“نجات از فرانکشتاین” در تالار آثار خلاقانه دیده شد/ “فرشته مرگ” در صحنه نمایش
0 نظر
نمایش «رستگاری از فرانکشتاین» به کارگردانی نوال وائلی در جشنواره صحنه نمایش فجر اجرا شد. این نمایش سوررئالیستی است که تأثیری از زندگی یوزف منگله، پزشک ارتش نازی داشته است. منگله در آزمایشگاههای آلمان بر روی اسیران تحقیقاتی انجام میداد و بیشتر این اسیران کشته میشدند. این نمایش با صحنههای تاریک و ترسناکی مانند حبس در اتاق گاز و قطع عضوها به تصویر کشیده میشود. تمام بازیگران نمایش به جز یک نفر، معلولین ذهنی بودند. نمایش «رستگاری از فرانکشتاین» توسط داوران جشنواره تقدیر شد و استقبال خوبی از آن صورت گرفت.
به گزارش خبرنگار دیجیاتور، پنجشنبه ۵ بهمن نمایش «رستگاری از فرانکشتاین» به کارگردانی نوال وائلی در بخش فراگیر جشنواره صحنه نمایش فجر در تالار آثار خلاقانه با مدت زمان ۴۵ دقیقه به صحنه رفت.
نمایش با صحنهای تاریک شروع میشود. مردی روی صندلی نشسته و نور فقط روی صورت او است. شروع به صحبت میکند و افکار ترسناکش را روی صورت تماشاچیان پرتاب میکند؛ زنهایی را که بچه های ناقص الخلقه به دنیا میآورند باید با سیمان عقیم کرد، کار من پاکسازی ناسازگاریهاست، فرآیندهای زیستی گونههای ضعیف را حذف میکند. صحنه بعدی منازعه است. سربازهایی که میکشند و کشته میشوند و آنهایی که اسیر میشوند. اسیرها به دست یک پزشک سپرده میشوند. او هر آزمایشی که میخواهد روی آنها انجام میدهد. در آخر دکتر توسط موجودی چند سر نابود میشود.
«رستگاری از فرانکشتاین» نمایشی سوررئالیستی و الهام گرفته از زندگی یوزف منگله پزشک ارتش نازی است که در آزمایشگاههای آلمان پژوهشهایی روی اسیران انجام میداد. بیشتر این اسیرها کشته میشدند. حبس کردن در اتاق گاز، قطع عضوهای مختلف و مطالعه روی آنها از کارهایی است که منگله معروف به «فرشته مرگ» در آزمایشهای انسانی خود انجام میداد. تمام بازیگران نمایش به جز یک نفر از معلولین ذهنی بودند.
استقبال از این نمایش خوب و تقریبا تمام صندلیها پر بود. در آخر هم داوران جشنواره از عوامل نمایش تقدیر کردند.
نمایش «رستگاری از فرانکشتاین» در جشنواره صحنه نمایش فجر به صحنه رفت. روایت خیالی این نمایش درباره یوزف منگله، پزشک ارتش نازی است که آزمایشهایی روی اسیران انجام میداد. نمایش با تعریف افکار ترسناک منگله از بچههای ناقص الخلقه شروع میشود و سپس به صحنههای منازعه و زندگی امکانپذیر در میآید. در نهایت، منگله توسط یک موجود نابود میشود. استقبال از این نمایش خوب بوده و داوران جشنواره از عوامل آن تقدیر کردهاند.