ترحیب مردم ترکیه از راه‌اندازی گذرگاه مرزی تازه بین ایران و ترکیه

استقبال مردم وان ترکیه از افتتاح گذرگاه مرزی جدید ایران و ترکیه


گذرگاه مرزی “گلینجیک” که در شهرستان هم‌مرزی ایران باش‌قلعه افتتاح خواهد شد، باعث شادی مردم منطقه شده است. مقامات وزارت بازرگانی و فرماندار منطقه باش‌قلعه در گلینجیک مرز ایران این موضوع را بررسی کرده‌اند. رئیس اتاق زراعت باش‌قلعه نیز خوشحالی خود را ابراز کرد و تأثیر مثبت افتتاح گذرگاه مرزی بر دانش مالی منطقه را بیان کرد. وی امیدوار است که با باز شدن این دروازه مرزی، بازرگانی احیا شود. ساکنان منطقه نیز هیجان زیادی در رابطه با افتتاح این گذرگاه دارند و آن را به عنوان مایه حیات مردم منطقه می‌دانند.

به گزارش دیجیاتور، گذرگاه مرزی «گلینجیک» که قرار است در شهرستان هم‌مرزی ایران باش‌قلعه از توابع استان وان ترکیه افتتاح شود، باعث خوشحالی ساکنان منطقه شده است. مقامات وزارت بازرگانی و مصطفی چلیک فرماندار منطقه باش‌قلعه در منطقه گلینجیک در مرز ایران موضوع را مورد بررسی قرار دادند.

رحمی آشکان، رئیس اتاق زراعت باش‌قلعه که از در دستور کار قرار گرفتن گذرگاه مرزی خوشحال بود، گفت که مردم منطقه سال‌ها منتظر این تصمیم بودند.

آشکان با بیان این که افتتاح گذرگاه مرزی تأثیر بسزایی در دانش مالی منطقه خواهد داشت، گفت: امید ما این است که هر چه زودتر این دروازه افتتاح شود و با افتتاح دروازه مرزی بازرگانی احیا خواهد شد. منطقه‌ای که دروازه مرزی در آن افتتاح م شود دارای منطقه‌ای مسطح نه تپه‌ای و نه کوهستانی است، ۲۰ کیلومتر با شهرستان سلماس فاصله دارد.

وی ادامه داد: مقام عالی رتبه ما امروز به تمام وعده‌های خود تا کنون عمل کرده است. ما از آنها بسیار تشکر می‌کنیم؛ از طرف منطقه و منطقه خودمان. ما در طرف ایرانی اقوام داریم. در میان آن‌ها هم هیجان زیادی وجود دارد.

مورات اوزکایا، یکی از ساکنان این منطقه نیز گفت: این تصمیم هیجان زیادی در منطقه ما ایجاد کرد. ما سال‌ها منتظر باز شدن دروازه بودیم. ما طولانی‌ترین خط مرزی با ایران را داریم. این دروازه مایه حیات مردم منطقه خواهد شد.


گذرگاه مرزی “گلینجیک”، که قرار است در شهرستان هم‌مرزی ایران باش‌قلعه از توابع استان وان ترکیه افتتاح شود، باعث خوشحالی ساکنان منطقه شده است. مقامات وزارت بازرگانی و مصطفی چلیک فرماندار منطقه باش‌قلعه در منطقه گلینجیک در مرز ایران موضوع را مورد بررسی قرار دادند. رحمی آشکان، رئیس اتاق زراعت باش‌قلعه که از در دستور کار قرار گرفتن گذرگاه مرزی خوشحال بود، گفت که مردم منطقه سال‌ها منتظر این تصمیم بودند. آشکان با بیان این که افتتاح گذرگاه مرزی تأثیر بسزایی در دانش مالی منطقه خواهد داشت، گفت: امید ما این است که هر چه زودتر این دروازه افتتاح شود و با افتتاح دروازه مرزی بازرگانی احیا خواهد شد. وی ادامه داد: مقام عالی رتبه ما امروز به تمام وعده‌های خود تا کنون عمل کرده است. ما از آنها بسیار تشکر می‌کنیم؛ از طرف منطقه و منطقه خودمان. ما در طرف ایرانی اقوام داریم. در میان آن‌ها هم هیجان زیادی وجود دارد. مورات اوزکایا، یکی از ساکنان این منطقه نیز گفت: این تصمیم هیجان زیادی در منطقه ما ایجاد کرد. ما سال‌ها منتظر باز شدن دروازه بودیم. ما طولانی‌ترین خط مرزی با ایران را داریم. این دروازه مایه حیات مردم منطقه خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *