ماجرای لندر ژاپنی در شب ماه

لندر ژاپنی شب ماه را دوام آورد


یک ماه پس از فرود لندر ژاپنی به ماه، انرژی آن تمام شد اما پس از تغییر جهت تابش نور خورشید، پنل های خورشیدی دوباره به انرژی دست یافتند. این لندر، که برای بقا در یک شب ماه طراحی نشده بود، به دلیل قرار گرفتن در زاویه نامناسب مواجه با مشکلاتی مواجه شد. این اتفاق در حالی رخ داد که کشورها و شرکت ها برای جستجوی منابع و قابلیت های حیات انسان روی ماه، در رقابت با یکدیگر هستند.

به گزارش دیجیاتور به نقل از رویترز، لندر مذکور بیش از یک ماه قبل روی ماه فرود آمده است.

SLIM ماه گذشته روی ماه فرود آمد و به این ترتیب ژاپن به پنجمین کشوری تبدیل شد که لندری روی ماه قرار می دهد. پس از آن و در هفته گذشته لندر ادیسه که به یک شرکت آمریکایی خصوصی تعلق دارد، همین عملیات را انجام داد. این در حالی است که کشورها و کسب وکارهای مختلف برای جستجوی منابع و قابلیت حیات انسان روی این سیاره با یکدیگر رقابت می کنند.

لندر ژاپنی حدود ۵۵ متر از محل تعیین شده برای فرود در قطب جنوب ماه فرود آمد و انرژی آن تمام شد زیرا لندر طوری روی سطح ماه قرار گرفته بود که پنل های خورشیدی آن در زاویه نامناسبی قرار داشتند. با این وجود حدود یک هفته بعد از فرود و به دلیل تغییر جهت تابش نور خورشید، پنل ها توانستند دوباره به انرژی دست یابند.

سازمان فضایی ژاپن قبلا اعلام کرده بود این لندر برای بقا در یک شب ماه ( معادل ۱۴ روز زمین) طراحی نشده است.


لندرو ماه فرود آمد و پنل‌های خورشیدی آن به دلیل قرار گیری در زاویه نامناسب نیاز به انرژی داشتند. اما با تغییر جهت تابش نور خورشید، پنل‌ها دوباره به انرژی دست یافتند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *