استخراج نانوذرات از پسماندهای الکترونیکی استخراج نانوذرات از پسماندهای الکترونیکی!
0 نظر
شرکت ریسایکل کارو (Recyclekaro) قراردادی با مرکز بارک (BARC) امضا کرده و از پسماندهای الکتریکی ترکیبات نانومقیاس اکسید مس استخراج میکند. نانوذرات اکسیدمس ساخت و ساز شده پتانسیل زیادی برای استفاده در صنایع مختلف دارد، از جمله کاتالیزور در فرآیندهای صنعتی، پوششهای ضدباکتریایی و استفاده در دستگاههای علوم درمانی و الکترونیکی. این ترکیبات همچنین میتوانند برای ساخت و ساز جوهرهای رسانا و تصفیه منابع آبی استفاده شوند. با استفاده از نانومواد، مواد اولیه گرانبها از پسماندها بازیابی میشوند و این یکی از روندهای مهم در دنیای فناوری است.
به گزارش دیجیاتور، شرکت ریسایکل کارو (Recyclekaro) برای استخراج نانوذرات از پسماندهای الکترونیکی، قراردادی با مرکز بارک (BARC) امضا کرد. قرار است این دو شرکت از پسماندهای الکتریکی ترکیبات نانومقیاس اکسید مس استخراج کنند.
نانوذرات اکسیدمس ساخت و ساز شده پتانسیل عظیمی برای استفاده به عنوان کاتالیزور در فرآیندهای مختلف صنعتی، پوششهای ضدباکتریایی برای دستگاههای علوم درمانی و الکترونیکی و همچنین حسگرها دارد. همچنین میتوان از این نانوذرات اکسیدمس برای ساخت و ساز جوهرهای رسانا و تصفیه منابع آبی استفاده کرد.
مرکز تحقیقات اتمی بابها (BARC) یکی از مراکز بینرشتهای در هند است که دارای زیرساختهای متنوعی برای تحقیقات در حوزه اتمی است. بازیابی فلزات گرانبها از PCB نه تنها از نظر مالی اهمیت دارد، بلکه از نظر دانش مالی چرخهای نیز مهم است و مواد اولیه اساسی را برای ساخت و ساز فراهم میکند.
استخراج نانومواد مهم از پسماند یکی از روندهای مهم در دنیای فناوری است. در حال حاضر شرکتها و مراکز تحقیقاتی مختلفی در جهان روی استخراج ترکیباتی نظیر گرافن و نانوذرات مختلف از پسماندها کار میکنند.
البته در راهبرد دیگری، دانشمندان از نانومواد برای استخراج فلزات ارزشمند استفاده میکنند. برای مثال با افزودن گرافن به پسماندهای حاوی طلا، این فلز ارزشمند از پسماندها بیرون کشیده میشود. در یک کار تحقیقاتی نشان داده شد که با یک گرم گرافن میتوان دو گرم طلا را از پسماندها استخراج کرد.
استخراج نانومواد و نانوذرات اکسید مس از پسماندهای الکترونیکی توسط شرکت ریسایکل کارو و برخی مراکز تحقیقاتی از جمله مرکز بارک (BARC) انجام میشود. این نانومواد و نانوذرات اکسید مس پتانسیل استفاده در صنایع مختلف و نقشهای متعددی از جمله کاتالیزور در فرآیندهای صنعتی، پوششهای ضدباکتریایی، وسایل علوم درمانی و الکترونیکی و تصفیه منابع آبی دارند. به علاوه، از این نانوذرات میتوان برای استخراج فلزات گرانبها مانند طلا نیز استفاده کرد.