اسپانسری که گوشی به استقلال نداد/ دلیل عدم فسخ قرارداد استقلال
0 نظر
در یک نشست خبری، مهدی اسدی، رئیس انجمن واردکنندگان موبایل و تبلت ایران، در پاسخ به سوالاتی درباره تخلفات شرکتهای موبایل موسوی و کوروش کمپانی اظهاراتی داشت؛ او بیان کرد که اسپانسر باشگاه استقلال حتی یک موبایل هم وارد نمیکند و کوروش کمپانی تمام تلفنها را از فروشندگان موبایل داخلی تهیه میکند. همچنین، اعضای هیأت مدیره انجمن، درباره مسائلی مانند جلوگیری از ماجرای تکراری کوروش کمپانی و تخصیص ارز بازرگانی بینالملل موبایل نیز صحبت کردند. اسدی اظهار کرد که از دیروز روند تخصیص ارز بهبود یافته و مشکلاتی برای آینده قابل پیش بینی نیست. همچنین، افزایش قدرت اشتغالزایی و تأثیر مثبت رجیستری موبایل نیز از دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست بود.
به گزارش خبرنگار دیجیاتور، مهدی اسدی رئیس انجمن واردکنندگان موبایل و تبلت ایران امروز در نشست خبری در پاسخ به سوال مهر در مورد تخلفات شرکتهایی مانند موبایل موسوی (اسپانسر باشگاه استقلال) و کوروش کمپانی اظهار کرد: اسپانسر باشگاه استقلال واردکننده حتی یک موبایل هم نیست و مانند کوروش کمپانی همه تلفنها را از فروشندگان موبایل داخلی تهیه و به مردم عرضه میکند.
وی درباره جلوگیری از تکرار ماجرای کوروش کمپانی و متضرر نشدن مردم و جامعه با بیان اینکه قوه قضائیه پیگیر ماجراست، افزود: تمام تلاش خود را انجام دادهایم تا جلوی تکرار ماجرای کوروش کمپانی گرفته شود و هفته آینده جلسهای میان تیم حقوقی انجمن با وکلای باشگاه استقلال در رابطه با اسپانسر آنها داریم، اما گویا باشگاه استقلال حدود ۸۰ تا ۹۰ درصد از هزینه قرارداد خود را از این شرکت گرفته و معتقد است نمیتواند قرارداد را فسخ کند زیرا بار حقوقی دارد.
اسدی گفت: پیرو نامهای که به دستگاههای قضائی و نظارتی ارسال شد، موفق شدیم جلوی این ماد اسپانسر باشگاه استقلال را بگیرم و در حال حاضر این ماد آن مسدود است.
با ارزان فروشی غیرمنطقی برخورد نمیشود
ابوالفضل حیدر عضو هیأت مدیره انجمن واردکنندگان موبایل و تبلت نیز در این ارتباط تصریح کرد: نهادهای نظارتی تمرکز بالایی بر گرانفروشی دارند اما با ارزان فروشی غیرمنطقی و غیرواقعی کاری ندارند. تاکنون کلاهبرداریهای زیادی در حوزههای مختلف از طریق ارزان فروشی صورت گرفته اما در نهایت قانونی به منظور مقابله با ارزان فروشی غیرواقعی تصویب و اجرا نشده است.
تخصیص ارز از دیروز بهتر شده است
اسدی در ادامه در پاسخ به سوال دیگر مهر در مورد وضعیت تخصیص و تأمین ارز بازرگانی بینالملل موبایل اظهار کرد: با توجه به طولانی شدن فرایند تخصیص و تأمین، با پیگیری وزارت صمت از نهاد مالی، از دیروز روند تخصیص ارز بهبود یافته و برای شب عید مشکلی نخواهیم داشت.
این مقام صنفی افزود: تخصیص ارز برای موبایل باید ۶۰ روزه باشد اما هم اکنون به ۹۰ تا ۱۰۰ روز هم رسیده است.
وی در مورد تعرفه بازرگانی بینالملل هم گفت: تعرفه بازرگانی بینالملل افزایش نیافته و برای رویههای تجاری ۱۵ درصد و برای رویههای پستی و مسافری ۳۰ درصد است.
رئیس انجمن واردکنندگان موبایل و تبلت ایران در مورد رجیستری موبایل اظهار کرد: پس از اجرایی شدن این مقررات، بیش از ۹۷ درصدی موبایلهای وارد شده به صورت قانونی است. رجیستری حتی برای حکومت هم از نظر درآمدزایی از طریق اخذ حقوق ورودی، ارزش افزوده و… نتایج خوبی داشته است. حتی گارانتی موبایل نیز به ۱۸ ماه افزایش یافته و اشتغالزایی در این تولیدی رشد محسوسی یافته به گونهای که ۲۰ هزار نفر در این حوزه مشغول به کار هستند.
اسدی در مورد ممنوعیت بازرگانی بینالملل آیفون ۱۴ و ۱۵ هم گفت: هر گونه بازرگانی بینالملل این کالاها ممنوع بوده و هم سامانه همتا آنتن گوشی را قطع میکند و هم دیبایس قطع میشود.
حیدر عضو هیأت مدیره انجمن واردکنندگان موبایل و تبلت نیز درباره محدودیتهای بینالمللی موبایل اظهار کرد: موبایل محدودیتهای بینالمللی نیست اما به دلیل محدودیتهای نقل و انتقال مالی، خرید موبایل از شرکت مادر سخت بوده و باید از طریق واسطه خریدها صورت گیرد. البته فروش دانش موبایل محدودیتهای بینالمللی است.
تعداد کلمات: 250
رئیس انجمن واردکنندگان موبایل و تبلت ایران درباره موضوع تخلفات شرکتهایی مانند موبایل موسوی و کوروش کمپانی اظهار کرد که قوه قضائیه در حال پیگیری موضوع است و تلاش میکنند تا از تکرار این ماجراها جلوگیری کنند. همچنین، او بهبود روند تخصیص ارز برای بازرگانی بینالملل موبایل را اعلام کرده و بیان کرده است که محدودیتهای بینالمللی بر روی موبایل وارد نشده است ولی خرید موبایل از شرکت مادر به دلیل محدودیتهای مالی سختی دارد.