در بهرهبرداری از مخزن خلیجفارس، از دست نروید
0 نظر
در آئین امضای قراردادهای اجرایی طرح ملی فشار افزایی میدان مشترک گازی پارس جنوبی، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء، عبدالرضا عابد، به اهمیت جهاد مالی و توانایی ایرانیها در مقابله با محدودیتهای بینالمللی اشاره کرد. وی بیان کرد که قرارگاه خاتمالانبیاء حکومت را در جهاد مالی پشتیبانی کرده و با اجرای پروژههای مختلف، به حفظ و توسعه میدان مشترک پارس جنوبی کمک کرده است. همچنین، با حضور در پروژههای این میدان، شرکتهای ایرانی توانستهاند به برداشت از این مخزن گازی برسند و محدودیتهای بینالمللی را شکست دهند. او تأکید کرد که ایران و توانمندیهای آن، میتوانند در صحنه بینالمللی به عنوان یک بازیکن اصلی حضور داشته و نتیجه اعتماد به توانایی و دانش ایرانی است.
به گزارش خبرنگار دیجیاتور، عبدالرضا عابد فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء در آئین امضای قراردادهای اجرایی طرح ملی فشار افزایی میدان مشترک گازی پارس جنوبی با پیمانکاران اصلی با اشاره به مسافرت مقام معظم رهبری به عسلویه اظهار کرد: رهبر تحول اساسی در آن مسافرت تأکید کردند که ملت ایران با جهاد ناآشنا نیست، اما باید بدانیم چهکاری میخواهیم انجام دهیم.
وی با تأکید بر اینکه این جهاد دیگری است، ادامه داد: سالهاست که بهدنبال ارائه این برنامه هستیم تا در برداشت از این میدان مشترک عقب نمانیم.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص) تصریح کرد: این قرارگاه بازوی اجرایی قوی برای حکومت است و پس از اتمام منازعه تحمیلی گامهای مهمی در جهاد مالی برداشته است.
عابد با اشاره به اینکه همه ظرفیتها برای بیاثر کردن محدودیتهای بینالمللی بهکار بسته شده است، گفت: قرارگاه خاتمالانبیاء (ص) از آغاز توسعه میدان مشترک پارس جنوبی در کنار حکومت حضور داشته و پروژههای زیادی در این منطقه اجرا کرده است.
وی با اشاره به حضور قرارگاه خاتمالانبیاء (ص) در اجرای فاز ۱۵ و ۱۶ این میدان مشترک افزود: شرکتهای ایرانی با این اعتماد توانستهاند بنبست شکنی و رفع محدودیتهای بینالمللی را اجرا کنند.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص) تأکید کرد: اکنون میتوانیم در تراز بینالمللی عمل و در لبههای دانش دنیا حرکت کنیم و این موضوع نتیجه اعتماد به توان و دانش ایرانی است.
تامین مالی در پروژههای اجرایی میدان مشترک گازی پارس جنوبی از طرف قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء، از ایجاد بنبستها جلوگیری و محدودیتهای بینالمللی را رفع کرده و قدرت ایرانیان در حوزه مالی و توسعه را نشان داده است. این اعتماد به توان و دانش ایرانیان، امکان حرکت در تراز بینالمللی و در لبههای دانش دنیا را به وجود آورده است.