کاهش تورم فصلی قیمت‌ها در بخش استخراج معدنی

تورم فصلی قیمت تولیدکننده بخش معدن کاهش یافت


در فصل پاییز ١٤٠٢، شاخص قیمت تولیدکننده بخش استخراج معدنی ۱۸۲۲.۰ است که نسبت به فصل قبل ٠.۸ درصد افزایش، نسبت به فصل مشابه سال قبل ٥٦.٢ درصد افزایش و در چهار فصل منتهی به فصل جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل ٤٧.٠ درصد افزایش داشته است. تورم فصلی در گروه های مختلف معدنی متفاوت بوده و در فصل پاییز ١٤٠٢، تورم فصلی با ٦.٥ درصد مربوط به گروه “سایر معادن” و کم‌ترین تورم فصلی با ٠.١ درصد مربوط به گروه «کانه‌های فلزی» است. در مقابل، تورم نقطه به نقطه با ٥٨.٥ درصد مربوط به گروه «کانه‌های فلزی» و کم‌ترین تورم نقطه به نقطه با ٣١.٣ درصد مربوط به گروه «زغال سنگ» است. در نهایت، بیشترین تورم سالانه با ٥٣.٩ درصد به گروه «سایر معادن» و کم‌ترین تورم سالانه با ٢٨.٨ درصد به گروه «زغال سنگ» اختصاص دارد.

به گزارش دیجیاتور، در فصل پاییز ١٤٠٢، شاخص قیمت تولیدکننده بخش استخراج معدنی ۱۸۲۲.۰ است که نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) ٠.٨ درصد افزایش، نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ٥٦.٢ درصد افزایش و در چهار فصل منتهی به فصل جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل (تورم سالانه) ٤٧.٠ درصد افزایش داشته است.

کاهش تورم فصلی

در فصل پاییز ١٤٠٢، درصد تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش استخراج معدنی نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) ۰.۸ درصد است که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (٩.٠ درصد)، ٨.٢ واحد درصد کاهش داشته است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات معدنی به ازای ساخت و ساز ماده معدنی در داخل کشور، در فصل پاییز ١٤٠٢ نسبت به فصل قبل از آن، ٠.٨ درصد افزایش داشته است. در این فصل بیش‌ترین تورم فصلی با ٦.٥ درصد مربوط به گروه “سایر معادن” و کم‌ترین تورم فصلی با ٠.١ درصد مربوط به گروه «کانه های فلزی» است. همچنین گروه «زغال سنگ» با تورم ٠.٤- درصد مواجه بوده است.

کاهش تورم نقطه به نقطه

در فصل پاییز١٤٠٢، درصد تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش استخراج معدنی نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۵۶.۲, ٢ درصد است که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (٥٦.٥ درصد)، ٠.٣ واحد درصد کاهش داشته است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات معدنی به ازای ساخت و ساز ماده معدنی در داخل کشور، در فصل پاییز ١٤٠٢ نسبت به فصل مشابه سال قبل، ٥٦.٢ درصد افزایش داشته است. در این فصل بیش‌ترین تورم نقطه به نقطه با ٥٨.٥ درصد مربوط به گروه «کانه‌های فلزی» و کم‌ترین تورم نقطه به نقطه با ٣١.٣ درصد مربوط به گروه «زغال سنگ» است.

افزایش تورم سالانه

در فصل پاییز١٤٠٢، درصد تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش استخراج معدنی در چهار فصل منتهی به این فصل نسبت به دوره مشابه سال قبل ۴۷.۰ درصد است که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (٣٥.٧ درصد)، ١١.٣ واحد درصد افزایش داشته است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات معدنی به ازای ساخت و ساز کالاهای خود در داخل کشور، در چهار فصل منتهی به پاییز ١٤٠٢ نسبت به دوره مشابه سال قبل، ٤٧.٠ درصد افزایش داشته است. در این فصل بیشترین تورم سالانه مربوط به گروه «سایر معادن» با ٥٣.٩ درصد و کم‌ترین تورم سالانه مربوط به گروه «زغال‌سنگ» با ٢٨.٨ درصد است.


افزایش تورم فصلی در بخش استخراج معدنی در فصل پاییز ١٤٠٢، کاهش تورم نقطه به نقطه و افزایش تورم سالانه در چهار فصل منتهی به فصل جاری.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *