تشکیل کارگروه تخصصی برای حل ناهماهنگی انرژی در وزارت منابع هیدروکربن

تشکیل کارگروه تخصصی رفع ناترازی انرژی در وزارت نفت

[ad_1]
در این متن آمده است که به دستور مقام عالی رتبه، وزیر منابع هیدروکربن اقدام به تشکیل یک کارگروه تخصصی رفع ناترازی انرژی و ارائه برنامه های مربوطه کرده است. شرکت های تابعه و معاونت های ستادی نیز موظف شده اند پیشنهادها و برنامه های خود را برای رفع ناترازی به این کارگروه ارائه کنند. علاوه بر این، آمده است که ایران با رتبه اول در مصرف انرژی در جهان، با مصرف بیشتری نسبت به ساخت و ساز انرژی، با مشکلاتی در زمینه ناترازی انرژی روبرو است.

به گزارش دیجیاتور به نقل از وزارت منابع هیدروکربن، پیرو دستور رئیس‌جمهوری در نشست روز چهارشنبه (۱۱ بهمن‌ماه) هیأت حکومت به وزارتخانه‌های منابع هیدروکربن و نیرو مبنی بر تشکیل کارگروه رفع ناترازی انرژی و ارائه برنامه‌های مربوطه، جواد اوجی، وزیر منابع هیدروکربن با صدور دستوری ضمن تشکیل کارگروه تخصصی، شرکت‌های تابعه و معاونت‌های ستادی را موظف به جمع‌بندی پیشنهادهای رفع ناترازی انرژی و ارائه برنامه عملیاتی کرد.

بر این اساس، شرکت‌های تابعه و معاونت‌های ستادی موظف شدند ضمن نهایی کردن پیشنهادها و برنامه‌های طراحی شده برای رفع ناترازی در بخش‌های مختلف، این پیشنهادها و برنامه‌ها را برای جمع‌بندی و طراحی برنامه‌های نهایی به کارگروه تخصصی رفع ناترازی انرژی ارائه کنند.

بر اساس این گزارش، حکومت سیزدهم از ابتدای آغاز به‌کار با ناترازی در حوزه گاز به‌دلیل تامین مالی ناکافی در این بخش روبه‌رو بود که برای حداقل کردن تأثیرات این ناترازی که در سال ۹۹ حتی به خاموشی‌های گسترده در بخش خانگی نیز منجر شده بود، برنامه‌ها و طرح‌های متعددی را عملیاتی کرد.

با این وجود، جهش مصرف انرژی در کشور در بخش‌های مختلف، باعث ادامه یافتن موضوع ناترازی شده است.

ایران، رتبه نخست مصرف انرژی را در جهان از آن خود کرده است و با وجود ساخت و ساز انرژی در اعداد بسیار بزرگ، بخش عظیم انرژی ساخت و ساز شده در کشور مصرف شده و به‌صورت بی‌رویه از بین می‌رود.

[ad_2]
نتیجه گیری از این متن این است که حکومت سیزدهم با مشکلات و ناترازی در حوزه انرژی مواجه بوده است. برای رفع این ناترازی‌ها، به وزارتخانه‌های منابع هیدروکربن و نیرو دستور داده شده است تا با تشکیل کارگروه تخصصی، برنامه‌هایی برای رفع ناترازی ارائه کنند. شرکت‌های تابعه و معاونت‌های ستادی نیز موظف شده‌اند این برنامه‌ها را جمع‌بندی و برای طراحی برنامه‌های نهایی به کارگروه تخصصی معرفی کنند. مصرف انرژی در ایران در بخش‌های مختلف به شدت افزایش یافته است و با ساخت و ساز انرژی‌های بسیار زیاد، صرفه‌جویی نشده و بی‌رویه از انرژی استفاده می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *