تاکید بر نظارت بر مجوزهای فعالیت‌های زراعت

تاکید بر نظارت مجوزهای فعالیت‌های کشاورزی


رئیس سازمان امور اراضی کشور اعلام کرد که در حکومت سیزدهم، صدور شناسنامه مالکیت اراضی زراعت به شکل قابل توجهی افزایش یافته است و بیش از 7.7 میلیون هکتار سند مالکیت صادر شده است. او همچنین اظهار داشت که در حوزه رفع تداخلات اراضی، تاکنون نزدیک به 65 درصد زمین‌های کشور تمیز شده و بیش از 54 درصد این کار در دو سال اخیر انجام شده است. همچنین تأکید شد که افرادی که با مجوز زراعت، فعالیت‌های غیر زراعت در اراضی زراعت دارند، مورد برخورد قانونی قرار خواهند گرفت و تمامی اقدامات سازمان امور اراضی کشور بر مبنای سامانه‌های اطلاعاتی انجام می‌شود.

به گزارش دیجیاتور، رضا افلاطونی، رئیس سازمان امور اراضی کشور گفت: صدور شناسنامه مالکیت اراضی زراعت روند خوبی در حکومت سیزدهم داشته به طوری که طی دو سال اخیر برای بیش از ۷.۷ میلیون هکتار سند مالکیت صادر شده است.

وی با بیان این که سازمان امور اراضی کشور در حوزه تثبیت مالکیت در دو بخش صدور سند و رفع تداخلات اراضی کشور فعالیت می‌کند، اظهار کرد: در بخش رفع تداخلات اراضی با سرعت در حال انجام کار هستیم و تاکنون نزدیک به ۶۵ درصد زمین‌های کشور رفع تداخل شده است.

رئیس سازمان امور اراضی کشور ادامه داد: از این ۶۵ درصد رفع تداخلات اراضی نزدیک به ۱۱ درصد مربوط به قبل از سال ۱۴۰۰ بوده و ۵۴ درصد در دو سال اخیر انجام شده است.

وی در همین حال بر کنترل کیفیت رفع تداخلات اراضی کشور تاکید کرد و گفت: در ستاد سازمان امور اراضی کشور و در دفتر فناوری طراحی، کارشناسان معین استان‌ها، کیفیت رفع تداخلات را بررسی می‌کنند.

افلاطونی نظارت بر مجوز فعالیت‌های زراعت به ویژه در استان‌های شمالی، البرز و تهران را مورد تاکید قرار داد و گفت: ما در صدور مجوز فعالیت‌های زراعت برای رشد این بخش سهل می‌گیریم، اما برخی افراد به نام احداث واحدهای تولیدی مانند گلخانه‌ها، پرورش دام و پرورش ساخت و ساز قارچ مجوز دریافت می‌کنند و فعالیت‌های غیر زراعت انجام می‌دهند و این سوءاستفاده و تخلف از مقررات محسوب می‌شود.

وی اذعان کرد: با افرادی که با مجوز فعالیت‌های زراعت، فعالیت غیر زراعت در اراضی زراعت انجام می‌دهند، برخورد قانونی می‌شود.

افلاطونی با بیان این که در این سازمان تمام اقدامات، سامانه‌محور شده است، از مدیران ادارات امور اراضی استان‌ها خواست تمام اقدامات خود را بر مبنای سامانه انجام دهند.

رئیس سازمان امور اراضی کشور تصریح کرد: مبنای ما برای تخصیص اعتبارات بر اساس اطلاعاتی است که در سامانه بارگذاری می‌شود.


صدور شناسنامه مالکیت اراضی زراعت به خوبی در حکومت سیزدهم پیشرفت کرده است، با بیش از ۷.۷ میلیون هکتار سند مالکیت صادر شده.
در حوزه تثبیت مالکیت، ۶۵ درصد زمین‌های کشور از تداخلات پاک شده اند.
از این ۶۵ درصد، ۱۱ درصد مربوط به دوران قبل از سال ۱۴۰۰ بوده و ۵۴ درصد در دو سال اخیر انجام شده است.
کنترل کیفیت رفع تداخلات اراضی نیز تاکید شده و کارشناسان مستقر در استان‌ها آنرا بررسی می‌کنند.
نظارت بر مجوز فعالیت‌های زراعت، به ویژه در استان‌های شمالی، البرز و تهران اهمیت دارد.
افرادی که با مجوز زراعت، فعالیت غیر زراعت انجام می‌دهند، مورد بررسی قانونی قرار می‌گیرند.
تمام اقدامات در سازمان امور اراضی کشور، به سامانه‌ها تبدیل شده و مدیران امور اراضی استان‌ها نیز باید بر مبنای سامانه اقدام کنند.
تخصیص اعتبارات نیز بر اساس اطلاعات سامانه انجام می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *