ساخت و ساز جوجه های مرغ برای تأمین بازار گوشت با قوت و پیوستگی به ادامه می‌پردازد.

جوجه ریزی برای تامین بازار گوشت مرغ با قوت ادامه دارد


مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی کشور، علی ابراهیمی اعلام کرد که در سه ماه گذشته، جوجه ریزی در تولیدی مرغداری با قوت بیشتری ادامه دارد و به حدی است که مرغداران با قیمت ۳۰ هزار تومانی جوجه، مبادرت به ساخت و ساز می‌کنند. وی افزود که با وجود این ساخت و ساز بیشتر، چون میزان سرانه مصرف مشخص نیست، نمی‌توان ادعا کرد با ۱۳۰ یا ۱۴۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی می‌توان نیاز بازار را تأمین کرد. در این رابطه ابراهیمی پیشنهاد داد شرکت پشتیبانی امور دام ذخیره استراتژیک گوشت مرغ را از محل ساخت و ساز داخل تأمین کند و امیدوار است که اگر ثبت سفارشی هم برای بازرگانی بین‌الملل مرغ انجام شده، متوقف شود. او همچنین تاکید کرد که سازماندهی بازار مصرف در حال حاضر بسیار مهم است و باید برنامه‌ریزی به گونه‌ای باشد که مرغداران آسیبی نبینند.

به گزارش دیجیاتور، علی ابراهیمی، مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی کشور با بیان اینکه در میان مرغداران در سه ماه گذشته جوجه ریزی‌ها با قوت بیشتر ادامه دارد، گفت: حتی این موضوع به حدی بود که مرغداران با جوجه ۳۰ هزار تومانی مبادرت به ساخت و ساز کردند.

وی درباره رسیدن به مرز ۱۵۰ میلیون جوجه‌ریزی در ماه در کل کشور، افزود: چون عدد قابل اتکایی در خصوص میزان سرانه مصرف وجود ندارد نمی‌توان گفت با ۱۳۰ یا ۱۴۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی می‌توانیم نیاز بازار را تأمین کنیم و از سوی دیگر ابزار کنترلی برای محدود کردن این موضوع در اختیار نیست.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی کشور با تاکید بر اینکه در حال حاضر که مازاد ساخت و ساز داریم پیشنهاد می‌کنیم شرکت پشتیبانی امور دام ذخیره استراتژیک گوشت مرغ را از محل ساخت و ساز داخل تأمین کند، ادامه داد: البته در این زمینه دستورات لازم از سوی وزیر جهاد زراعت صادر شده و تکلیف شده که ذخایر استراتژیک از محل ساخت و ساز داخلی تأمین شود. امیدواریم اگر ثبت سفارشی هم برای بازرگانی بین‌الملل مرغ انجام شده متوقف شود.

ابراهیمی با بیان اینکه کاهشی شدن قیمت مرغ زنده در چند روز گذشته نشانگر این است که ساخت و ساز بر مصرف غلبه کرده است، عنوان کرد: در حال حاضر سازماندهی بازار مصرف از اهمیت زیادی برخوردار است و باید برنامه‌ریزی‌ها به گونه‌ای باشد که مرغداران متضرر نشوند.

وی تصریح کرد: مسئولان مرتبط با این موضوع اعم از تشکل‌های صنفی و حکومت باید به گونه‌ای عمل کنند که تلاش‌ها و اشتیاق مرغداران در سه ماه گذشته برای ساخت و ساز به ضد ساخت و ساز تبدیل نشود و بازار را سازماندهی کنند.


در سه ماه گذشته، جوجه ریزی در کشور ادامه داشته است و مرغداران با جوجه 30 هزار تومانی ساخت و ساز کرده‌اند. اما تعداد جوجه‌ریزی‌ها هنوز قابل اتکا نیست و نمی‌توان با ساخت و ساز 130 یا 140 میلیون قطعه جوجه‌ریزی نیاز بازار را تأمین کرد. در حال حاضر، مازاد ساخت و ساز وجود دارد و پیشنهاد می‌شود شرکت پشتیبانی امور دام ذخیره استراتژیک گوشت مرغ را از داخل تأمین کند. امیدواریم در صورت ثبت سفارش برای بازرگانی بین‌الملل مرغ، آن متوقف شود. کاهش قیمت مرغ زنده نشانگر برتری ساخت و ساز بر مصرف است و سازماندهی بازار مصرف بسیار مهم است تا مرغداران آسیب نبینند. مسئولان مرتبط باید به گونه‌ای عمل کنند که تلاش‌ها و اشتیاق مرغداران تبدیل به ساخت و ساز بیش از حد نشود و بازار به دست آن‌ها بسپارده شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *