افزایش برداشت از پارس جنوبی باعث سودآوری ۹۰۰ میلیارد دلاری شد

سود آوردی ۹۰۰ میلیارد دلاری  با افزایش برداشت از پارس جنوبی

[ad_1]
مدیر عامل شرکت ملی منابع هیدروکربن ایران در آئین امضای قرارداد اجرایی طرح فشار افزایی میدان پارس جنوبی بیان کرد که با امضای قرارداد این طرح توسط پیمانکاران ایرانی، اعتماد به پیمانکاران داخلی دیده می‌شود و این پروژه از اهمیت بالایی برخوردار است. او اظهار کرد که پارس جنوبی یکی از مهمترین طرح‌ها در ساخت و ساز گاز است و این طرح امکان جلوگیری از مهاجرت گاز را فراهم می‌کند. همچنین، با تأکید بر توجه به داخل مملکت و استفاده از توان و تجربه‌های پیمانکاران ایرانی، اعلام کرد که پارس جنوبی به ۷ هاب تقسیم شده است و این طرح با همکاری داخلی انجام خواهد شد و منجر به سودآوری بالایی برای کشور خواهد شد.

به گزارش خبرنگار دیجیاتور محسن خجسته مهر مدیر عامل شرکت ملی منابع هیدروکربن ایراندر آئین امضای قرارداد اجرایی طرح فشار افزایی میدان مشترک پارس جنوبی با پیمانکاران اصلی گفت: و قرارداد اجرایی میدان پارس جنوبی توسط پیمانکاران ایرانی امضا می‌شود امروز مردم باید شاهد باشند که به پیمانکاران ایرانی اعتماد دارند چرا که پیمانکاران داخلی پارس جنوبی را به ثمر رساندند و امروز پارس جنوبی بار دیگر متولد خواهد شد.

وی ادامه داد: نقشی که پارس جنوبی در ساخت و ساز گاز دارد و جلوگیری از مهاجرت گاز این طرح فشار افزایی از مهمترین طرح‌ها است.

مدیر عامل شرکت ملی منابع هیدروکربن ایران خاطر نشان کرد: این طرح از نظر گستردگی و ابعاد اجرایی طرحی بسیاری بزرگ است و مقام معظم رهبری فرمودند ما نباید کارهای خود را شرطی کنیم و مهمترین اقدامات را خودمان اجرا کنیم.

به گفته این مقام مسئول مردم بدانند که با راهبردهای حکومت سیزدهم و هدایت گری وزیر منابع هیدروکربن امروز شاهد این موضوع هستیم.

خجسته مهر اضافه کرد: خوشبختانه پیمانکاران ایرانی دارای تجربه‌های ارزنده‌ای هستند و ۱۳ سال پیش که تجربه‌ای نداشتند پارس جنوبی را به ثمر رساندند و اکنون به درختان تنومند تبدیل شدند

وی ادامه داد: در داخل کشور شرکت‌ها با یکدیگر رقابت نمی‌کنند بلکه تعامل می‌کنند

به گفته این مقام مسئول ما آمادگی کامل داریم پس از امضای قرارداد این پروژه را اجرای کنیم

وی اضافه کرد: پارس جنوبی به ۷ هاب تقسیم شده که در کدام دارای ۴ سکو است ۲۸ سکو شامل سکو های فشار افزایی اقامتی و یوتیلیتی و واضح است که تمام ظرفیت داخل دژ این دو بخش تکمیل می‌شود

خجسته مهر اضافه کرد: هر سکو به ۴ توربو کمپرسور نیاز دارد و سکوهایی که در مرز هستند اولویت قرار دارند زیرا مهاجرت گاز وجود دارد.

به گفته این مقام مسئول امروز تمام این ظرفیت ۲۰ میلیارد دلاری در اختیار ملت ایران است.

مدیرعامل شرکت ملی منابع هیدروکربن ایران افزود: تمام مطالعات بین‌المللی در پروژه‌های مشابه بررسی و افزون بر آن اقتباسی از پروژه‌های بین‌المللی انجام شد و نشان داد اجرای این پروژه در فراساحل اهمیت و درآمد بالاتری دارد و گزینه برتر است.

خجسته‌مهر ادامه داد: افزون بر فناوری طراحی رو زمینی، الگوسازی مخزنی هم به ما اعلام کرد که این طرح در فراساحل باید اجرا شود.

وی با تأکید بر اینکه پارس جنوبی ۳۸ سکو دارد که شامل سکوهای تولیدی و پشتیبانی است، گفت: این سکوها به‌طور کامل شبیه هم هستند تا با تکیه بر توان داخل سرعت اجرای کار بیشتر باشد.

خجسته‌مهر با اشاره به کمپرسورهای مورد نیاز در این طرح ادامه داد: در پارس جنوبی، ۱۴ سکوی فشارافزایی تعریف شده است، هر سکو چهار کمپرسور ۳۰ مگاوات نیاز دارد، هر چقدر امکان تأمین ساخت داخل وجود داشته باشد، از پیمانکاران و سازندگان ایرانی استفاده خواهیم کرد.

وی تأکید کرد: وزن سکوهای پیش‌بینی شده به گونه‌ای است که امکان ساخت در داخل کشور وجود داشته باشد.

وی خاطر نشان کرد: ما به دنبال برداشت حداکثری گاز هستیم و به گواه مطالعات انجام شده ۹۰ تریلیون فوت مکعب به برداشت ما اضافه می‌شود و دو میلیارد بشکه میعانات گازی و با تامین مالی ۲۰ میلیارد دلار و بیش از ۹۰۰ میلیارد دلار سودآوری دارد.

[ad_2]
– امضای قرارداد اجرایی طرح فشار افزایی میدان مشترک پارس جنوبی با پیمانکاران اصلی امضا شد.
– پیمانکاران ایرانی قادر به انجام این طرح بزرگ هستند.
– طرح فشار افزایی میدان پارس جنوبی از اهمیت بالایی برخوردار است.
– پارس جنوبی نقش مهمی در ساخت و ساز گاز دارد و مهاجرت گاز را کنترل می‌کند.
– شرکت‌ها در داخل کشور با یکدیگر تعامل می‌کنند.
– ظرفیت ۲۰ میلیارد دلاری پروژه در اختیار ملت ایران قرار گرفته است.
– پروژه پارس جنوبی بهترین گزینه برای اجرا در فراسوی سواحل است.
– اجرای کار با تکیه بر توان داخل کشور به سرعت بیشتری انجام می‌شود.
– استفاده از پیمانکاران و سازندگان ایرانی برای ساخت و ساز کمپرسورها در طرح ترجیح داده می‌شود.
– برداشت حداکثری گاز و میعانات گازی اهداف اصلی این طرح هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *