ضرورت ارتقای مهارتهای جوانان و پیگیری طرحهای حمایتی
0 نظر
در گفت و گو با خبرنگار دیجیاتور، سید علی اصغر شکرایی زاده بر نیازمندی نظام آموزشی به ارتقای مهارتها برای جوانان و ازدواج آنها تأکید کرد و همچنین خواستار بررسی و آسیب شناسی روند آموزشی پکیج برنامههای دستگاههایی شد که باید به مهارتها و ظرفیتهای جوانان بپردازند. وی همچنین به نیاز به آموزشهای پیش از ازدواج و ارتقای مهارتهای جوانان برای کاهش تکانههای اجتماعی پرداخت و اهمیت عملیاتی سازی ایدهها اشاره کرد.
سید علی اصغر شکرایی زاده در گفت و گو با خبرنگار دیجیاتور، افزود: برای مباحث ازدواج و جوانی باید مفهوم سازی خوب و برنامه ریزی مطلوبی داشته باشیم و نظام آموزشی ما نیز نیازمند ارتقای مهارتها برای جوانان و ازدواج آنها است.
شکرایی زاده همچنین خواستار بررسی و آسیب شناسی روند آموزشی پکیج برنامههای دستگاههایی شد که باید به مهارتها و ظرفیتهای جوانان بپردازند.
وی با بیان اینکه جوانی که میخواهد ازدواج کند باید با آموزش سراغ خانواده برود، گفت: آموزشهای پیش از ازدواج کجا هستند و آیا آسیب شناسی شده و آیا اعتباری اختصاص داده شده است؟.
شکرایی زاده با انتقاد از اینکه گاهاً در مسئله جوانان فقط دنبال رفع تکلیف هستیم، ادامه داد: ما باید به این چالشها نگاه کنیم و با آنها روبرو شویم تا مورد بررسی قرار بگیرند.
وی با بیان اینکه در مواقع ارائه طرحها و ایدهها هیجانی هستیم و به محض اینکه باید به بار بنشینند دیگر هیجان و علاقهای نیست که از آن حمایت کند، گفت: مسؤولان باید به عملیاتی سازی ایدهها توجه کنند.
رئیس بهزیستی کهگیلویه تصریح کرد: باید در جلسهای با حضور مدیرکل سازمان معرفی محصولات، اداره ورزش و جوانان، موسسه آموزش عالی علوم علوم درمانی، بهزیستی، دادگستری و استانداری چرایی رها شدن برخی طرحها مطرح و آسیب شناسی شوند.
شکرایی زاده با بیان اینکه در بدو ورود به بهزیستی نگرانیهای زیادی برای پرداخت تسهیلات حمایتی داشتیم، خاطر نشان کرد: ۸۶ پرونده در قالب ۱۰ میلیارد تومان در سال جاری به بانک تحویل داده بودیم که قریب به ۹ میلیارد آن جذب و حدود یک میلیارد تومان دیگر آن در مرحله تصمیم گیری و واریزی به مددجویان است.
وی همچنین از ابلاغ اعتباری جدید قریب به ۲۲ میلیارد تومان به بهزیستی خبر داد و گفت: با تلاش همکاران در حال تشکیل پرونده و ارجاع به بانکها هستیم.
شکرایی زاده با اشاره به اینکه سازمان بهزیستی تا قبل از سال ۱۴۰۱ هیچ گونه برنامهای برای تحویل جهیزیه به مددجویان نداشت، افزود: سال گذشته با پیشنهاد یک مؤسسه خیریه به بهزیستی استان تعداد ۲۸۶ زوج نام نویسی کردند که از این تعداد ۱۵۳ زوج از کهگیلویه پول به حساب این مؤسسه واریز کردند که با گرانی روبرو شدند.
رئیس بهزیستی کهگیلویه ابراز داشت: چند قلم از این جهیزیه تحویل مددجویان داده شد و چند قلم دیگر در حال تأمین است.
رئیس بهزیستی کهگیلویه موضوع جوانی و ازدواج را بحث کرده و نیاز به آموزشهای پیش از ازدواج و ارتقای مهارتها برای جوانان و جلوگیری از رها شدن برنامههای دستگاههایی را تأکید کرده است. وی همچنین به مسؤولان توصیه کرده است که به عملیاتی سازی ایدهها توجه کنند و نیازمندی مددجویان را رسیدگی کنند.