حفظ مجوزهای ارشاد در استان‌ها تاکید می‌شود.

تاکید بر صیانت از مجوزهای ارشاد در استان‌ها


در ششمین همایش سراسری مدیران کل میراث و ارشاد اسلامی استان‌ها، محمود سالاری معاون امور هنری وزیر میراث و ارشاد اسلامی، در مورد روابط حکومتی‌های مد نظر در جشنواره‌های صحنه نمایش، هنر صوتی و هنرهای تجسمی فجر صحبت کرد. وی از مدیران کل ارشاد استان‌ها در برگزاری بهتر جشنواره‌های استانی تشکر کرد و ضمن توجه به نحوه صدور مجوز‌ها در حوزه استانی، به اهمیت این موضوع برای ایجاد نشاط اجتماعی و توسعه میراث و آثار خلاقانه در سال رأی‌گیری تاکید کرد. همچنین، برخی از نکات دیگری که مطرح شد شامل تصویب برنامه‌ریزی مالی برای حمایت از آثار هنرمندان، برنامه‌ریزی بهتر برای برگزاری آزمون‌های مهارتی، حمایت از ساخت هنرستان‌های هنر صوتی در شهرهای محروم و جمهوری سازی جشنواره «نات‌ها» بود.

به گزارش خبرنگار دیجیاتور، محمود سالاری معاون امور هنری وزیر میراث و ارشاد اسلامی در ششمین همایش سراسری مدیران کل میراث و ارشاد اسلامی استان ها که امروز ۹ دی ماه برگزار شد به تشریح برخی از روابط حکومتی های مد نظر قرار گرفته شده در جشنواره های صحنه نمایش، هنر صوتی و هنرهای تجسمی فجر پرداخت.

محمود سالاری در ابتدای این نشست ضمن قدردانی از مدیران کل ارشاد استان ها در برگزاری هرچه بهتر جشنواره های استانی توضیح داد: وقتی وارد حوزه جشنواره ها می شویم از مدیران کل ارشاد استان ها توقع داریم تا به دلیل مضیقه مالی فراوانی که در ستاد جشنواره ها وجود دارد به همه گروه های استانی در رفت و آمد کمک بیشتری داشته باشند. به هر حال در حوزه جشنواره ها ما به دلیل برگزاری سه رویداد صحنه نمایش، هنر صوتی و هنرهای تجسمی فجر کارهای زیادی با دوستان استانی داریم.

وی افزود: مورد مهمی که می تواند در حوزه برگزاری جشنواره های استانی و رویدادهای موسیقایی مورد توجه قرار گیرد بحث نحوه صدور مجوزهاست. موضوعی که اکنون در حوزه استانی بسیار مهم است. ما اکنون در سال رأی‌گیری هستیم و لازم است در حوزه نشاط اجتماعی کارهای بسیار بیشتری انجام شود. این درست نیست که مجوزهای ما در استانی مورد اعتبار است اما در استان دیگری متاسفانه با مشکل روبه رو می شوند. این اولویت بسیار مهمی است که در سال رأی‌گیری می بایست مورد توجه قرار گیرد. توجه به این موضوعات برای ایجاد این نشاط اجتماعی وزارت میراث و ارشاد اسلامی مهم ترین گزاره است.

معاون امور هنری وزیر میراث و ارشاد اسلامی در بخش پایانی صحبت های خود توضیح داد: معاونت امور هنری تمام قد در کنار استان ها قرار دارد. ما ریالی را برای کارهای ستادی نگه نمی داریم و امیدواریم با تعیین تکلیف برنامه‌ریزی مالی معاونت امور هنری فرایند امضای تفاهم نامه های اجرایی با استان ها روند سریع تری به خود بگیرد.

تصویب اختصاص برنامه‌ریزی مالی برای حمایت از آثار هنرمندان عرصه صحنه نمایش، برنامه ریزی بهتر برای نحوه برگزاری آزمون های مهارتی در ادارات میراث و ارشاد اسلامی استان ها، نگاه جامع و ویژه به استان ها در حوزه جایزه سرو ایرانی، حمایت ستاد وزارت میراث و ارشاد اسلامی برای ساخت هنرستان های هنر صوتی در شهرهای محروم، ملی شدن جشنواره محلی «نات ها»، حمایت از استان در زیر ساخت و حمایت از هنر صوتی و کنسرت، حمایت معاونت امور هنری از برگزاری یک جشنواره هنری به مناسبت شکست آمریکا در طبس، حمایت از گروه‌های خیابانی حوزه هنر صوتی، تعامل سازماندهی شهری ها با ادارات ارشاد استان ها برای تاسیس آموزشگاه های هنری، جلوگیری از برخورد سلیقه‌ای اداره وجوه دولتی استان ها با سازماندهی آموزشگاه های هنری از دیگر مواردی بود که مدیران میراث و ارشاد اسلامی استان ها در این نشست به آن اشاره کردند.


متن گفته‌های محمود سالاری معاون امور هنری وزیر میراث و ارشاد اسلامی در همایش سراسری مدیران کل میراث و ارشاد اسلامی استان ها را می‌توان به این صورت خلاصه کرد: در این همایش، بحث‌هایی درباره روابط حکومتی‌های مد نظر در جشنواره‌های صحنه نمایش، هنر صوتی و هنرهای تجسمی فجر صحبت شد. مدیران کل ارشاد استان‌ها در برگزاری جشنواره‌های استانی بهتر سهیم هستند و از آن‌ها انتظار می‌رود در رفت و آمد و کمک به گروه‌های استانی بیشتری انجام دهند. همچنین، نحوه صدور مجوزها از مسائل مهمی است که در حوزه برگزاری جشنواره‌ها و رویدادهای هنر صوتی بررسی می‌شود. در حالی که در برخی استان‌ها مجوزها به خوبی صادر می‌شود، در استان‌های دیگر مشکلاتی وجود دارد که لازم است در آینده به آن‌ها توجه بیشتری شود. معاونت امور هنری وزارت میراث و ارشاد اسلامی همچنین در کنار استان‌ها قرار دارد و امیدوار است با تعیین تکلیف برنامه‌ریزی مالی، همکاری با استان‌ها را سریع‌تر برگزار کند. در طول این همایش، نیز مسائل مختلفی مورد بحث قرار گرفت، از جمله حمایت از هنرمندان، برنامه‌ریزی بهتر برای آزمون‌های مهارتی، حمایت از هنرستان‌های هنر صوتی در شهرهای محروم، ملی‌شدن جشنواره محلی «نات‌ها»، حمایت از هنر صوتی و کنسرت، حمایت از گروه‌های خیابانی حوزه هنر صوتی و تعامل سازماندهی شهری‌ها با ادارات ارشاد استان‌ها برای تاسیس آموزشگاه‌های هنری و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *