شرکت ژاپنی لندر نمایشگاه ماه خود را برگزار کرد.
0 نظر
در این متن به گزارش شرکت ویدئویی اسپیس درباره لندر “میشن ۲” که حامل یک کاوشگر میکرو بوده و قرار است در زمستان ۲۰۲۴ به فضا پرتاب شود، اشاره شده است. در متن نوشته شده است که این دومین تلاش آی اسپیس برای فرود روی ماه است و قبل از این نیز یک خطا در ناوبری باعث سقوط لندر در سال ۲۰۲۳ شده بود. در ماموریت جدید قرار است یک لندر و کاوشگر روی ماه فرود بیایند که ابعاد کاوشگر ۲۶ سانتیمتر ارتفاع، ۳۱.۵ سانتیمتر عرض و ۵۴ سانتیمتر طول دارد و ۵ کیلوگرم وزن دارد. این متن همچنین به اشتباه در ناوبری قبلی و سقوط لندرHakuto-R در سال ۲۰۲۳ نیز اشاره کرده است.
به گزارش دیجیاتور به نقل از اسپیس، این شرکت ویدئویی منتشر کرده که لندر «میشن ۲»(Mission2) را نشان می دهد که حامل یک کاوشگر میکرو است که طبق برنامه ریزی ها قرار است در زمستان ۲۰۲۴ میلادی به فضا پرتاب شود.
مقامات آی اسپیس در بستر نرمافزاری ایکس(توییتر سابق) نوشتند: مهندسان ما مشغول ساخت سیستم پیشرانش لندر ماه Resilienc، بدنه اصلی و سیستم های الکتریکی و بقیه موارد هستند.
این دومین تلاش آی اسپیس برای فرود روی ماه است. پیش از این نیز اشتباهی در ناوبری سبب شد لندر مذکور در ۲۰۲۳ میلادی روی ماه سقوط کند.
قرار است در ماموریت جدید یک لندر و کاوشگر روی ماه فرود بیایند. ابعاد کاوشگر مذکور ۲۶ سانتیمتر ارتفاع، ۳۱.۵ سانتیمتر عرض و۵۴ سانتیمتر طول است و ۵ کیلوگرم وزن دارد. همچنین ابزار فضایی یک دوربین با وضوح بالا دارد تا هنگام نمونه برداری از خاک ماه عکس بگیرد.
این دومین تلاش آی اسپیس برای فرود در ماه به حساب می آید.
در نخستین ماموریت ماه این شرکت لندرHakuto-R در دسامبر ۲۰۲۲ میلادی به فضا پرتاب شد اما هنگام فرود روی سیاره در آوریل ۲۰۲۳ میلادی روی آن سقوط کرد. رایانه روی فضاپیما ارتفاع تا سطح را به طور اشتباه محاسبه کرده بود و همین امر به سقوط ابزار منجر شده بود.
در تلاش دوم برای فرود روی ماه، آی اسپیس قصد دارد یک لندر و کاوشگر را روی ماه فرود بیاورد. این شرکت قبل از این نیز در سال ۲۰۲۳ تلاشی برای فرود روی ماه داشت اما به دلیل اشتباهی در ناوبری، لندر سقوط کرد. در ماموریت جدید، کاوشگری با ابعاد ۲۶ سانتیمتر ارتفاع، ۳۱.۵ سانتیمتر عرض و ۵۴ سانتیمتر طول به همراه لندر به ماه فرستاده خواهد شد. این کاوشگر دارای دوربینی با وضوح بالا است تا عکسی از خاک ماه بگیرد. قصد آی اسپیس در این تلاش دوم برای فرود روی ماه قرار دادن یک سیستم پیشرانش جدید و اصلاح بدنه و سیستم های الکتریکی لندر است. در تلاش اول برای فرود روی ماه، شرکت لندر Hakuto-R به فضا پرتاب شده بود اما به دلیل اشتباه در ناوبری در سال ۲۰۲۳ سقوط کرد.