تعیین معاون توسعه همکاریهای بخش خصوصی معاون علمی
0 نظر
در این متن اعلام شده است که برای توسعه دانش مالی دانشبنیان، باید بازیگران بزرگ بخش خصوصی مشارکت کنند و از ظرفیت بخش خصوصی برای نفوذ فناوری های نوین و بههمرسانی ظرفیت شرکت های دانشبنیان و صنعتی استفاده شود. این تلاش باید به رشد بین المللی شرکت های دانش بنیان کمک کند و با استفاده از الگوهای زیست بوم فناوری و پیشرفت، مشارکت بخش خصوصی در توسعه فناوری های نوظهور حوزه های پیشران و اقتدارآفرین پیگیری شود. مدرس زاده، که تاکنون در چندین سمت مهم عمل کرده است، به عنوان مدیر جدید اعلام شده است که مسئولیت های متعددی را در این زمینه بر عهده خواهد گرفت.
به گزارش دیجیاتور به نقل از معاونت علمی، فناوری و دانش مالی دانش بنیان ریاست جمهوری، «ایجاد زمینه مشارکت بازیگران بزرگ بخش خصوصی در توسعه دانش مالی دانشبنیان، استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در تعامل با اتاق بازرگانی به منظور نفوذ فناوری های نوین به زنجیره های بزرگ مالی و بههمرسانی ظرفیت شرکتهای دانشبنیان و شرکتهای صنعتی، کمک به رشد بین المللی شرکتهای دانش بنیان با استفاده از ابزارهای اتاق های مشترک، توسعه بهکارگیری ظرفیتهای مقررات جهش ساخت و ساز دانش بنیان توسط بازیگران بزرگ صنعتی برای افزایش سهم دانشبنیانها در ساخت و ساز ناخالص ملی، مشارکت در فعالسازی ظرفیتهای نهادهای بالادستی جهت حمایت از دانشبنیان شدن دانش مالی، کمک به مولدسازی ظرفیت های راکد مالی از طریق مشارکت بخش خصوصی با استفاده از الگوهای زیست بوم فناوری و پیشرفت، پیگیری مشارکت شرکت های بالغ صنعتی در توسعه فناوری های نوظهور حوزه های پیشران و اقتدارآفرین و تدوین اطلس جامع بخش خصوصی را از جمله ماموریتهای محوله به مدرس زاده از سوی دهقانی در حکم انتصاب وی به این مسوولیت است.
مدرس زاده پیش از این در مسوولیت هایی چون مدیر برنامه ملی حمایت از توسعه بخش خصوصی و ساخت و ساز دانشبنیان معاونت علمی، دبیر کل اتاق بازرگانی صنایع معادن و زراعت ایران، مشاور شهردار تهران در امور تعاملات با بخش خصوصی، مشاور دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، معاون آموزش پژوهش و پیشرفت بنیاد شهید کشور، معاون طرح و برنامه و مسئول کارگروه بخش خصوصی دفتر بررسیهای راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام و مشاور رئیس مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری در امور توسعه شبکه سرمایههای فکری و نخبگانی» خدمت کرده است.
اقدامات مدرس زاده در توسعه دانش مالی دانش بنیان و مشارکت بازیگران بزرگ بخش خصوصی از اهمیت بالایی برخوردار است. او با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و اتاق بازرگانی، توانسته است نفوذ فناوری های نوین به زنجیره های بزرگ مالی را فراهم کند و ظرفیت شرکتهای دانش بنیان و شرکتهای صنعتی را به هم رسانده است. به همین منظور، توسعه بهکارگیری ظرفیتهای مقررات جهش ساخت و ساز دانش بنیان، افزایش سهم دانشبنیانها در ساخت و ساز ناخالص ملی و فعالسازی ظرفیتهای نهادهای بالادستی برای حمایت از دانشبنیان شدن دانش مالی، از جمله اقدامات اصلی او بوده است. این اقدامات، به مولدسازی ظرفیتهای راکد مالی از طریق مشارکت بخش خصوصی و استفاده از الگوهای زیست بوم فناوری و پیشرفت کمک کرده و توسعه فناوری های نوظهور حوزه های پیشران و اقتدارآفرین را ترویج داده است. از این رو، تدوین اطلس جامع بخش خصوصی و ایجاد زمینه مشارکت بازیگران بزرگ بخش خصوصی در توسعه دانش مالی دانشبنیان، از ماموریتهای اصلی مدرس زاده به عنوان معاونت علمی، فناوری و دانش مالی دانش بنیان ریاست جمهوری بوده است.