فراخوان برای گرنت‌های پژوهشی تقاضامحور در حوزه علوم درمانی منتشر شد

فراخوان گرنت مبتنی بر تحقیقات تقاضامحور گروه پزشکی اعلام شد


سازمان سلامت ایران فراخوان چهارم گرنت مبتنی بر RFP موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم علوم درمانی ایران (نیماد) را اعلام کرده است. در این فراخوان موضوعاتی مانند تحلیل بار مالی بیماری های منتقله از غذا، ارزیابی و پایش مراکز مراقبت بهداشتی، طراحی سامانه اورژانس هوشمند و تحلیل الگوی علل مرگ و میر حوادث ترافیکی اعلام شده است. علاوه بر این، محققان می توانند از طریق سامانه کایپر به پروپوزال ها دسترسی پیدا کنند و ثبت آنها تا مطالعات تاریخی ۱۶ اسفندماه ممکن است.

به گزارش دیجیاتور به نقل از سازمان سلامت، معاونت تحقیقات و فناوری سازمان سلامت، درمان و آموزش علوم درمانی فراخوان چهارم گرنت مبتنی بر RFP موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم علوم درمانی ایران (نیماد) را اعلام کرد.

در این فراخوان موضوعات مشترک با معاونت بهداشتی از قبیل: تحلیل بار مالی بیماری های منتقله از غذا، پایش برنامه های مراکز، ارزیابی و تحلیل مراکز مراقبت بهداشتی، محسبات سرانه برنامه‌ریزی مالی ای در توزیع برنامه‌ریزی مالی PHC، بیماری های متاثر از پرفشاری خون و تاثیر کاهش ابتلا به آن، بیماری های متاثر از دیابت و تاثیر کاهش ابتلا به آن اعلام شده است.

همچنین نیازهای سازمان اورژانس کشور در زمینه: طراحی سامانه اورژانس هوشمند، تحلیل الگوی علل مرگ و میر حوادث ترافیکی اعلام گردید و همچنین RFP های برخی از کمیته های تخصصی نیماد مانند سلامت الکترونیک و AI و سلامت روانی و آسیب های اجتماعی در این فراخوان اعلام شده است.

محققان جهت دسترسی به گرنت های RFP موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم علوم درمانی کشور (نیماد) می توانند به سامانه کایپر با آدرس https://rms.nimad.ac.ir وارد شوند و پس از انتخاب گرنت مبتنی بر RFP، به محتوای RFP ها که به تفکیک قابل مشاهده است، دسترسی یابند.

مطالعات تاریخی ثبت پروپوزال ها از ۵ تا ۱۶ اسفندماه ۱۴۰۲ است.


گرنت‌های RFP موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم علوم درمانی ایران (نیماد) اعلام شده است. تحلیل بار مالی بیماری های منتقله از غذا، پایش برنامه های مراکز، ارزیابی و تحلیل مراکز مراقبت بهداشتی، محسبات سرانه برنامه‌ریزی مالی ای در توزیع برنامه‌ریزی مالی PHC، بیماری های متاثر از پرفشاری خون و تاثیر کاهش ابتلا به آن، بیماری های متاثر از دیابت و تاثیر کاهش ابتلا به آن اعلام شده‌اند. نیازهای سازمان اورژانس کشور نیز در زمینه‌های مختلفی نظیر طراحی سامانه اورژانس هوشمند و تحلیل الگوی علل مرگ و میر حوادث ترافیکی اعلام شده است. همچنین RFP‌های کمیته های تخصصی نیماد مانند سلامت الکترونیک و AI و سلامت روانی و آسیب‌های اجتماعی نیز از جمله موضوعات قابل بررسی است. مطالعات تاریخی ثبت پروپوزال‌ها از ۵ تا ۱۶ اسفندماه ۱۴۰۲ است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *