“تبدیل خانه جشنواره بهشت تبهکاران/ روایتی از عملیات خیبر”

اولین عکس‌های «بهشت تبهکاران» منتشر شد


در روز پنجم از جشنواره اثر سینمایی فجر، چهار اثر سینمایی سینمایی و یک انیمیشن به نمایش در آمده‌اند. اثر سینمایی سینمایی “آپارتچی” به کارگردانی قربانعلی طاهرفر، “مجنون” به کارگردانی مهدی شامحمدی، “بهشت تبهکاران” به کارگردانی مسعود جعفری جوزانی و انیمیشن “رویاشهر” به کارگردانی محسن عنایتی در خانه جشنواره به نمایش درآمده‌اند. در اثر سینمایی “آپارتچی”، روایت خیالی یک نقاش ساختمانی که به ساختن اثر سینمایی سینمایی خود علاقه‌مند است روایت می‌شود. اثر سینمایی “مجنون” روایت خیالی برادران شهید زین الدین در منازعه تحمیلی را به تصویر می‌کشد. اثر سینمایی “بهشت تبهکاران” درباره قتل یک مطبوعات‌نگار در تهران است. در نهایت، انیمیشن “رویاشهر” روایت خیالی پسربچه‌ای است که قصد دارد قهرمان شهر رویاشهر شود.

به گزارش خبرنگار دیجیاتور، امروز دوشنبه ۱۶ بهمن ماه همزمان با برگزاری پنجمین روز از چهل و دومین دوره جشنواره اثر سینمایی فجر براساس جدول برنامه نمایش اثر سینمایی ها در خانه جشنواره شاهد اکران ۴ اثر سینمایی سینمایی «آپاراتچی» به کارگردانی قربانعلی طاهرفر، «مجنون» به کارگردانی مهدی شامحمدی، «بهشت تبهکاران» به کارگردانی مسعود جعفری جوزانی و انیمیشن «رویاشهر» به کارگردانی محسن عنایتی هستیم.

نقاش ساختمانی که آرزوی کارگردانی داشت

اولین نمایش در روز پنجم اختصاص به اثر سینمایی سینمایی «آپارتچی» به کارگردانی قربانعلی طاهرفر و تهیه کنندگی سجاد نصراللهی نسب دارد. نکته جالبی که درباره این اثر سینمایی وجود دارد این است که فیلمنامه این اثر سینمایی برداشتی آزاد از اثر ادبی «آپاراتچی» نوشته روح اله رشیدی است که اتفاقات آن در اوایل دهه ۶۰ در شهر تبریز می گذرد. لازم به یادآوی است که نگارش فیلمنامه این اثر سینمایی توسط حسین تراب‌نژاد و احسان لطفیان صورت گرفته است.

در این اثر سینمایی سینمایی بازیگرانی چون تورج الوند، فاطمه مسعودی‌فر و رضا ناجی در کنار بازیگرانی چون هومن برق‌نورد، بهنام تشکر، امید روحانی، وحید مبصری، امین گلستانه، حسین عابدینی، ولی فروتن و علیرضا استادی حضور دارند. یادآوری می کنیم که تورج الوند در چهلمین جشنواره اثر سینمایی فجر برای اولین بار با اثر سینمایی «نگهبان شب» به کارگردانی رضا میرکریمی حضور پیدا کرد و نامزد دریافت بهترین بازیگر مرد از این جشنواره شد.

اثر سینمایی «آپاراتچی» دلبستگی‌های یک نقاشِ ساختمانِ عاشقِ هنر هفتم را روایت می‌کند که با اشتیاق تمام موفق به ساخت و ساز چند اثر سینمایی کوتاه شده و در آرزوی ساختن نخستین اثر سینمایی سینمایی خودش است.

در خلاصه روایت خیالی رسمی این اثر سینمایی آمده است: «التفات، بتونه می‌زند … التفات دستیار کارگردان است … بایرام سمباده می‌کشد … بایرام فیلمبردار است … شهباز آستری می‌زند … شهباز بازیگر است … ایوب سقف را رنگ می‌زند … ایوب مدیرتولید است … جلیل، اما رنگ نهایی را می‌زند … وسواس دارد و هر دیوار را باید سه بار رنگ بزند … چرا؟ چون جلیل کارگردان است … حالا این جماعت می‌خواهند اولین اثر سینمایی بلندشان را بسازند …، اما حیدر، پدر جلیل نمی‌خواهد پسرش در منجلاب هنر هفتم فرو رود …»

روایتی از مجنون با شهیدان زین الدین

اما «مجنون» مهدی شامحمدی اثر سینمایی دومی است که روی پرده خانه جشنواره می رود؛ این اثر سینمایی یک اثر دفاع مقدسی درباره برادران شهید زین الدین است. تهیه کنندگی این اثر سینمایی را عباس نادران برعهده دارد. در «مجنون» سجاد بابایی، حسام منظور، بهزاد خلج، شبنم قربانی به عنوان بازیگر حضور دارند.

در توضیح این اثر سینمایی سینمایی آمده است که این اثر سینمایی برشی از حماسه آفرینی شهیدان مهدی و مجید زین‌الدین و رزم‌آوران لشگر ۱۷ علی‌بن‌ابی‌طالب (ع) در نقطه دورافتاده مجنون و عملیات بزرگ خیبر را به تصویر می‌کشد.

خانه جشنواره بهشت تبهکاران می‌شود/ روایتی از عملیات خیبر

شهید مهدی زین‌الدین فرمانده لشکر ۱۷ علی ابن ابیطالب در دوران دفاع مقدس و از فرماندهان ارشد سپاه پاسداران در طول منازعه تحمیلی بود که در سال ۶۳ در منطقه سردشت در پی درگیری مستقیم با نیروهای مسلح دشمن در سن ۲۵ سالگی به شهادت رسید.

سجاد بابایی سال گذشته در چهل و یکمین جشنواره اثر سینمایی فجر توانست برنده سیمرغ بلورین بهترین نقش مکمل مرد شود.

قتل یک مطبوعات نگار در لاله زار

اما سومین اثر سینمایی امروز، مربوط به اثر سینمایی سینمایی «بهشت تبهکاران» به کارگردانی مسعود جعفری جوزانی است. فیلی که قرار بود سال گذشته نیز در جشنواه اثر سینمایی فجر به نمایش گذاشته شود؛ اما به دلیل ادامه ساخت و ساز این اثر سینمایی به جشنواره نرسید.

خلاصه روایت خیالی اثر سینمایی «بهشت تبهکاران» از این قرار است؛ حسن جعفری کارمند شرکت منابع هیدروکربن آبادان به تهران می آید و ناخواسته وارد ماجراهایی می‌شود. روایت خیالی این اثر سینمایی در زمان ملی شدن تولیدی منابع هیدروکربن و از سال ۱۳۲۹ روایت می‌شود. سالی که احمد دهقان نماینده مجلس، مطبوعات‌نگار و مدیر صحنه نمایش «نصر» توسط حسن جعفری در خیابان لاله‌زار تهران به قتل می‌رسد.

خانه جشنواره بهشت تبهکاران می‌شود/ روایتی از عملیات خیبر

از جمله بازیگران حاضر در این اثر سینمایی می توان به امیرحسین آرمان، لادن مستوفی، سحر جعفری جوزانی، پژمان بازغی، حمید گودرزی، رضا یزدانی، بهنام تشکر، هومن برق نورد، حسام منظور، رضا شفیعی‌ جم، فریبا متخصص، فخرالدین صدیق شریف، اسماعیل خلج، علیرضا جلالی تبار، محمدرضا هاشمی، سهیل برخورداری، حمید متقی، فتح‌الله جعفری جوزانی، مهدی مهریار، جواد طوسی، افسانه بایگان و فرهاد قائمیان اشاره کرد.

آرات و رویای قهرمانی

آخرین سانس در پنجمین روز از جشنواره اثر سینمایی فجر شاهد نمایش یک انیمیشن دیگر با نام «آرمان شهر» به کارگردانی محسن عنایتی است. صداپیشگی اثر سینمایی «رویاشهر» با حضور منوچهر زنده‌دل، لیلا کوهسار، میرطاهر مظلومی، آرزو آفری، ابراهیم شفیعی و اردشیر منظم انجام شده است.

خانه جشنواره بهشت تبهکاران می‌شود/ روایتی از عملیات خیبر

انیمیشن «رویاشهر» روایت خیالی ماجراجویانه پسربچه‌ای به نام آرات است که تصمیم دارد قهرمان رویاشهر شود. این اثر نگاهی به آینده دارد و امیرهوشنگ زند سرپرست گویندگان این اثر سینمایی است.


به گزارش خبرنگار دیجیاتور، امروز دوشنبه ۱۶ بهمن ماه همزمان با برگزاری پنجمین روز از چهل و دومین دوره جشنواره اثر سینمایی فجر، ۴ اثر سینمایی سینمایی به کارگردانی قربانعلی طاهرفر، مهدی شامحمدی، مسعود جعفری جوزانی و محسن عنایتی در خانه جشنواره اکران شدند. اثر سینمایی «آپاراتچی» درباره دلبستگی یک نقاش ساختمانی به هنر هفتم است. اثر سینمایی «مجنون» روایت خیالی حماسه آفرینی شهیدان زین الدین را روایت می‌کند. اثر سینمایی «بهشت تبهکاران» درباره قتل یک مطبوعات‌نگار واقعی است. انیمیشن «رویاشهر» روایت خیالی نیرومندی پسربچه‌ای به نام آرات است که قصد دارد قهرمان رویاشهر شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *