ساکنان ۱۱۰ شهر کشور در محلههای غیرقانونی ساخت و ساز
0 نظر
تاکیدی که در این متن وجود دارد، بر این است که برای دریافت پروانه ساختمانی برای نوسازی و مقاومسازی در محلات حاشیهای، نیاز به سند مالکیت می باشد. بنابراین، متقاضیان می توانند با دریافت سند و تسهیلات نوسازی، به نوسازی بنای فرسوده خود در این مناطق بپردازند. در این زمینه، ساکنین محلات حاشیهای از سکونتگاههای غیررسمی و بدون مجوز ساخت و ساز نیز میتوانند در تلاش برای نوسازی خانههای فرسوده خود با درخواست سند مالکیت اقدام کنند.
به گزارش دیجیاتور، محمد آئینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، با اشاره به اینکه برای دریافت پروانه ساختمانی برای نوسازی و مقاومسازی در محلات حاشیهای نیاز به سند مالکیت است تا بر اساس آن متقاضیان بتوانند پروانه ساخت و تسهیلات نوسازی دریافت کنند، توضیح داد: براساس بند (م) تبصره ۱۱ مقررات برنامهریزی مالی امسال، متقاضیان دریافت سند در سکونتگاههای غیررسمی و بند (ک) تبصره ۱۱ مقررات برنامهریزی مالی سال گذشته، تمامی ساکنین ۱۱۵۳ محله حاشیهای در ۱۱۰ شهر کشور شامل محلههایی که خارج از نظام برنامهریزی شهری، بدون مجوز ساخت و ساز ساخته شدهاند، میتوانند در راستای نوسازی بنای فرسوده خود اقدام به دریافت سند کنند.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه حدود ۳۰ درصد از ساکنین در محلات حاشیهنشینی دارای سند رسمی هستند، تاکید کرد: حدود ۶۰ درصد از این مالکان اسناد عادی دارند، بنابراین بخش اندکی از ساکنین در این مناطق فاقد سند هستند که میتوانند با مراجعه به سامانه ارائه تسهیلات بافت فرسوده شهری شرکت بازآفرینی شهری ایران به نشانی facility.udrc.ir نسبت به ثبت تقاضای خود برای دریافت سند مالکیت ملک خود اقدام کنند. متقاضیان با ورود به این سامانه، ثبت درخواست، دریافت سند ملک را انتخاب و سپس به تکمیل اطلاعات فردی و مشخصات ملک خود اقدام کنند.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره اینکه صدور سند برای زمینهایی است که تا قبل از مطالعات تاریخی اول فروردین ۱۳۹۴ ساخت و ساز در آنها انجام شده است، گفت: توجه به نوسازی بافتهای فرسوده و ترغیب و تشویق مردم، سازندگان و پیمانکاران به اهمیت نوسازی این بافتها و همچنین ساماندهی سکونتگاههای غیررسمی مورد تاکید حکومت سیزدهم است.
با توجه به این متن، دریافت پروانه ساختمانی برای نوسازی و مقاومسازی در محلات حاشیهای نیازمند سند مالکیت میباشد. متقاضیان میتوانند با ارائه سند مالکیت، پروانه ساخت و تسهیلات نوسازی را دریافت کنند. متقاضیان در سکونتگاههای غیررسمی و محلههای ساخته شده بدون مجوز نیز میتوانند سند دریافت کنند. تقریباً ۳۰ درصد از ساکنین در محلات حاشیهنشینی سند رسمی دارند و حدود ۶۰ درصد از مالکان اسناد عادی دارند. برای دریافت سند مالکیت میتوان به سامانه ارائه تسهیلات بافت فرسوده شهری مراجعه کرده و درخواست و ثبت تقاضا کنند. صدور سند مربوط به زمینهایی است که قبل از مطالعات تاریخی ۱ فروردین ۱۳۹۴ ساخت و ساز در آنها انجام شده است. روابط حکومتی حکومت سیزدهم تاکید بر نوسازی بافتهای فرسوده و ساماندهی سکونتگاههای غیررسمی میباشد.