ارائه ۳۵ میلیون خدمت رایگان به مناطق محروم توسط جهاد دامپزشکی

ارائه ۳۵ میلیون خدمت رایگان به مناطق محروم از سوی جهاد دامپزشکی


امین اسدی، در گفت و گو با خبرنگار دیجیاتور، اعلام کرد که جهاد دامپزشکی با ارائه ۳۵ میلیون خدمت رایگان به مناطق محروم، در حوزه‌های پیشگیری و سازماندهی بیماری‌های دامی و آموزش و ترویج فعالیت می‌کند. او بیان کرد که این سازمان از ظرفیت‌های دولتی و غیردولتی برای ارائه خدمات در مناطق صعب‌العبور استفاده می‌کند و به منظور کنترل بیماری‌ها، از ظرفیت گروه‌های جهادی در مناطق روستایی نیز بهره می‌برد. همچنین، تاکید شده است که اهم خدمات ارائه شده به مناطق کم‌برخوردار و صعب‌العبور عشایری شامل واکسیناسیون، سمپاشی اماکن دامی، آموزش و ترویج و درمان دام‌های عشایری خواهد بود.

امین اسدی در گفت و گو با خبرنگار دیجیاتور، از ارائه ۳۵ میلیون خدمت رایگان به مناطق محروم از سوی جهاد دامپزشکی خبر داد و اظهار کرد: جهاد دامپزشکی کار و خدمات جهادی به ویژه در مناطق محروم و صعب‌العبور را با استفاده از ظرفیت سایر ارگان‌های دولتی و غیردولتی در حوزه پیشگیری و سازماندهی بیماری‌های دامی و آموزش و ترویج ادامه می‌دهد.

اسدی با بیان اینکه جهاد دامپزشکی از خرداد سال ۱۴۰۱ با سه مأموریت اصلی، ارائه خدمات در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته، پیشگیری از بیماری‌ها دامی، سازماندهی بیماری‌ها و آموزش و ترویج مسائل مرتبط با پرورش دام‌ها در قالب اهداف اصلی و تخصصی این سازمان فعالیت می‌کند افزود: در این رزمایش‌ها از ظرفیت‌های دیگر ارگان‌های دولتی و غیردولتی، و سپاه و بسیج و گروه‌های جهادی، برای تسریع خدمت رسانی به مناطق صعب العبور استفاده می‌شود.

مشاور معاون وزیر جهاد زراعت گفت: کنترل بیماری‌های دام و طیور از جمله وظایف دامپزشکی است که در این راستا می‌توان به منظور اجرای روابط حکومتی‌های این سازمان از استعداد و ظرفیت‌های گروه‌های جهادی در مناطق روستایی برای خدمت‌رسانی و محرومیت‌زدایی استفاده بهینه کرد.

وی با بیان اینکه یکی از مهمترین اقدامات سازمان دامپزشکی کشور، برگزاری رزمایش‌های برنامه‌محور جهاد دامپزشکی است، عنوان کرد: اهم خدمات در این رزمایش‌ها به مناطق کم‌برخوردار و صعب‌العبور عشایری ارائه خواهد شد و این خدمات رایگان شامل واکسیناسیون، سمپاشی اماکن دامی، آموزش و ترویج، تشخیص و درمان دام‌های عشایری خواهد بود که در سنوات گذشته امکان‌پذیر نبوده است.


ارائه ۳۵ میلیون خدمت رایگان به مناطق محروم، ارائه خدمات در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته، پیشگیری از بیماری‌ها دامی، سازماندهی بیماری‌ها و آموزش و ترویج مسائل مرتبط با پرورش دام‌ها، استفاده از ظرفیت‌های دیگر ارگان‌های دولتی و غیردولتی، و سپاه و بسیج و گروه‌های جهادی برای تسریع خدمت رسانی به مناطق صعب العبور، کنترل بیماری‌های دام و طیور، استفاده از استعداد و ظرفیت‌های گروه‌های جهادی در مناطق روستایی برای خدمت‌رسانی و محرومیت‌زدایی، برگزاری رزمایش‌های برنامه‌محور جهاد دامپزشکی، ارائه خدمات رایگان به مناطق کم‌برخوردار و صعب‌العبور عشایری شامل واکسیناسیون، سمپاشی اماکن دامی، آموزش و ترویج، تشخیص و درمان دام‌های عشایری است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *