حمایت از شتابدهنده‌هایی با بیشترین تعامل صنایع

حمایت از شتابدهنده هایی که بیشترین تعامل را با صنایع دارند


در گردهمایی شتابدهنده‌های برتر ایران، مهدی الیاسی اعلام کرد که مقررات جهش ساخت و ساز دانش بنیان، ابزارهای حمایتی مالیاتی را برای حمایت از اکوسیستم پیشرفت در اختیار معاونت علمی قرار داده است. او همچنین اشاره کرد به اینکه یکی از چالش‌های اکوسیستم پیشرفت کشور، مشکل منابع مالی است و از این ابزارهای حمایتی برای پر کردن خلأهای موجود استفاده خواهد شد. الیاسی تاکید کرد که بنگاه هایی که تجربه پیشرفت در دانش مالی و تولیدی دارند، مخاطب این برنامه های حمایتی هستند و شتابدهنده‌هایی که با شرکت ها و صنایع بیشترین تعامل را داشته باشند و در تحقیق و توسعه شرکت ها مشارکت کنند، مورد حمایت قرار می گیرند.

به گزارش خبرنگار دیجیاتور، مهدی الیاسی در دومین روز از گردهمایی شتابدهنده‌های برتر ایران که امروز سه شنبه ۱۹ دی ماه در محل معاونت علمی ریاست جمهوری برگزار شد ضمن اشاره به اینکه مقررات جهش ساخت و ساز دانش بنیان ابزارهای حمایتی را برای حمایت از اکوسیستم پیشرفت در اختیار معاونت علمی قرار داده است، اظهار کرد: یکی از این ابزارها، اعتبار مالیاتی نام دارد که در دو بخش سرمایه گذاری و تحقیق و توسعه ارائه می شود.

معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی ضمن تاکید بر اینکه لازم است چنین ابزارهای حمایتی با اکوسیستم پیشرفت کشور به اشتراک گذاشته شود، گفت: یکی از چالش‌های مهم اکوسیستم پیشرفت کشور نبود بازیگران مالی است؛ منابع مالی به اندازه کافی در کشور وجود ندارد و باید با این ابزارهای حمایتی بتوانیم خلأهای موجود را پر کنیم.

وی اظهار کرد: از طرفی برخی شرکت های دانش بنیان بزرگ در حوزه تحقیق و توسعه تامین مالی زیادی ندارند و تنها یک محصولی را توسعه داده اند و از ما تقاضا دارند که جلوی بازرگانی بین‌الملل گرفته شود تا انها بتوانند محصول خود را با قیمت های خودشان به فروش برسانند.

وی ضمن بیان این مطلب که به دنبال توسعه پیشرفت در کشور هستیم، گفت: از همین رو مخاطب ما بنگاه هایی هستند که تجربه پیشرفت در دانش مالی و تولیدی حوزه مربوط دارند.

معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی به برنامه های حمایتی معاونت علمی برای شتابدهنده‌ها اشاره کرد و گفت: هر شتابدهنده‌ای که با صنایع و شرکت ها بیشترین تعامل را داشته باشند و در توسعه تحقیق و توسعه شرکت ها مشارکت کنند، مورد حمایت قرار می گیرند.


مقررات جهش ساخت و ساز دانش بنیان ابزارهای حمایتی را برای حمایت از اکوسیستم پیشرفت در اختیار معاونت علمی قرار داده است. اعتبار مالیاتی به صورت سرمایه گذاری و تحقیق و توسعه ارائه می شود. چالش اصلی اکوسیستم پیشرفت کشور نبود بازیگران مالی است. برخی شرکت های دانش بنیان بزرگ در حوزه تحقیق و توسعه سرمایه گذاری زیادی ندارند و تقاضا دارند که جلوی بازرگانی بین‌الملل گرفته شود تا بتوانند محصول خود را با قیمت های خودشان به فروش برسانند. توسعه پیشرفت در کشور هدف است و بنگاه هایی که تجربه پیشرفت در دانش مالی و تولیدی دارند هدف مخاطب ما هستند. شتابدهنده‌ها که با صنایع و شرکت ها بیشترین تعامل را داشته باشند و در توسعه تحقیق و توسعه شرکت ها مشارکت کنند، مورد حمایت قرار می گیرند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *