تامین ۵۰۰ واگن مسافری از طریق تهاتر منابع هیدروکربن/ ساخت واگن مسافری از طریق تهاتر منابع هیدروکربن

رشد تولید مسکن پس‌از ۱۰سال/ افزایش ۴۰ درصدی ترانزیت


مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی، در مراسم ورود ۶۸۵ دستگاه ناوگان جدید و بازسازی شده به شبکه ریلی، اظهار داشت که در یک سال گذشته چندین پروژه بزرگ زیرساختی تولیدی ریلی به بهره‌برداری رسیده است. وی به تأکید کرد که با اتصال هر استان به شبکه ریلی، توسعه مالی آن استان رشد می‌کند و شرایط برای تامین مالی در آن فراهم می‌شود. او همچنین اعلام کرد که خطوط ریلی رشت به کاسپین و خطوط ریلی چابهار به زاهدان نیز تا پایان سال به بهره‌برداری خواهند رسید. وزیر راه و شهرسازی در پایان از شرکت‌هایی که امکان ساخت و تأمین واگن مسافری برای ایران را دارند، دعوت کرد تا قرارداد تأمین ۵۰۰ واگن مسافری تا پایان سال منعقد شود.

به گزارش خبرنگار دیجیاتور، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی امروز (۱۶ بهمن‌ماه) در مراسم ورود ۶۸۵ دستگاه ناوگان نو و بازسازی شده به شبکه ریلی، گفت: چندین پروژه بزرگ زیرساختی تولیدی ریلی در یک سال گذشته به بهره‌برداری رسید که برخی از آن‌ها سال‌ها سرمایه گذاری شده و معطل مانده بود.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه تاکید کرد: پروژه همدان به سنندج یکی از خطوط اصلی ریلی کشور بود که استان کردستان را از بن بست ریلی خارج و به شبکه ریلی متصل کرد.

وی افزود: با اتصال هر استان به شبکه ریلی توسعه مالی آن جایگاه ویژه‌ای پیدا می‌کند و با تکمیل زیرساخت‌های حمل‌ونقلی، شرایط برای تامین مالی در آن استان فراهم می‌شود که می‌توانیم نتایج آن را در سال‌های آینده ببینیم. این پروژه در کریدور شرقی_ غربی نیز نقش قابل توجهی خواهد داشت.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه خطوط ریلی رشت به کاسپین نیز تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد، گفت: این خطوط ریلی یکی از قطعات راهبردی در حوزه حمل‌ونقل کالای دریا به دریا است و دو بندر مهم کشور را به یکدیگر متصل می‌کند.

بذرپاش ادامه داد: راه آهن رشت – اقلید – یزد نیز از دیگر پروژه‌های مهم بود که با اهتمام خطوط ریلی و سایر بخش‌های مجموعه وزارت راه و شهرسازی به بهره‌برداری رسید.

وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: خطوط ریلی چابهار به زاهدان نیز تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد و بندر راهبردی چابهار را به منطقه مرکزی کشور متصل می‌کند. پروژه شهرکرد به اصفهان نیز تا پایان حکومت به بهره‌برداری خواهد رسید.

وزیر راه شهرسازی در پایان گفت: هر شرکتی که امکان ساخت واگن مسافری دارد از طریق تهاتر منابع هیدروکربن برای تأمین واگن مسافری، وارد میدان شود. قرارداد تأمین ۵۰۰ واگن مسافری از طریق ساخت و ساز داخل یا بازرگانی بین‌الملل تا پایان سال منعقد شود.


مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد که چندین پروژه بزرگ زیرساختی تولیدی ریلی در یک سال گذشته به بهره‌برداری رسیده است و با اتصال هر استان به شبکه ریلی، توسعه مالی آن جایگاه ویژه‌ای پیدا می‌کند و شرایط برای تامین مالی در آن استان بهبود می‌یابد. همچنین، وزیر اعلام کرد که خطوط ریلی رشت به کاسپین، خطوط ریلی رشت – اقلید – یزد، و خطوط ریلی چابهار به زاهدان نیز به بهره‌برداری می‌رسند. پروژه شهرکرد به اصفهان نیز تا پایان حکومت به بهره‌برداری خواهد رسید. همچنین، وزیر خواستار تأمین ۵۰۰ واگن مسافری تا پایان سال از طریق ساخت و ساز داخل یا بازرگانی بین‌الملل شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *