خطر غرق شدن شناگران در دریای خزر: راهبانی ناپدید

0 نظر
[ad_1]
سازمان پیشبینی آب و هوا کشور هشدار داده که افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع موج در مناطق ساحلی استانهای گیلان و مازندران تا صبح پنجشنبه منجر به بیشینه سرعت وزش باد موقتی تا ۲۸ نات و افزایش بیشینه ارتفاع موج تا ۲ متر در مناطق ساحلی و بیش از ۲ متر در فراساحل خواهد شد. مخاطرات احتمالی این وضعیت شامل غرق شدن شناگران، آسیب به قفسها و تورهای صیادی، خسارت به شناورهای تفریحی و سبک، اختلال در ترددهای دریایی و خسارت به تأسیسات دریایی است. برای پیشگیری از این مخاطرات منع فعالیتهای شیلاتی، تردد شناورهای سبک و تفریحی، ورود و خروج کشتیها به بنادر، تردد کشتیهای تجاری و فعالیتهای پشتیبانی توصیه شده است. همچنین، آمادهباش دریایی نیز در این شرایط ضروری است.
به گزارش دیجیاتور، بر اساس هشدار دریایی سطح نارنجی سازمان پیشبینی آب و هوا کشور، سامانه افزایش سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع موج از اوایل وقت چهارشنبه تا صبح پنجشنبه موجب افزایش بیشینه سرعت وزش باد موقتی تا ۲۸ نات و افزایش بیشینه ارتفاع موج در مناطق ساحلی تا ۲ متر و در فراساحل بیش از ۲ متر با تاکید بر مناطق دریاکنار و فراساحل استانهای گیلان و مازندران میشود.
این سامانه مناطق ساحلی و دور از دریاکنار استانهای گیلان، مازندران و گلستان در دریای خزر را در بر میگیرد.
اثر مخاطره این سامانه غرق شدن شناگران و آسیب به قفسها و تورهای صیادی، خسارت به شناورهای تفریحی و سبک، اختلال در ترددهای دریایی و احتمال خسارت به تأسیسات دریایی پیشبینی شده است.
منع فعالیتهای شیلاتی، ممانعت از تردد شناورهای سبک و تفریحی، ممانعت از ورود و خروج کشتیها به بنادر، منع تردد کشتیهای تجاری و منع فعالیتهای پشتیبانی صنایع فراساحل توصیه شده است.
آماده باش برای مواجهه با خسارت احتمالی توسط همه فعالان دریایی در این شرایط ضروری است.
[ad_2]
بنا به هشدار دریایی سازمان پیشبینی آب و هوا کشور، سرعت وزش باد و ارتفاع موج در مناطق ساحلی افزایش مییابد. با توجه به این موجودیت، سطح نات در دریاکنارهای استانهای گیلان و مازندران سرعت وزش باد به حداکثر ۲۸ نات افزایش مییابد و ارتفاع موج نیز در مناطق ساحلی تا ۲ متر و در فراساحل بیش از ۲ متر میشود. مناطق ساحلی و دور از دریاکنار این استانها نیز تحت تأثیر این سامانه قرار میگیرند. بنابراین، آسیب به شناگران و قفسها و تورهای صیادی، خسارت به شناورهای تفریحی، مشکل در ترددهای دریایی و احتمال خسارت به تأسیسات دریایی پیشبینی شده است. در نتیجه، توصیه شده است که فعالیتهای شیلاتی متوقف شود و تردد شناورهای سبک و تفریحی ممنوع شود. همچنین، تردد کشتیهای تجاری و فعالیتهای پشتیبانی صنایع فراساحل نیز ممنوع شده است. در شرایط فعلی، آماده باش برای مواجهه با خسارت احتمالی برای فعالان دریایی ضروری است.