنیت شغلی صنوف سینمایی نیازمند تدوین آیین‌نامه حقوق و دستمزد هستیم، گفت: در حوزه حقوق و دستمزد تا زمانی‌که به آیین نامه مدون و عملیاتی دست نیابیم، مشکلات افزایش پیدا می‌کند. لازم است که خانه هنر هفتم در زمینه امنیت شغلی اعضا و نیز تدوین نظام‌نامه هزینه و دستمزد اقدام کند و با کمک اتحادیه، خانه هنر هفتم و سازمان سینمایی این نظام نامه شکل و ضمانت اجرایی پیدا کند.

رییس سازمان سینمایی با اشاره به اینکه همچنان پیگیر رفع مشکل پوشش ریسک سینماگران هستیم، ادامه داد: یکی از مهمترین مباحثی که بنده از ابتدای حضورم در سازمان سینمایی به شدت پیگیر آن بوده و هستم بحث معیشت خانواده هنر هفتم است. واقعیت این است که خیلی از همکاران ما در این خانواده به لحاظ معیشت در مضیقه و سختی به سر می نام تجاری و ما به عنوان متولیان هنر هفتم وظیفه داریم برای این موضوع کاری انجام دهیم. طرح امنیت شغلی را باید تعریف کنیم. ثبات و آرامش هنر هفتم لازمه رونق هنر هفتم و کمک به اعضای صنوف است. وقتی چرخه ساخت و ساز و دانش مالی هنر هفتم تداوم داشته باشد می توان امیدوار بود خانواده هنر هفتم از آن بهره ببرد و اشتغال توسعه یابد. بدون رونق هنر هفتم شغلی هم نیست. همواره، از برنامه‌ریزی مالی هنر هفتم و حمایت از معیشت سینماگران پیگیری و دفاع کرده ام. همچنین در دو سال گذشته ما بحث پوشش ریسک سینماگران را از طریق ایجاد کارگروه ویژه در سازمان تامین اجتماعی پیگیری کردیم که امیدوارم به نتایج خوبی برسد. در حوزه مسکن بیش از ۱۵ جلسه با دوستان دست اندرکار در این زمینه برگزار کرده ایم و خوشبختانه روند امیدوارکننده است و حتی تا جانمایی زمین و تشریفات اداری و بانک عامل پیش رفته ایم.

نیاز به پروژه‌های مطالعاتی و پژوهشی در زمینه AI

خزاعی با اشاره به مقوله AI در جهان معاصر و ورود آن به هنر هفتم هم عنوان کرد: با پیشرفت تکنولوژی و فناوری، استفاده از این دستاورد جهانی در هنر هفتم اجتناب ناپذیر است. AI و متاورس به عنوان تکنولوژی نوین وارد هنر هفتم شده و ما در گوشه و کنار اخبار و گسترش و حکمفرمایی آن را می شنویم. باید استفاده از این تکنولوژی‌ها بر اساس نیاز و همخوان با دیگر گزاره‌های سینمای ایران باشد پیش از همه باید بررسی جامع و پژوهشی اصولی دراین زمینه انجام شود. ما نمی‌توانیم چشم روی پیشرفت هایی که در جهان تکنولوژی صورت می گیرد، ببندیم. اما باید استفاده از این دستاوردهای علمی قاعده مند و ضابطه مند و در جهت ارتقای سینمای ایران و نیز حفظ منافع همه دست اندرکاران هنر هفتم باشد.

رییس سازمان سینمایی در جمع بندی نهایی با اشاره به سه لزوم توجه و برنامه ریزی پیرامون محور «امنیت شغلی سینماگران»، «نظامنامه حقوق و دستمزد» و «ارتقاء علمی اعضای صنوف سینمایی» تاکید کرد: ضروری است طرحی از سوی خانه هنر هفتم در زمینه امنیت شغلی همکاران ارائه شود تا از آن ها در تولیدات سینمایی، مشاوره ها، نظارت و همراهی با فعالیت های سینمایی استفاده شود. همچنین، تدوین آیین‌نامه دستمزد و حقوق عوامل سینمایی از دیگر نیازهای حوزه هنر هفتم است.


نشست مشترک بین سازمان سینمایی و خانه هنر هفتم در مورد مشکلات صنوف سینمایی برگزار شد. در این نشست تاکیدی بر همفکری و هم اندیشی بین این دو سازمان وجود داشت. رییس سازمان سینمایی از همفکری موجود و نیازمندی به بررسی و تدوین آیین نامه حقوق و دستمزد عوامل سینمایی صحبت کرد. همچنین به نیاز به پروژه های مطالعاتی و پژوهشی در زمینه AI در هنر هفتم اشاره شد. در نهایت، سه مورد اصلی توجه و برنامه ریزی پیرامون محورهای امنیت شغلی سینماگران، نظامنامه حقوق و دستمزد و ارتقاء علمی اعضای صنوف سینمایی بیان شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *