راه‌اندازی سیستم نظارت بر فضای مجازی/ به‌روزرسانی روش نظارت بر هنر هفتم

رونمایی سامانه نظارت بر فضای مجازی/ سازوکار جدید نظارت بر سینما

[ad_1]
وزیر میراث و ارشاد اسلامی اعلام کرد که در سه ماه آینده سامانه مردمی نظارت بر فضای مجازی را راه اندازی خواهد کرد. او بیان کرد که این سامانه در همه حوزه ها تحولی ایجاد خواهد کرد و از تصدی‌گری دستگاه های حاکمیتی به سوی میدان داری مردم حرکت می‌کند. وی همچنین اشاره کرد که در حوزه میراث، آثار خلاقانه و رسانه نیز تلاش می کنند مردم را برای ورود به حوزه سازماندهی فرهنگی تسهیل کنند. همچنین از مردم خواست که در فضای مجازی عهده‌دار امر نظارت باشند و برای ارتقای وضع موجود تلاش کنند.

به گزارش دیجیاتور به نقل از مرکز ارتباطات سازمانی و اطلاع رسانی وزارت میراث و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی وزیر میراث و ارشاد اسلامی سه شنبه دهم بهمن ماه در حاشیه حضور در مرکز مخابرات مردمی ریاست جمهوری و پاسخ گویی بی واسطه به سوالات مردم، در جمع خبرنگاران از راه اندازی سامانه مردمی نظارت بر فضای مجازی خبر داد و گفت: این سامانه در سه ماه آینده رونمایی می‌شود و در همه حوزه ها می خواهیم تحول ایجاد کنیم چرا که حکمرانی در حوزه فرهنگی درحال پوست اندازی است و از تصدی‌گری دستگاه های حاکمیتی به سوی میدان داری مردم حرکت می‌کنیم.

وی افزود: در ۲ سال گذشته در حوزه میراث، آثار خلاقانه و رسانه این روابط حکومتی را به خوبی جلو بردیم و در همه بخش ها تلاش می کنیم مسیر ورود موثر مردم به حوزه سازماندهی فرهنگی را تسهیل کنیم.

اسماعیلی با بیان اینکه در فضای مجازی مردم باید عهده‌دار امر نظارت باشند و برای ارتقای وضع موجود تلاش کنند، گفت: همه دلسوزان در مورد پیام رسان های داخلی، خارجی و شبکه های نمایش خانگی انتقادات جدی دارند. در فضای مجازی رسانه ها و کانال های با بیش از پنج هزار عضو را ثبت می کنیم که گام مهمی به‌شمار می رود و سامانه آن را نیز طراحی کرده‌ایم.

وی با بیان این‌که شورای عالی فضای مجازی در این مورد مصوبه دارد، تصریح کرد: بر این اساس این اقدام الزام قانونی دارد و از طرفی هیات نظارت بر مطبوعات، خبرگزاری ها و پیام رسان‌ها نسبت به این موضوع هم مسؤولیت دارد.

عضو شورای عالی تحول اساسی فرهنگی بیان کرد: فرصتی قانونی را تدارک دیدیم تا همه کسانی که در پیام رسان های داخلی و خارجی کانال و صفحه شخصی بالای پنج هزار عضو دارند آن را در این سامانه ثبت کنند. وزارت میراث مسؤولیت نظارت بر همه مجوزهایی که در فضای حقیقی برعهده دارد را در فضای مجازی نیز عهده‌دار است که از جمله آن می توان به حوزه نمایش خانگی اشاره کرد.

وی با بیان این‌که نظارت بر سریال‌های خانگی بر عهده همکاران ما در سازمان صدا و سیما است، گفت: اثر سینمایی‌های سینمایی باید در وزارت ارشاد بررسی شود به همین دلیل در حال طراحی سازوکار جدیدی برای آن هستیم. در رسانه‌های مجازی و نمایش خانگی چند ده هزار اثر سینمایی بارگذاری شده که به‌دنبال تغییر جهت آن هستیم و ان شاالله وضعیت فعلی اصلاح خواهد شد. مردم از میزان نظارت بر این حوزه گلایه دارند و البته باید توجه داشت در مورد این مسأله مشکل حقوقی وجود داشت، نظارت بر این حوزه را در مجموعه سازمان سینمایی متمرکز می‌کنیم که تحولی مهم خواهد بود.

اثر سینمایی‌های امیدبخش و آگاهی‌بخش به بخش داوری جشنواره راه پیدا کرد

اسماعیلی در ادامه گفت: ما نسبت به برخی آثار سینمایی انتقاد داریم و رویه در این ‌حوزه اصلاح می‌شود. امسال در جشنواره اثر سینمایی فجر همه اثر سینمایی‌هایی که به بخش داوری راه پیدا کرده‌، امیدبخش هستند و در آن‌ها سیاه‌نمایی وجود ندارد و برای مردم امید بخش و آگاهی‌بخش هستند.

وی با تاکید بر این‌که برخی از اثر سینمایی‌های این دوره از جشنواره فجر آگاهی نسبت به گذشته تاریخی ایجاد می‌کند، اظهار کرد: در این دوره از جشنواره اثر سینمایی‌هایی درباره مفاخری مانند شهید کاظمی، شهید شیرودی، شهید زین‌الدین و واقعه عاشورا وجود دارد.

وزیر میراث و ارشاد اسلامی در پایان تاکید کرد: جلوگیری از سیاه‌نمایی، خشونت، ترویج بی‌بندوباری و حفظ حریم خانواده برایمان یک مساله جدی است و همکاران من مکلف هستند در این زمینه نظارت کنند و با همکاری اصحاب آثار خلاقانه آسیب‌ها را کاهش دهند.

[ad_2]
محمدمهدی اسماعیلی وزیر میراث و ارشاد اسلامی در حاشیه حضور در مرکز مخابرات مردمی ریاست جمهوری از راه اندازی سامانه مردمی نظارت بر فضای مجازی خبر داد. او اعلام کرد که در سه ماه آینده این سامانه رونمایی خواهد شد و در همه حوزه‌ها تحول ایجاد خواهد کرد. در ۲ سال گذشته نیز در حوزه میراث، آثار خلاقانه و رسانه تلاش‌هایی صورت گرفته است تا سازماندهی فرهنگی تسهیل شود. اسماعیلی افزود که در فضای مجازی مردم باید عهده‌دار امر نظارت باشند و برای ارتقاء وضع موجود تلاش کنند. سامانه نظارت بر فضای مجازی، اقدامی الزام قانونی است و هیات نظارت بر مطبوعات و پیام رسان‌ها نیز در این موضوع مسؤولیت دارد. همچنین، وزارت میراث مسؤولیت نظارت بر مجوزهای فضای حقیقی را در فضای مجازی نیز بر عهده دارد. در حوزه هنر هفتم نیز تلاش‌هایی برای طراحی سازوکار جدیدی صورت می‌گیرد تا وضعیت فعلی اصلاح شود. در این دوره از جشنواره اثر سینمایی فجر نیز اثر سینمایی‌هایی امیدبخش و آگاهی‌بخش به بخش داوری راه پیدا کرده‌اند و درباره مفاخری مانند شهید کاظمی، شهید شیرودی، شهید زین‌الدین و واقعه عاشورا وجود دارد. جلوگیری از سیاه‌نمایی، خشونت، ترویج بی‌بندوباری و حفظ حریم خانواده برای وزیر میراث و ارشاد اسلامی اهمیت زیادی دارد و همه باید در این زمینه نقش بر عهده بگیرند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *