سرقت اطلاعات بانکی شهروندان از طریق نرم افزار تقلبی “یارانه من”
0 نظر
در این متن، سرهنگ سید مصطفی مرتضوی، رئیس پلیس فتا استان اصفهان، اعلام کرده است که پلیس فتا در دستور کار کارشناسان قرار داده شده تا به موضوع برداشت غیر مجاز مبلغ ۳۰۰ میلیون ریال از حساب بانکی یک شهروند بپردازند. در تحقیقات اولیه، مشخص شد که شاکی از طریق یک برنامه تلفن همراه جعلی به نام “یارانه من” اقدام به پرداخت وجه کرده و طراح اصلی این برنامه با سرقت رمز پویا از پیامکهای گوشی موبایل شاکی، از حساب بانکی وی برداشت غیر مجاز کرده است. پلیس فتا با رصد هوشمندانه در فضای مجازی متهم را شناسایی کرده و با هماهنگی با مرجع قضائی، در یک عملیات ضربتی دستگیر کرده است. سرهنگ مرتضوی به شهروندان توصیه کرده تا در فرآیند ثبت نام و ارائه اطلاعات جهت دریافت یارانهها، از دفاتر مجاز و معتبر پیشخوان خدمات دولتی استفاده کنند و از ورود به لینکها و نصب برنامه تلفن همراهها و ارائه اطلاعات هویتی و بانکی در آنها خودداری کنند. همچنین، تخلفات صورت گرفته در فضای مجازی را میتوانند از طریق سایت پلیس فتا یا با تماس با کارشناسان این پلیس گزارش دهند.
به گزارش مهر، سرهنگ سید مصطفی مرتضوی اظهار کرد: در پی مراجعه یکی از شهروندان و ارائه مرجوعه قضائی مبنی بر برداشت ۳۰۰ میلیون ریال بصورت غیر مجاز از حساب بانکی وی رسیدگی به موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا استان اصفهان قرار گرفت.
وی افزود: در تحقیقات اولیه مشخص شد شاکی طی روزهای اخیر اقدام به پرداخت وجه از طریق برنامه تلفن همراه جعلی “یارانه من” کرده و طراح اصلی این برنامه با دسترسی به پیامکهای گوشی موبایل شاکی رمز پویا را سرقت و از این طریق اقدام به برداشت غیر مجاز از حساب بانکی وی کرده است.
رئیس پلیس فتا استان اصفهان تصریح کرد: کارشناسان این پلیس با رصد هوشمندانه در فضای مجازی نهایتاً متهم را شناسایی و پس از هماهنگی با مرجع قضائی در یک عملیات ضربتی دستگیر کردند که وی پس از مواجه با مدارک و مستندات ارائه شده به جرم خود اعتراف کرد.
سرهنگ مرتضوی با اشاره به تحویل متهم به مرجع قضائی گفت: به شهروندان توصیه میکنیم در فرآیند ثبت نام و ارائه اطلاعات جهت یارانهها به دفاتر مجاز و معتبر پیشخوان خدمات دولتی مراجعه و از ورود به لینک ها و نصب برنامه تلفن همراهها و درج اطلاعات هویتی و بانکی خودداری کنند، همچنین شارژهای موبایل مورد نیاز خود را فقط از طریق برنامه تلفن همراههای تأیید شده اپراتورها یا سایتهای مرجع و تأیید شده تهیه کنند و به هیچ عنوان از طریق موتورهای جستجو یا رسانههای مجازی خرید نکنند.
این مقام انتظامی در خاتمه خاطر نشان کرد: شهروندان میتوانند تخلفات صورت گرفته در فضای مجازی را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.gov.ir بخش مرکز فوریتهای سایبری لینک ثبت گزارشهای مردمی با ما در میان بگذارند و یا با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ با کارشناسان این پلیس ارتباط گرفته و موارد خود را ثبت نمایند.
متهم با استفاده از برنامه تلفن همراه جعلی “یارانه من” و اقدام به پرداخت وجه از طریق این برنامه تلفن همراه، به طراحی سرقت از حساب بانکی شاکی پرداخته است. پلیس فتا استان اصفهان با رصد هوشمندانه در فضای مجازی، متهم را شناسایی کرده و در یک عملیات ضربتی دستگیر کرده است. به همین خاطر، شهروندان توصیه میشود در فرآیند ثبت نام و ارائه اطلاعات جهت دریافت یارانهها، به دفاتر مجاز و معتبر پیشخوان خدمات دولتی مراجعه کرده و از ورود به لینکها و نصب برنامه تلفن همراههای مشکوک خودداری کنند. همچنین، شارژهای موبایل را فقط از طریق برنامه تلفن همراههای تأیید شده اپراتورها یا سایتهای مرجع و تأیید شده تهیه کنند و از خرید از طریق موتورهای جستجو و رسانههای مجازی خودداری کنند. شهروندان میتوانند تخلفات صورت گرفته در فضای مجازی را از طریق سایت پلیس فتا یا با تماس با کارشناسان این پلیس اعلام نمایند.