دلالی ایرلاین‌ها از افزایش قیمت بلیت عتبات در آستانه ماه‌ رمضان

دلالی ایرلاین‌ها از افزایش قیمت بلیت عتبات در آستانه ماه‌ رمضان


با نزدیک شدن به عید و ماه مبارک رمضان، قیمت بلیت‌های نوروزی با افزایش ۱۰۰ درصدی روبرو است و برخی افراد به خاطر نزدیکی شب قدر، تمایل به سفرهای قبوری دارند. وزارت راه اعلام کرده که فروش بلیت‌های چارتری از مطالعات تاریخی ۲۴ اسفند تا ۱۷ فروردین برای پروازهای داخلی و خارجی ممنوع است اما با وجود گرانی قیمت بلیت‌ها و عدم دخالت مسئولان، به نظر می‌رسد که ایرلاین‌ها و سازمان پرواز همدست شده‌اند و هیچ تدابیری در جهت کنترل این وضعیت ندارند. اقدامات سازمان پرواز در انسداد سایت‌های گران‌فروش اهمیت دارد، اما مشکلات بازار بلیت هواپیما همچنان ادامه دارد و مسافرین و شرکت‌های هوایی از این وضعیت آسیب می‌بینند.

به گزارش خبرنگار دیجیاتور، با توجه به آستانه عید و ماه مبارک رمضان قیمت بلیت‌های نوروزی با افزایش ۱۰۰ درصدی مواجه شده است. همچنین با توجه به نزدیکی «شب قدر» تعدادی زیادی از افراد تمایل به سفرهای عتبات خواهند داشت.

البته وزارت راه به سازمان پرواز کشوری طی روزهای اخیر از ممنوعیت فروش بلیت چارتری در بازه زمانی نوروزی (۱۴۰۳) خبر داد و اعلام کرد «فروش بلیت چارتری هواپیما از ۲۴ اسفند تا ۱۷ فروردین برای پروازهای داخلی و پروازهای بین‌المللی به خصوص نجف ممنوع است.» در ماه‌های گذشته قیمت بلیت پروازها بدون‌مجوز گران شد که البته مسؤولان چندین بار برخی از خطوط پروازی و دفاتر را جریمه کرده‌اند اما آن‌ها بی‌توجه به هشدار سازمان پرواز همچنان اقدام به گران فروشی می‌کنند.

افراد با یک رصد ساده در سایت‌های مجاز به عرضه بلیت هواپیما به راحتی متوجه افزایش قیمت خواهند شد؛ قیمت بلیت یک‌طرفه به نجف به یک‌باره از ۴ میلیون به ۸ میلیون افزایش یافت که چنین روندی نیازمند مداخلت جدی از سوی سازمان پرواز کشور و وزارت راه و شهرسازی است. با توجه به سودجویی و یکه‌تازی ایرلاین‌ها در عرضه بلیت به نظر می‌رسد که سازمان و ارگان‌های مربوطه به یک تماشاچی تبدیل شدند و در راستای عید نوروز راهکارهای جدی در دستور کار نخواهند داشت.

بر اساس عدم دخالت سازمان پرواز کشور در بازار آشفته بلیت هواپیما به نظر می‌رسد این سازمان با ایرلاین‌ها همدست شده زیرا اگر این‌گونه نبود که طی هفته‌های اخیر رئیس سازمان پرواز کشوری به‌عنوان شخص مسئول حمل‌ونقل هوایی کشور به این ماجرا وارد می‌شد و اقداماتی در این راستای انجام می‌داد.

البته ناگفته نماند اقدامات این سازمان در خصوص انسداد سایت‌های متخلف گران‌فروش حائز اهمیت خواهد بود اما این بازار به قدری نابه سامان است که علاوه بر شکایت مسافرین، شرکت‌های هوایی نیز از این موقعیت در حال سو استفاده هستند و بر اساس دلخواه بلیت‌ها را قیمت‌گذاری و در بازار عرضه می‌کنند.


قیمت بلیت‌های نوروزی افزایش یافته است. افراد تمایل به سفرهای عتبات دارند. وزارت راه ممنوعیت فروش بلیت چارتری را اعلام کرده است. قیمت بلیت‌ها بدون مجوز گران شده است. افزایش قیمت بلیت‌ها نیازمند مداخلت از سوی سازمان پرواز کشور است. ایرلاین‌ها در عرضه بلیت سودجویی می‌کنند. عدم دخالت سازمان پرواز کشور باعث آشفتگی در بازار بلیت‌ها شده است. اقدامات سازمان پرواز برای انسداد سایت‌های گران‌فروش حائز اهمیت است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *