راهی که دختر رکابزن ایران به المپیک خواهد رسید چیست؟
0 نظر
دوچرخه سواری کشور ایران با مقررات صدرنشینی که سالها صاحب سه سهمیه کامل حضور در بازیهای المپیک بود، حالا با تک سهمیه بزرگراه مردان در المپیک حضور خواهد داشت. اما هنوز روزنههای امیدی برای کسب یک سهمیه دیگر وجود دارد و فرانک پرتو آذر تلاش میکند تا با حضور در مسابقات و تورنمنتهای بین المللی با امتیاز بالا و رسیدن به رنکینگ جهانی، این سهمیه را کسب کند. او برای این منظور باید در مسابقات با رده و امتیاز بالا حضور داشته باشد و با همراهی باشگاه سوئیسی خود برنامهریزی جدی را برای کسب امتیاز و صعود در رنکینگ جهانی طی کند. امید است که فرانک پرتو آذر به این ترتیب بتواند شانس خود را برای نزدیک شدن به سهمیه المپیک افزایش دهد و دوچرخه سواری ایران را در بخش زنان نیز پیشرفت دهد.
به گزارش خبرنگار دیجیاتور، دوچرخه سواری کشورمان که سالها با مقررات صدرنشینی در قاره آسیا صاحب سه سهمیه کامل حضور در بازیهای المپیک میشد، در بازیهای توکیو ۲۰۲۰ و حالا در بازیهای پاریس هم با تک سهمیه بزرگراه مردان در المپیک حضور خواهد داشت.
اما در این بین هنوز روزنه های امیدی برای کسب یک سهمیه دیگر و آن هم به واسطه حضور در میادین بین المللی و کسب امتیاز شانس کسب سهمیه دیگر را خواهد داشت.
فرانک پرتو آذر دختر مطالعات تاریخی ساز دوچرخه سواری کشورمان بعد از درخشش در بازیهای آسیایی هانگژو آرزویش حضور در بازیهای المپیک است.
پرتوآذر شانس کسب تک سهمیه المپیک در مسابقات قهرمانی دوچرخه سواری کوهستان آسیا را به واسطه بیماری از دست داد و حالا تنها مسیرش برای کسب این سهمیه حضور در مسابقات و تورنمنتهای مختلف بین المللی با امتیاز بالا و رسیدن به رنکینگ جهانی است.
در دوره قبل بازیهای المپیک ۳۸ ورزشکار مرد و ۳۸ ورزشکار زن از طریق مسابقات قهرمانی آسیا و جهان و در نهایت رنکینگ جهانی راهی توکیو شده بودند.
رکابزن لژیونر کشورمان برای طی کردن این مسیر باید در مسابقات با رده و امتیاز بالا حضور داشته باشد و با توجه به اینکه نمیتواند در قالب تیم ملی در این دست رقابتها حاضر شود باید همراه با باشگاه سوئیسی اش برنامه ریزی جدی را برای کسب امتیاز و صعود در رنکینگ جهانی طی کند.
دارنده مدال برنز بازیهای آسیایی هانگژو در طی این مسیر میتواند از مسابقات قهرمانی کشور تا کاپهای ارروپایی و آفریقایی و قهرمانی جهان کسب امتیاز کند تا به این ترتیب شانس خود را برای نزدیک شدن به سهمیه المپیک افزایش دهد.
طبق برنامه ریزی ها پرتوآذر تقویم زیر را در سال ۲۰۲۴ تا بازیهای المپیک پاریس، برای حضور در مسابقات مختلف در پیش رو دارد:
کاپ آفریقای جنوبی، کاپ هیرو امارات، کاپ ایمبوکا آفریقای جنوبی، کاپ صربستان (سه مرحله)، کاپ سوییس (دو مرحله)، مسابقات قهرمانی آسیا، کاپ سوییس (دو مرحله)، کاپ جهانی سوییس، کاپ سوییس
بانوی رکابزن کشورمان در سال ۲۰۲۳ هم عناوین زیر را کسب کرده و از این طریق هم صاحب امتیاز شده اما این امتیاز برای کسب سهمیه کافی نمیباشد:
قهرمانی کشور(اول)، کاپ okk سوییس(بیست و یکم)، کاپ بازل سوییس( بیست و یکم )کاپ سالکانو صربستان(چهارم) کاپ گرتز اتریش(هشتم)، کاپ ویتوریا سوییس،(پنجم) ، کاپ وسترن آفریقای جنوبی(هشتم) ، کاپ آفریقای جنوبی(نهم)، بازیهای آسیایی هانگژو(سوم) ، قهرمانی جهان (سی و سوم)
نزدیک شدن به امتیاز و صعود در رنکینگ جهانی و در نهایت کسب سهمیه المپیک برای فرانک پرتوآذر می تواند دوچرخه سواری کشورمان را که چند سالی است دچار افول شده، وارد مسیر تازه ای از پیشرفت آن هم در بخش زنان کند.
در این متن آمده است که دوچرخه سواری کشورمان در بازیهای المپیک توکیو ۲۰۲۰ با تک سهمیه بزرگراه مردان حضور خواهد داشت. فرانک پرتو آذر، دوچرخه سوار بانوی کشورمان، آرزوی حضور در بازیهای المپیک را دارد. در حال حاضر، برای کسب سهمیه دوم المپیک، پرتوآذر باید در مسابقات و تورنمنتهای بین المللی با امتیاز بالا و رسیدن به رنکینگ جهانی شرکت کند. در دوره قبل بازیهای المپیک، ۳۸ ورزشکار مرد و ۳۸ ورزشکار زن از طریق مسابقات قهرمانی آسیا و جهان به توکیو راه یافتند. پرتوآذر برای رسیدن به سهمیه المپیک باید در مسابقات مختلفی شرکت کند و امتیاز کسب کند. او در سال ۲۰۲۳ نیز عناوین مختلفی کسب کرده و امتیاز کسب کرده است. اما برای کسب سهمیه المپیک، این امتیاز کافی نمیباشد. پرتوآذر باید رنکینگ جهانی را بالا ببرد و به امتیاز و صعود در رنکینگ جهانی دست یابد تا شانس خود برای نزدیک شدن به سهمیه المپیک را افزایش دهد. این موفقیت میتواند دوچرخه سواری کشورمان را به پیشرفتی تازه در رشتهای که چند سالی است در حال افول است، برساند.